2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

O kaza kurşunları bizede vursun artık bizim kurşunlar boşa gidiyor nedense ayy çok dua edelim çok çok inşallah çok güzel bir haber alalım ben bu ay beklemiyorum ama insanın içinde de bi duygu oluşuyor işte

u-mutlu lale kuzucuğum nasılsın :) eltim dün akşam çaya gittik kaynanamgili bize sepetledi 6. gününde güya 15 gün kalacaklardı hehehehehe kendi de memlekete gezmeye gitti
Bu eltiler hep mi böle olur yaa uyuzneyse ki seninki de sayılı gün çabuk geçer canım yaa Allah'tan hep yanında değiller şükret. Bizde ovulasyona göre çalıştık şimdi beklemedeyiz bakalım neler olacak

Ayy çok üzüldüm canım yanlış anlama bir arkadaşım kazarà hamile kaldı kızı daha yasinà bile girmedi ikinciye hamile kaldı benden önce evlenenler benden önce hamile kaldılar ben kalmayınca morelim bozuluyor rabbim kimsenin kucağını bos koymasin sağsalim kavuştursun hamislerimizide bebeklerine

ben de telime adet takvimi indirmiştim orada yumurtlama günleri belli oluyordu ona göre çalıştık ama ben de beklemedeyim bakalım ne olacak

BAŞ TARAFLARDAN ŞEYTANIN BACAĞINI HENÜZ KIRAMADIK BİR HAMİŞ ÇIKARAMADIK :)

sıkma canım bence de erken benim bu ay 21. ayım bebek isteyeli çok düşündükçe de olmuyor ama düşünmeyince de olmuyor düşünmeden duramıyorum ki
Bende düşünmücem diyorum sonra aklıma geliyor ayy gene aklına getirdin çık çik kafamdan diyorumki

ben de telime adet takvimi indirmiştim orada yumurtlama günleri belli oluyordu ona göre çalıştık ama ben de beklemedeyim bakalım ne olacak
Ben o takvimdeki yumurtlama gününe inanmıyorum nedense bat tarihlerini tutturuyor ama yumurtlamaya güvenmiyorum çünkü geçen ay tam gösterdigi tarihlerde girdik üst üste olmadı

Yok canım neyi yanlış anlayayım bizde bekliyoruz inşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebeklerimiz. Daha fazla bekletmezler bizi

Ben o takvimdeki yumurtlama gününe inanmıyorum nedense bat tarihlerini tutturuyor ama yumurtlamaya güvenmiyorum çünkü geçen ay tam gösterdigi tarihlerde girdik üst üste olmadı
Canım ovulasyon testi dene bence en iyisi o gerçi bende bu ay denedim sonuç ne olacak bakalım..
İnşallah gönlüne göre olur abla güzel haberler alalım inşallahhh içim yanıyo bebek hasretiyle resmen kokusunu doya doya içime çekmek istiyorum. Dün gece rüyamda bebeğim olmuştu emziriyodum uyandm baktım bebek yok bi üzüldüm bugün gözümğn önünden gitmedi rüyam
bendr 3 - 4 aydır o takvimle denedim olmadı inşallah bu ay ovu ile tutarrr

Benim de rüyalarımda gördüğüm oğullarım gözümün önünden gitmiyor ben de dün akşam rüyamda gencim sonra orta yaş sonra yaşlı gibi diyorum bir kadına evlatlarımdan hepsinden kızımdan oğullarımdan memnunum sağolsunlar diyorum sanki gerçekmiş gibi bilemiyrum ya bu ay çok umutluyum

ewt cnm bugun 6. gunum beklıyorz bakalm pek dsnmemeye calısıyorm ama pek mmkun olmuyo hepmz ıcın hayrlısı artık

Gecen ay bende görmüştüm rüyamda bir kızım vardı pusetin içinde uyuyordu saçları vardı uyandığımda üzülmüştüm Son 3 4 aydır o takvimle deniyorum bu kez denemedim bir sitede ovulasyon gününü gösteriyordu iki gün sonrasını değerlendirdik bakalım artık bu ay da olmassa diğer ay ovulasyontesti alıcam keşke bu ay keşke olsa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…