2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

İnsan çok etkileniyor yaa uyandığında gerçek olmasını istiyorsun.. en yakın zamanda gelsin bebeklerimiz sağlıkla hayırla inşallahhh
ewt cnm bugun 6. gunum beklıyorz bakalm pek dsnmemeye calısıyorm ama pek mmkun olmuyo hepmz ıcın hayrlısı artık
Günler hatta dakikalar geçmez cnım çok zor beklemek yaaa. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize

inşallah tutmuştur canım. İnşallah Allah ol demiştir

HAYIRLISI BAKALIM CANIM BEKLEMEDEYİM

kızlar cok kotuym gebe olunca ovulasyon testi pozitf olurmus bnde gebelik yapmiyodm erken diye ovulasyon testi yaptm negatfn onde gideni moral gtti bu ay da bos gecti umudum kalmadi artk

KİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ

Eklentiler

• image.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 60
kızlar cok kotuym gebe olunca ovulasyon testi pozitf olurmus bnde gebelik yapmiyodm erken diye ovulasyon testi yaptm negatfn onde gideni moral gtti bu ay da bos gecti umudum kalmadi artk
Canim bu konuda eminmisin ovu testi gosteriyo mu benim yarin adet gunum ve bugunki ovu testim boyleydi nasil olmasi gerektigini biliyomusun umudunu hic bi zaman kesme Allah buyuktur

bi postta arkadas paylasms cok koyu iki czgi hamis oldgnu ogrendi deneym dedm bi yaptm silik bi czgi bile yoktu bidaki aya kaldi umutlar keci boynuzu kurunu deneyen varmi

Ayy canımsın ya gülümsettin beni vallaBat 16 şubat ama yumurtlamaya göre 14 gün sonra ise 14 şubatta olması lazım
Kendim için ne kadar istiyorsam inan sen ve aaynaa için kendimden önce dua ediyorum çünkü sizler uzun zamandır bekliyorsunuz canımmm haberlerinizi alcaz :) :) az kalmış güzel bir haberde benide etiketlede kaçırmayayım hadi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…