2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

****************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>19 mart
2.pinkneoneffect===>28 mart
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>28-29 ocak
5.arkadasimes=====>1 ocak
6.Hulya90=========>4 şubat
7.Madam_coco=====>8 ocak
8.beyazmelik=======>9 mart
9.nisamelek========>23 şubat
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>6 şubat
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>3 ocak
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>20 mart
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>12 ocak
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>9 ocak
36.sevdaerdgn=========>10 ocak
37.XXYYXXYY ========>18 ocak
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======> 2 mart
41.su perim

42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>7 mart
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>4 mart
53.ecrinny ========>25 ocak
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>6 şubat
56.berivanberivan16
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903
60.profesor
61.showerbaby
62.ahucansu28
63.veraerva
64.ebrulic_9
65.Mrlmerin
66.jtaime020626
67.cceren1991=====>20 mart
68.tkglcn

69.

ne kadar zamandır istiyorsunuz canım bebek evleneli ne kadar oldu

Bende bu ay umudum var gecen kardeşim e biri fal bakms herseyi bilmis demis ablan hamile ben kardesime istediğimzi soylememistim o soyledi bana icime bir umut oldu mutlu oldum :)

Bende bu ay umudum var gecen kardeşim e biri fal bakms herseyi bilmis demis ablan hamile ben kardesime istediğimzi soylememistim o soyledi bana icime bir umut oldu mutlu oldum :)
hadi hayırlısı ALLAH OL DEMİŞTİR İNŞ RABBİM BİLİR İNŞ SEVİNDİRİR BİZLERİ AMİN

Benim tembellik var canim ikinci klomen kullanisim catlatma ignesi ile catlatiyoruz ayrica progestan kullaniyorum

Bekle bekle olmuyor zormuş evlat sahibi olmak kızlar ya. Hamile kalabilenlere mucize gerçekleştirmiş gözüyle bakıyorum ben kalamıyorum çünkü imkansızlaşıyor gözümde. Of iyi değilim bu ara moralim bozuk. Herkes için hayırlısı olsun ne diyeyim sınavımız bu demekki.

Aynen canm yapcak birsey yok olmayinca olmuyor.. Ben pes ettim artik tedavi surecine girmek iyi geldi bana umut ediyorum enazindan.. Etrafimda bebegi olmayan tek kisi ben kaldim. Bazen dayancak gucum kalmiyor. Allah kimsenn kucagini bos birakmasin

Aynen canm yapcak birsey yok olmayinca olmuyor.. Ben pes ettim artik tedavi surecine girmek iyi geldi bana umut ediyorum enazindan.. Etrafimda bebegi olmayan tek kisi ben kaldim. Bazen dayancak gucum kalmiyor. Allah kimsenn kucagini bos birakmasin
beklemedeyiz hanımlar

Kızlar heray umut heyecan hep üzüntü gecen regl oldum eşim akşam geldi belki geliyordur pamuğumuz dedi. Bende regl oldum gelmiyor diyince üzüldü. Heray batmalar sızlamalar ay acaba yerleşiyormular yoruyor ya. Heray regl olucam diye bekliyorum ve oluyorum beklemiyorum yine oluyorum. Sabıırr sabırr

Kizlar bu yumurta lar mm cokmu onemli benim gecen ay 17de tutmadi bu ay 20sansim dahami fazla

benim de 21 aydır olmuyor canım hayırlısıyla seviniriz hepimiz de inş doktora gittin mi canım
Gttim bi problemimiz yok çok şükür.işte bu ay rahim filmi çekilecekti ama kardesimden firsatm olmadı,aklımdan da çıktı açıkçası ama onda da bsey çıkacağını sanmıyorum.bnm bi kzm var beş yasnda ona kardeş istiyorz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…