2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Belim çok ağrıyor canım. Adet ağrıları gibi oluyo aynı. Doktor gazdandır dedi bakalım sağlıklı olsun da çekerim diyorum
Hamileliğin ilk zamanların da adet ağrısı gibi ağrılar oluyomuş canım öyle okudum hep hamile olan arkadaşların belirtilerini.. Gerçi sen kesin bunu da araştırmışsındır ama

kızlar neden bişey yazxılınca bildirim gelmiyor ya
Birkere bildirim gelmiştir sen ona bakmamışsındır sonra da kimse seni alıntılamayınca ya da etiketlemeyince bildirim gelmemiştir canım. O durum da etiketlenince ya da alıntılanınca bildirim geliyor.

4 yıldır tedavi altındayım .. İkiz tek hiç farketmedi hep sağlıklı sihatlr uzun ömürlü hayirlisini istedim. İnşallah bu kez yavrularında koynuma alacağım güne kadar benimle olur. Yaşadıklarımı kolay değildi. Korkularim çok ama kalbim pozitif

Ben senin durumunda 30 Aralık ı baz alırdım sonuçta ilk o gün geliyor bi şekilde.. İnşallah reglin değil bebeğin gelir Allah gönlüne göre versin.. Şefaf akıntı genelde yumurtlama zamanı oluyor. Hamilelikte ya kremsi beyaz akıntı ya da akıntısız oluyor diye biliyorum ama hayırlısı olsun

Çok zor süreçler bunlar benmde 1,5 yılı geçti 2 ye doğru gidiyoruz. Yaşadığın psikolojiyi anlayabiliyorum. Buraya kadar gelmişsiniz çok şükür. Bundan sonra da Allah sağlıklı sıhhatli olarak kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsunlar

Kızlar merhaba ben yeni üyeyim bende yeni öğrendim hamile olduğumu adet günüm yarın aslında ama içime doğdu 5 gün önce öğrendim kan değerim 4 gün varken 41,5 du 2 gün varken 174 olmuş çok düşük değilmi sizce??

İcini ferah tut sen canim insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebislerini:)) cok zor seyler yasadiklarimiz yasamayan anlamaz rabbim hayirlisini versin

Canım hayırlı olsun öncelikle. Emin ol adet olduğun günde hızlı bi artışa geçicektir. Geç döllenme fark ediyor. Bir de değerler kişiden kişiye değişiyormuş. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hamileliğin ilk zamanların da adet ağrısı gibi ağrılar oluyomuş canım öyle okudum hep hamile olan arkadaşların belirtilerini.. Gerçi sen kesin bunu da araştırmışsındır ama
Evet Can'ım sol tarafta hala ağrı. Araştırmalarıma göre doktorun bebeğin sol tarafa yerleştiği için ağrı hissetmemin normal olduğunu söylemesiydi. Ama gaz dedi :)

O kadar da düşük bir değer değil canım artış önemli olan ki maşallah o da güzel artmış. Kendine dikkat et ve rahat ol önemli olan o bebeğin strese girmesin. Hayırlı olsun hamileliğin
Evet Can'ım sol tarafta hala ağrı. Araştırmalarıma göre doktorun bebeğin sol tarafa yerleştiği için ağrı hissetmemin normal olduğunu söylemesiydi. Ama gaz dedi :)
Dr. ne bilcek canım yaa bence de o tarafa yerleşmiştir ondandır

dün ki test ile beta hcg 69 kızlar :)) clexane 0.6 ile başladık bakalım

aaynaa nasılsın abla çalışmalar yoğun galiba pek görüşemiyoruz
yok canım ya bugün iyice uyudum dün akşam eltimlere bıraktım kaynanamgili orada var ya kuzu gibiler eltim dopalgazı da çok açmamış üşüdük resmen otururken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…