En azindan bir tane var acele etme takma kafana bi tane olsun korunmucam bile hep olsun :) cok zormus hamile kalmak bir sene korundum cok pismanimBu kadar zamandr çocuk sahibi olamayınca kizima mucize gözü ile bakar oldum.nslda tutmus hemde beklemiyorken
tatlim onu ben duydum ama yaptiramadim 200tl falanmis dogrumuKizlar daha oncede yazmistim dikkat edildi mi bilmiyorum ama doktora gidenler ozellikle amh testi yaptirsinlar.. bencdaha once gittigimde yapilmamisti bu simdi tup bebek uzmanina gttigimde yapti yumurtalik kalitesini olcuyomus bu hormon testi.
yok canım klomen kullanmıyorum ama bu aydan sonra düşünüyorumBizim bat lar bir gun arayla aayna :) sen igne ooldunmu yani
Aa hicmi kullanmadin yoksa biraktinmi ben sali gunu oldum igneyi :)yok canım klomen kullanmıyorum ama bu aydan sonra düşünüyorum
ay inş canım benim de sorunum yok rahim filmi de çekindim açık çıktı ama zamanı gelmedi sanırsam hayırlısıyla hepimize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inş ALLAH aminGttim bi problemimiz yok çok şükür.işte bu ay rahim filmi çekilecekti ama kardesimden firsatm olmadı,aklımdan da çıktı açıkçası ama onda da bsey çıkacağını sanmıyorum.bnm bi kzm var beş yasnda ona kardeş istiyorz
2 kez kullandım 7-8 ay önceAa hicmi kullanmadin yoksa biraktinmi ben sali gunu oldum igneyi :)
Acitiyor mu bu rahim filmi?ay inş canım benim de sorunum yok rahim filmi de çekindim açık çıktı ama zamanı gelmedi sanırsam hayırlısıyla hepimize hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip eder inş ALLAH amin
merhaba canım tamam batını hemen değiştireyim canım henüz hamiş haberleri alamadık sabır zamanı demek kiGünaydın hanımlar nasılsınız neden bu kadar umutsuz oldunuz vardır bi vakti bebeklerin içinizi ferah tutun canlarım inşallah Rabbim bi bebek nasip edecek sizlere deaaynaa benim bat 1 Nisan:)
benim canım çok yandı canım bazılarınki o kadar yanmıyormuş imkanı olan özelde yaptırsın ben eğitim araştırmada yaptırdım tek doktor yanımdaydı hemşire falan yoktu yanımda iki kez baktı ilaç verdi ilkinde çekemediler iki kez canım yandı ama çok şükür kafamda soru işareti kalmadıAcitiyor mu bu rahim filmi?
Ben uyutulmak isterim çektirirken.bu arada mens tarihim emin deglm ama 12 si olarak yazabilirsn :)benim canım çok yandı canım bazılarınki o kadar yanmıyormuş imkanı olan özelde yaptırsın ben eğitim araştırmada yaptırdım tek doktor yanımdaydı hemşire falan yoktu yanımda iki kez baktı ilaç verdi ilkinde çekemediler iki kez canım yandı ama çok şükür kafamda soru işareti kalmadı
Dayanamiyorum cok sabirsizim ya:) beklemek zor14 cnmmm
Yok canm okadar degildi 50 lira gbi bisi verdim ben baskentte..oyle hatirliyomKizlar igneden kac gun sonra sonuc kanda cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?