YA BENİM İDRARDA ÇIKMIYO 3 KERE HAMİLE KALDIM 2 AY ARAYLA 3ÜNÜDE KANDA ÖĞRENDİM İDRARDA ÇIKMIYO NEDENSE O YÜZDEN OVULASYON TESTLERİNE SARDIM BENDE BU AY İLKKEZ YAPIYIM DEDİM BENİM BÜYÜN AY BÖYLEYDİ HERKESİN SİLİKLEŞMİŞ BENİM HEP KOYU KALDI ACABA SORUN MU VAR BENDEbncede sen hamilesn bnmki bu kadar koyu değil silik çıktı bgn test yap bklm cıkar kesin
gebelik testi mi bu canım ovu mu neden hatalı olsun?KİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ
evet bence deSen hamilesin sanırım
hoşgeldin aramıza cnım ne güzel anneler çoğalıyorbende varım bende inşallah
ne oluyormuş onunla canım kanı sulandırınca dolaşım mı daha fazla oluyor diye mi biraz daha açar mısın konuyu netten ben de araştırayım dur her gün mü içeceğizKızlar yeni birşey daha öğrendim paylaşmak istedim bebek asprini öneren dr lar varmış kanı sulandırdığı için veriyorlarmış ben bu ay olmazsa önümüzdeki ay denicem bakalım belki araştırmak isteyen olur diye paylaşmak istedim
CANIM ONU KAN PIHTILAŞMASI OLANLARA VERİYOLAR BEN ÖYLEYİM MESELA 3 DÜŞÜK OLDU BU ŞEKİLDE ONU DOKTORA SORMADAN KULLANMA SAKINKızlar yeni birşey daha öğrendim paylaşmak istedim bebek asprini öneren dr lar varmış kanı sulandırdığı için veriyorlarmış ben bu ay olmazsa önümüzdeki ay denicem bakalım belki araştırmak isteyen olur diye paylaşmak istedim
sakıncası olabilirmi normalde kalp krzi riskine karşı hergün 1 tane içilmesi gerekiyormuş diede bir açıklama yapmışlar ama sormak lazım tabi haklısın canımCANIM ONU KAN PIHTILAŞMASI OLANLARA VERİYOLAR BEN ÖYLEYİM MESELA 3 DÜŞÜK OLDU BU ŞEKİLDE ONU DOKTORA SORMADAN KULLANMA SAKIN
valla cnm çok bilmiyorum araştırmak isteyen olur diye yazdımne oluyormuş onunla canım kanı sulandırınca dolaşım mı daha fazla oluyor diye mi biraz daha açar mısın konuyu netten ben de araştırayım dur her gün mü içeceğiz
İnsan çok etkileniyor yaa uyandığında gerçek olmasını istiyorsun.. en yakın zamanda gelsin bebeklerimiz sağlıkla hayırla inşallahhh
Günler hatta dakikalar geçmez cnım çok zor beklemek yaaa. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize
inşallah tutmuştur canım. İnşallah Allah ol demiştir
KİZLAR İYİ GECELER SABAH İDRAR TESTİ YAPMİSTİM İKİNCİ CİZGİ C CİZGİSİNE YAKİN BU TEST HATALİDİR DİMİ
İnşallah güzel bir haber aliriz senden
eklerim tabii canım hoşgeldin inş sana da hepimize de uğurlu olur 2016 yılıBeni eklermisin cnm
Sagol cnm insaalh.eklerim tabii canım hoşgeldin inş sana da hepimize de uğurlu olur 2016 yılı
BENİ YAZABİLİRSİN CANIM65. kişi aranıyorlistemiz bayağı kalabalıklaştı maşallah hamişlerimiz de çoğalır hayırlarla inş amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?