- 11 Ocak 2016
- 277
- 121
- 18
ben de bal yiyorum her gün bir kaşık cevizlisoğanküründen sonra incirmi bal tarçın çörekotumu yapayım şimdi ben şaşkınım karmakarışığım
Ben senin durumunda 30 Aralık ı baz alırdım sonuçta ilk o gün geliyor bi şekilde.. İnşallah reglin değil bebeğin gelir Allah gönlüne göre versin.. Şefaf akıntı genelde yumurtlama zamanı oluyor. Hamilelikte ya kremsi beyaz akıntı ya da akıntısız oluyor diye biliyorum ama hayırlısı olsun
Âmin ecmain , walla bakalım Hayırlısı testleri bekliyorum, dimi 30 Aralık bence de o zaman başladı sonuçta
hamilesin canım hadi hayırlı olsun en yakın zamanda kan testi de yaptırTest Yaptım , 2 gün geçti adetimi ya da 1 gün, sizce hamile miyim çizgi rengi açık mı
Evet hamilesinn ne guzell:))) bizlerde gorelim insallahhh ikinci cizgileriiiTest Yaptım , 2 gün geçti adetimi ya da 1 gün, sizce hamile miyim çizgi rengi açık mı
hamilesin canım hadi hayırlı olsun en yakın zamanda kan testi de yaptır
Hayırlı olsun bizlerede dua edin
Aminnn inşallah görürsünüz tez zamandaEvet hamilesinn ne guzell:))) bizlerde gorelim insallahhh ikinci cizgileriii
amin canım hayırlısıyla inşinşallah bi kaç gün geçsin de öyle yaptırırım inşallah , Rabbim sizin de gönlünüze göre versin tez zamana
Burdayıııımmmm:) ay beni merak etmişsin canımmmm. Valla bi değişiklik yok regl belirtim var hafiften. 29unda neolcak merak ediyorum son üçgün. Sizde ne var ne yokPinkoneeffect canim nasilsin bugun buralarda yoksun belirtiler ne alemde var mi birsey
Benim daha bir haftam var canm baya var :) ama belirtilere aldanmiyotum gecen ayhic belirti yasamamistimBurdayıııımmmm:) ay beni merak etmişsin canımmmm. Valla bi değişiklik yok regl belirtim var hafiften. 29unda neolcak merak ediyorum son üçgün. Sizde ne var ne yok
Hülyacım doktora gitmen iyi olmuş. Bende hem alttan hem karından ultrason ve smear testi yaptırmıştım ciddi birşey yoktu reglm düzenli falan dedim başkada bişey sormadı bir sene deneyin sonra olmazsa gel dedi. Ben 5ay sonra gidicem olmazsa fazlada geçirmek istemiyorum yaş gidiyor haliyle. Hormon testi falan yapmadı ya yaptırsamıydım acabaBenim daha bir haftam var canm baya var :) ama belirtilere aldanmiyotum gecen ayhic belirti yasamamistim( ben aslinda tedavi surecine gircekmiyim doktor ne dicek onun icin cokheyecanliyimm
Bende belirti aramıyorum anca üzülüyoruz bende kendimi kaptırıyorum herşeyi takıyorum sonra. Regl olcakmışım gibi bekliyorum olmazsa sürpriz olurBenim daha bir haftam var canm baya var :) ama belirtilere aldanmiyotum gecen ayhic belirti yasamamistim( ben aslinda tedavi surecine gircekmiyim doktor ne dicek onun icin cokheyecanliyimm
Canm daha senin 6 ay fln oluyodu diye hatirliyorum erken o testlerin icin.. Benim de 6 ay oluyot ama benm ameliyat surecimde oldugu icin oncesinde kontrol altinda tutuluyorum. bir de benim esimde biraz sorun var o yuzden uzatmak istemiyorum. Bilmiyom belkide biraz daha deneyin dicek ama icim rahat edecek en azindan yarin gidicem insallh bakalim hayirlisii:)Hülyacım doktora gitmen iyi olmuş. Bende hem alttan hem karından ultrason ve smear testi yaptırmıştım ciddi birşey yoktu reglm düzenli falan dedim başkada bişey sormadı bir sene deneyin sonra olmazsa gel dedi. Ben 5ay sonra gidicem olmazsa fazlada geçirmek istemiyorum yaş gidiyor haliyle. Hormon testi falan yapmadı ya yaptırsamıydım acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?