- 5 Şubat 2016
- 204
- 78
- 13
Homizigot mutant icin tedavi goruyormusun cunku benim bir arkadasimda vardi o kromozonlari itiyormus yani o nedenle dusuk yasiyorsunSa hanımlar..13 aylık evliyim...2 düşük oldu..homozigot mutant çıktı. ..şimdi de gebe kalamiyorm 1 yumurta tek büyüdü ama adet olacam umidlu değilim. .neyapcam ben çok yoruldn
Cevapla olarak yazabilirsin canim stres yapma en azindan senin dusuk olmus keske bendede olsa hamile kalabilsemIsmini alıntı yapıp nasıl yazacagimi bilmiyorum canım k.bakma yeni uye oldu. ..doktor hamile kalınca gel iğne baslayacaz dedi daha da birşey demedi...şimdide hamile kalamiyom. ..Bu ay adetin 20.gunu 20 mm olmuştu sağ da 1 yumurta. .ilişki günleri verdi...ona göre 9 Mart adet günüm bana göre 5 mart
Catlamiyor benim igne ile catlattik klomenle buyutuyoruz bende takiyorum kafaya o ay olmuyor bu ay takmiyorum artik ikinci ignem insallah hayirlisi benim bi arkadasimdaa senin gibiydi bebegi oldu sikintili bir gebelikti ama olur yaniIns sen böyle sorunlarla karsilasmadan gebe kalır ve dogurursun...senin sorunun ney ki
Kanama dusuk riski coktu yedi sene sonra olduArkadaşının gebelikte ki sıkıntıları nelerdi canm
Yokmu bi profosor doktor git en iyi doktoraOfff ya ne yapcam ben....o kanama olayı psikolojimi altüst ediyor zaten
Aynen bi kerette hamile kaliyorlar ne zormus valla biktim gun saymayaNe zormuş anne olmak...istemeden hamile kalanlara imreniyorum ...gebeliğini 2 aylıkken öğrenenlwr falan.....ben resmen gün sayiyorum
Kac yasindasin canim ev hanimimisin bu tedavi icin ev hanimi olmak en iyisi ama evde butun gun takiyon kafaya isteBilmiyorum ki...Özel de iyi bi doktor var ona gidiyorum. .adet olursam gene gidicem. ...ona mi gideyim başka hangi doktor bulmak lazım bilmiyorum. ...ist büyük şehir otobüs yolculuklar mahvediyor beni...İlçe de ki en iyi doktora gidiyom. ...operatör uzman doktor ne demekse artk
Bana yazdn sanrm hiç bsey kullanmiyorm.de folik asit vs verdi kullanmiyorm ama geçen ay kullandm sadece 3 yum oluşmuştu,ikisi catladi ama tutmadı.bende saldm kendimi.adet tarihi vs kontrol etmiyrm artık bu ay maçında yumurtladm bilmiyorm.normalde hissederm ama ddgm gbi stresli bi ay atlattk bsey hissetmedm.birlikte de olmak esmle pek bu ay zor yaniHayırlısı olsun canım belki rüya sana cikar klomen falan kullanmiyorsun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?