- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
Tabi sen ameliyat geçirmişsin takipte olman gerek benimde 6ay oluyor:) 5ay sonra gideyim diyorum ya çok ertelemiycem. İçimiz rahat etsin bilelim ne var ne yokCanm daha senin 6 ay fln oluyodu diye hatirliyorum erken o testlerin icin.. Benim de 6 ay oluyot ama benm ameliyat surecimde oldugu icin oncesinde kontrol altinda tutuluyorum. bir de benim esimde biraz sorun var o yuzden uzatmak istemiyorum. Bilmiyom belkide biraz daha deneyin dicek ama icim rahat edecek en azindan yarin gidicem insallh bakalim hayirlisii:)
Aynen canim biraz daha bekle zaten bi kan testi yapiyolar adetin 3. Gunu hormonlara bakiyolar bir de sperm testi bunlar kolay. Hsg cekiyorlar bir de. İnsallah bunlarin hic birine gerek kalmaz canimm hamiss olursunnTabi sen ameliyat geçirmişsin takipte olman gerek benimde 6ay oluyor:) 5ay sonra gideyim diyorum ya çok ertelemiycem. İçimiz rahat etsin bilelim ne var ne yok
Geçmiş olsun canım en azından sorunu buşmuşsunuz.. artık tedaviyle bir sorun olmadan bebeğini kucağına alırsın inşallahevet 2 kürtajın ardından pıhtılaşma olduğunu öğrendik
Ohh keyif senin abla gittiler rahatsın bi süre.. ayaklarının altına sıcak su torbası filan koy bence çok kötü oluyo üşütmek benm korkulu rüyam üşüttüğümde regl zamanı hastanelik oluyorumyok canım ya bugün iyice uyudum dün akşam eltimlere bıraktım kaynanamgili orada var ya kuzu gibiler eltim dopalgazı da çok açmamış üşüdük resmen otururken
aaa maşallah canm ya çok açık sayılmaz maşllah baya baya hamilesin kan testiyle de kesinleştirTest Yaptım , 2 gün geçti adetimi ya da 1 gün, sizce hamile miyim çizgi rengi açık mı
ay kuzum ne kadar stres olduğumu onlar gidince daha çok anladım aman ya kendi başına olunca daha farklı yoksa tuvalete gitmek bile sorun olutyorGeçmiş olsun canım en azından sorunu buşmuşsunuz.. artık tedaviyle bir sorun olmadan bebeğini kucağına alırsın inşallah
Ohh keyif senin abla gittiler rahatsın bi süre.. ayaklarının altına sıcak su torbası filan koy bence çok kötü oluyo üşütmek benm korkulu rüyam üşüttüğümde regl zamanı hastanelik oluyorum
aaa maşallah canm ya çok açık sayılmaz maşllah baya baya hamilesin kan testiyle de kesinleştir
Kasıktan gelen bir tutulmamı hani bacağa vuran öyleyse kuzenim gibi olabilirsin o hamiş kalmış bel fıtığım vuruyo heralde sanmıştı seninde inşallah öyledir canımKIZLAR BACAĞIMDA BİR KASILMA VAR İKİ GÜNDÜR ACABA BEBİŞ TUTTU MU KENDİME SEBEP ARIYORUM UMUTLANMAYA
Az kalmış benimde son iki gün peş peşe güzel haberler vermek nasip olsun hepimize. Çok heyecanlıyımKizlar slm nasilsiniz adet olmama son bir hafta var insallah olmam dualariniza ihtiyacim var..rabbim yuuzumuze gulsun.
Canim olabilir neden olmasin ama kendimize boyel sebep aramayalim bence sonra daha cok uzuluyoruz .. Psikolojikmifit nedir bacak agrisi olayini duydugumdan beri benimde sol bacagim agriyoKIZLAR BACAĞIMDA BİR KASILMA VAR İKİ GÜNDÜR ACABA BEBİŞ TUTTU MU KENDİME SEBEP ARIYORUM UMUTLANMAYA
Ah be canim ben iki kere olumsuz sonuc alinca gebelikten inan heycan heves kalmiyo insanda.bi bos gebelik sonra kimyasal gebelik yasadim simdi hamilemiyim diye dusunemiyorum umut edemiyorum bile olursa da heycan mutluluk cok gec yasiycam anlasilan taki kese ve kalp atisi ortaya cikana kadar cunki yasadigim gebeliklerin piskolojisini atamadim hala.dua edin de hamile kalip o gunleri yasayalim hep birlikte..Az kalmış benimde son iki gün peş peşe güzel haberler vermek nasip olsun hepimize. Çok heyecanlıyım
24-48saat içinde bu süreyi değerlendirmen gerekli diye biliyorumGünaydın herkeslereeKızlar soruyu dün sormuştum yine ama sanırım farkedilmedi. Tekrar sorayım dedim. Yumurta kıvamındaki akıntıdan ne kadar sonra yumurtamız çatlıyor ve ne kadar sürüyor ??
Haklısın canım ben hiç gebe kalmadım senin gibi arkadaşlara ne güzel hamile kalabiliyorsun bu bile umut diyorum elbette kayıpların çok üzücü Rabbim birdaha yaşatmasın hayırlarla sonuçlansın. Bu hamileliği beklemek çok zorlu ve yorucuymuş kafaya takmamak çok zor umursamadan duramıyorum. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Allah başka dert vermesin tabi bunlar tatlı telaşlar bekleyişler.Ah be canim ben iki kere olumsuz sonuc alinca gebelikten inan heycan heves kalmiyo insanda.bi bos gebelik sonra kimyasal gebelik yasadim simdi hamilemiyim diye dusunemiyorum umut edemiyorum bile olursa da heycan mutluluk cok gec yasiycam anlasilan taki kese ve kalp atisi ortaya cikana kadar cunki yasadigim gebeliklerin piskolojisini atamadim hala.dua edin de hamile kalip o gunleri yasayalim hep birlikte..
Öyle tabi abla yaa özgürlük gibisi varmı eminim evin havası bile değişmiştiray kuzum ne kadar stres olduğumu onlar gidince daha çok anladım aman ya kendi başına olunca daha farklı yoksa tuvalete gitmek bile sorun olutyor
Benim hep bacağım çekiliyo yaa ilk zamanlar ben yumurtlama zamanında yumurtam gelişiyo diye oluyo sanıyodum sonra adete yakında yerleşti bacağıma vuruyo diyodum hepsi tırt çıktı valla benim sürekli bacağımda o ağrı var özellikle bacağımı kıvırp oturduğumda kasıktan bişey çekiliyor sanki. Umutlanma sen ama dileriz ki bebiş belirtisi olsunKIZLAR BACAĞIMDA BİR KASILMA VAR İKİ GÜNDÜR ACABA BEBİŞ TUTTU MU KENDİME SEBEP ARIYORUM UMUTLANMAYA
Tam olarak bilemiyorum ama arkadaşın dediği doğru sanırım 24 ile 36 saat arası olabilir. Benim o akıntı uzun zamandır olmuyor yumurtam olmasına rağmen. Ben ovulasyon testiyle deniycem bu ay. Eğer emin olamıyorsan sana da test almanı tavsiye ederim. Ya da gün aşırı çalışma denemelisinGünaydın herkeslereeKızlar soruyu dün sormuştum yine ama sanırım farkedilmedi. Tekrar sorayım dedim. Yumurta kıvamındaki akıntıdan ne kadar sonra yumurtamız çatlıyor ve ne kadar sürüyor ??
hadi bakalım canım ya bakalım neler olacak beklemedeyizÖyle tabi abla yaa özgürlük gibisi varmı eminim evin havası bile değişmiştir
Benim hep bacağım çekiliyo yaa ilk zamanlar ben yumurtlama zamanında yumurtam gelişiyo diye oluyo sanıyodum sonra adete yakında yerleşti bacağıma vuruyo diyodum hepsi tırt çıktı valla benim sürekli bacağımda o ağrı var özellikle bacağımı kıvırp oturduğumda kasıktan bişey çekiliyor sanki. Umutlanma sen ama dileriz ki bebiş belirtisi olsun
Tam olarak bilemiyorum ama arkadaşın dediği doğru sanırım 24 ile 36 saat arası olabilir. Benim o akıntı uzun zamandır olmuyor yumurtam olmasına rağmen. Ben ovulasyon testiyle deniycem bu ay. Eğer emin olamıyorsan sana da test almanı tavsiye ederim. Ya da gün aşırı çalışma denemelisin
hoşgeldin aramıza canım listemize ekleyeyşm seni istersenMerhaba Kızlar , tatlı telaşlarınızı hep takip ediyordum ama ilk defa yazıyorum , bende çocuk istiyorum 1 yıldır ama halen daha yok malesef bana da dua eder misiniz bu arada adet tarihim 8 şubat ve sanırım psikolojik olarak burada yazılan bütün belirtileri yaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?