Hamileliğin ilk zamanların da adet ağrısı gibi ağrılar oluyomuş canım öyle okudum hep hamile olan arkadaşların belirtilerini.. Gerçi sen kesin bunu da araştırmışsındır amaBelim çok ağrıyor canım. Adet ağrıları gibi oluyo aynı. Doktor gazdandır dedi bakalım sağlıklı olsun da çekerim diyorum
Birkere bildirim gelmiştir sen ona bakmamışsındır sonra da kimse seni alıntılamayınca ya da etiketlemeyince bildirim gelmemiştir canım. O durum da etiketlenince ya da alıntılanınca bildirim geliyor.kızlar neden bişey yazxılınca bildirim gelmiyor ya
Amin kuzum amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinAyyy ne guzelll canimm ikizzmiii cokk sevindimm:)) rabbim kucagina almayida nasip etsin insallah bebislerini sana bagislasin
4 yıldır tedavi altındayım .. İkiz tek hiç farketmedi hep sağlıklı sihatlr uzun ömürlü hayirlisini istedim. İnşallah bu kez yavrularında koynuma alacağım güne kadar benimle olur. Yaşadıklarımı kolay değildi. Korkularim çok ama kalbim pozitifgözünaydın canm ya keseyi görmüşsünüz inşallah sırasıyla herşeylerini görürsünüz.. ikiz güzel ama zor tabi Allah yardımcın olacak hiç şüphesiz sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun inşallah
Ben senin durumunda 30 Aralık ı baz alırdım sonuçta ilk o gün geliyor bi şekilde.. İnşallah reglin değil bebeğin gelir Allah gönlüne göre versin.. Şefaf akıntı genelde yumurtlama zamanı oluyor. Hamilelikte ya kremsi beyaz akıntı ya da akıntısız oluyor diye biliyorum ama hayırlısı olsunSelam kızlar ben geldim , Rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah, dualarınızı muradlarınızı hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin...
Benim son adet tarihim 30 Aralık ama şöyle bi durum var 30 Aralık'ta leke geldi, 31 Aralık'ta söküldü bu durumda benim adet tarihim 30 u mu 31 i mi sizce?
26 günde bir adet oluyorum, eğer 30 Aralık sat ise bugün 1 gün geçiyor, 31 Aralık sat ise bugün adet olabilirim,çok heyecanlıyım internetten 25 li test aldım daha gelmedi yarın gelir herhalde , adet olduktan sonra testler gelmez inşallah
Bütün adet ve gebelik belirtilerini yaşıyorum , çok afedersiniz Şeffaf akıntı var , yorum alabilir miyim
Çok zor süreçler bunlar benmde 1,5 yılı geçti 2 ye doğru gidiyoruz. Yaşadığın psikolojiyi anlayabiliyorum. Buraya kadar gelmişsiniz çok şükür. Bundan sonra da Allah sağlıklı sıhhatli olarak kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsunlar4 yıldır tedavi altındayım .. İkiz tek hiç farketmedi hep sağlıklı sihatlr uzun ömürlü hayirlisini istedim. İnşallah bu kez yavrularında koynuma alacağım güne kadar benimle olur. Yaşadıklarımı kolay değildi. Korkularim çok ama kalbim pozitif
İcini ferah tut sen canim insallah hayirlisiyla kucagina alirsin bebislerini:)) cok zor seyler yasadiklarimiz yasamayan anlamaz rabbim hayirlisini versin4 yıldır tedavi altındayım .. İkiz tek hiç farketmedi hep sağlıklı sihatlr uzun ömürlü hayirlisini istedim. İnşallah bu kez yavrularında koynuma alacağım güne kadar benimle olur. Yaşadıklarımı kolay değildi. Korkularim çok ama kalbim pozitif
Canım hayırlı olsun öncelikle. Emin ol adet olduğun günde hızlı bi artışa geçicektir. Geç döllenme fark ediyor. Bir de değerler kişiden kişiye değişiyormuş. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba ben yeni üyeyim bende yeni öğrendim hamile olduğumu adet günüm yarın aslında ama içime doğdu 5 gün önce öğrendim kan değerim 4 gün varken 41,5 du 2 gün varken 174 olmuş çok düşük değilmi sizce??
Evet Can'ım sol tarafta hala ağrı. Araştırmalarıma göre doktorun bebeğin sol tarafa yerleştiği için ağrı hissetmemin normal olduğunu söylemesiydi. Ama gaz dedi :)Hamileliğin ilk zamanların da adet ağrısı gibi ağrılar oluyomuş canım öyle okudum hep hamile olan arkadaşların belirtilerini.. Gerçi sen kesin bunu da araştırmışsındır ama
O kadar da düşük bir değer değil canım artış önemli olan ki maşallah o da güzel artmış. Kendine dikkat et ve rahat ol önemli olan o bebeğin strese girmesin. Hayırlı olsun hamileliğinKızlar merhaba ben yeni üyeyim bende yeni öğrendim hamile olduğumu adet günüm yarın aslında ama içime doğdu 5 gün önce öğrendim kan değerim 4 gün varken 41,5 du 2 gün varken 174 olmuş çok düşük değilmi sizce??
Dr. ne bilcek canım yaaEvet Can'ım sol tarafta hala ağrı. Araştırmalarıma göre doktorun bebeğin sol tarafa yerleştiği için ağrı hissetmemin normal olduğunu söylemesiydi. Ama gaz dedi :)
amin canım inşallah çok sağol bat 25 şubat diyelim bakalım bu ay neler olucakmoralini bozma canım inş canım bu soğan kürü şifa olur canım kısa zamanda seviniriz hayırlarla hepimiz inş
Gözün aydın canım kan pıhtlaşması mı var iğneye başlamışsındün ki test ile beta hcg 69 kızlar :)) clexane 0.6 ile başladık bakalım
evet 2 kürtajın ardından pıhtılaşma olduğunu öğrendikGözün aydın canım kan pıhtlaşması mı var iğneye başlamışsın
yok canım ya bugün iyice uyudum dün akşam eltimlere bıraktım kaynanamgili orada var ya kuzu gibiler eltim dopalgazı da çok açmamış üşüdük resmen otururken
adetin ne kadar geçti canım clexane ne ilaç mıdün ki test ile beta hcg 69 kızlar :)) clexane 0.6 ile başladık bakalım
aklım burada kuzucuğum dün çok üşüdüm ya eve gelirken kasıklarım ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?