2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

soğanküründen sonra incirmi bal tarçın çörekotumu yapayım şimdi ben şaşkınım karmakarışığım

rejime de başladım artık kilolar çok rahatsız ediyor eski üniversitedeki halime dönmek istiyorum

Test Yaptım , 2 gün geçti adetimi ya da 1 gün, sizce hamile miyim çizgi rengi açık mı

Eklentiler

• image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 59
Pinkoneeffect canim nasilsin bugun buralarda yoksun belirtiler ne alemde var mi birsey

Kızlar meraba nasılsınız işten yeni çıktm ancak yazabiliyorum :) benim cars igne oldu pers cuma ctesi iliski dedi doktor biz bi gun yaptk anlatmıştım...iki gundur cok yogun akıntm var acaba yumurta catlamamış mıdır bu neden olabilir sizce olmazdı bnde bu zmnlarda sadece adetten iki uc gun once olurdu

Pinkoneeffect canim nasilsin bugun buralarda yoksun belirtiler ne alemde var mi birsey
Burdayıııımmmm:) ay beni merak etmişsin canımmmm. Valla bi değişiklik yok regl belirtim var hafiften. 29unda neolcak merak ediyorum son üçgün. Sizde ne var ne yok

Kızlaaarrr. Bi sorum varr. Yumurta akı kıvamındaki akıntı yumurta çatlamadan önce mi sonra mı oluyor ??

Burdayıııımmmm:) ay beni merak etmişsin canımmmm. Valla bi değişiklik yok regl belirtim var hafiften. 29unda neolcak merak ediyorum son üçgün. Sizde ne var ne yok
Benim daha bir haftam var canm baya var :) ama belirtilere aldanmiyotum gecen ayhic belirti yasamamistim( ben aslinda tedavi surecine gircekmiyim doktor ne dicek onun icin cokheyecanliyimm

Benim daha bir haftam var canm baya var :) ama belirtilere aldanmiyotum gecen ayhic belirti yasamamistim( ben aslinda tedavi surecine gircekmiyim doktor ne dicek onun icin cokheyecanliyimm
Hülyacım doktora gitmen iyi olmuş. Bende hem alttan hem karından ultrason ve smear testi yaptırmıştım ciddi birşey yoktu reglm düzenli falan dedim başkada bişey sormadı bir sene deneyin sonra olmazsa gel dedi. Ben 5ay sonra gidicem olmazsa fazlada geçirmek istemiyorum yaş gidiyor haliyle. Hormon testi falan yapmadı ya yaptırsamıydım acaba

Bende belirti aramıyorum anca üzülüyoruz bende kendimi kaptırıyorum herşeyi takıyorum sonra. Regl olcakmışım gibi bekliyorum olmazsa sürpriz olur

Canm daha senin 6 ay fln oluyodu diye hatirliyorum erken o testlerin icin.. Benim de 6 ay oluyot ama benm ameliyat surecimde oldugu icin oncesinde kontrol altinda tutuluyorum. bir de benim esimde biraz sorun var o yuzden uzatmak istemiyorum. Bilmiyom belkide biraz daha deneyin dicek ama icim rahat edecek en azindan yarin gidicem insallh bakalim hayirlisii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…