2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kızlar bnm rahim filminde tupler tikali cikmisti doktor birini acmis digerini acamadm demisti..bi tanidigimin hastanede uzun sure calisan kardesi dedi ki boyle hamile kalirsa dış gebelik olur doktor niye acmak icin bi operasyon yapmamis....izmit medicalparktaki en iyi denilen doktora gttim sizce napiyim artk bu bolgede degsrtircegim daha iyi dedigm bi doktor yok..sizce napiyim doktorum uc ay bekle dedi olmazsa gel onun dedigini mi yapiyim yoksa simdi arayip sorsammi sacma olur mu offff bi akıl verin nolur moralim yine yerlerdee

Bnm de yasağım 1 nisandan sonra bitiyor sonra bende bebise başlıcam inşallah hemencecik sağlıkla gelir tabiki sizede inşallah Rabbim en yakın zamanda nasıl eder

Bnm de yasağım 1 nisandan sonra bitiyor sonra bende bebise başlıcam inşallah hemencecik sağlıkla gelir tabiki sizede inşallah Rabbim en yakın zamanda nasıl eder
çoktandır ortada yoktun canım hadi bakalım inş güzel haberler duyarız

canım bence sen moralini buna bozma zaten biri açılmış tek tüple hamile kalan çok kişi var ille dış gebelik olacak diye bir şey yok ki o zaman iki tüpü açık olanların birçoğu yine dış gebeliği yaşıyor onların hiç dış gebelik yaşamaması lazım o zaman ama oluyor ...
önemli olan hayırlısıyla zamanı gelmiş olması ALLAH NASİP ETSİN YETER Kİ HAYIRLARLA AMİN İNŞ...
sen doktoruna mesela sorarsın diğeri de rahim filmi çekilirken açılma imkanı var mıydı diye o sana açıklama yapar sen neden moralini bozuyorsun ki bir 3 ay bekle canım belki de hamiş olacaksın hiç kafanı takmaya değmediğini anlayacaksın çok şükür bir tüpün açılmış canım açılmayan da çok arkadaşlar oluyor ve tek çözüm tüp bebek kalıyor....
benim bildiğim mesela bir arkadaşım vardı rahim filmi çekinmişti ikisi de açıktı mesela sonra düşük yaşadı sonra da aradan 2 sene geçmişti rahim filmi çekineli yeniden çekindi bir baktı ki tüpünün biri kapanmış o düşük nedeniyle demek ki açıldı demiş birinde yine de az da olsa bir kalıntı var gibi demiş ama sonra hamiş kaldı :) sevindirdi ALLAH ...
moralini bozmaya çalışıyorsun ama hamiş kaldığında ben senin kafanın etini yiyeceğim ama bak bak ne oldu diyeeeeeeeeeeeee

listeyi yeniden tek tek kontrol etsem bir hamiş daha çıkarırım heralde buraya durumunu yazmayan

***************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>19 mart
2.pinkneoneffect===>28 mart
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>22 mart
5.arkadasimes=====>
6.Hulya90=========>
7.Madam_coco=====>
8.beyazmelik=======>9 mart
9.nisamelek========>
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>20 mart
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>
36.sevdaerdgn=========>
37.XXYYXXYY ========>
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======> 27 mart
41.su perim

42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>2 nisan
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>1 nisan
53.ecrinny ========>
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>
56.berivanberivan16
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903
60.profesor
61.showerbaby
62.ahucansu28
63.veraerva
64.ebrulic_9
65.Mrlmerin
66.jtaime020626
67.cceren1991=====>20 mart
68.tkglcn ========>10 nisan
69.evTik======>30 mart
70.p0ly__=====>23 mart

71.

hedef listeyi 100 lemek

Canim ben sana o gun demistim ya acilabiliyor ameliyatla dye.. Ama bana sorcak olursan tek tupun aciksa bi uc ay bekle bu uc ay icinde olmazsa eger yeni bir doktora git ama normal kadin dogumcuya gtme tup bebek yapan biryere git. Onlar daha tecrubeli oluyorlar bu tip konularda

hülya kaç gün kaldı sonuca gün sayıyor musun

E
Evet abla haklisin....şu an yasadgim olaya bak...allahim ya sen buyuksun nolur yardim et....esimin bi arkadasi aramis birlikte yemek yiyelim dsarda gelin diye eşi yok baska sehirde...basladik yemegi yemeye veeeeeee size bi haber vercem dedi...eşi hamileymis bu yemek bana zehir...aglamamak icin kndimi zor tutuyorummm....

kuzucuğum benim neden ağlayacaksın aaaa sen de hayırlısıyla ALLAH'IN izniyle canım hamile olduğunu eşine dostuna bizlere ailene bildireceksin önce eşine tabii umutlu ol ben de bunu yaşayacağım de yoksa abla olarak kızacağım sana aaaaaaaaaaaa..
ağlamak yok sanki asla çocğun olmayacak mı dedi doktor sana ALLAH KORUSUN cümlemiz için umutlu durumun yeter ki sen de inan ve güven içinden bol bol duanı et böyle yap canım ama böyle üzersen kendini bebiş kendini iyi hissetmediğinden kendine en rahat yeri nasıl bulacak bu stresli bedende bulamaz ama sen huzurlu ve mutlu inanarak dua ederek beklersen bir bakmışsın ki hamişim diye yazacaksın o zaman bu ablan sorarım sana bak ne oldu diye

Seni cok iyi anliyorum canim yasadigin herseyin kat kat fazlasini hissettim ben cevremdekilere.. Ama nolursa olsun sukretmek lazim bak cok daha kotu durumda olanlar var ben iki yildr cocuk istiyorum ve bu surecte cok kotu seyler yasadim myom ameliyati oldum senn gibi tuplerm tikaliydi sonra myom ameliyati esnasinda tuplerimde acildi sonra bir daha hsg cektirdim acik cikti.. yani bu 2 yil boyunca hep beklemek zorunda kaldim 6 aydr da olmaynca beklemk istemedim tedavye basladik. simdi ben soyle dusunuyom canm tip artik cok ilerledi herkes dogal yolla hamile kalcak diye birsey yok belki nasibimiz tedaviyle yani bunu bilemeyiz. Ne durumda olan insanlar var yumurtalari bitmis durumda olan genceck insanlar ben tedavye giderken o kadar cok gordumki inan. Cok sukur dyorum oyle bir durumum yok. sende bu taraftan bakmaya calis

***************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.aaynaa=========>19 mart
2.pinkneoneffect===>28 mart
3.mavimart========>
4.darkgirl1906=====>22 mart
5.arkadasimes=====>
6.Hulya90=========>
7.Madam_coco=====>
8.beyazmelik=======>9 mart
9.nisamelek========>
10.krkr===========>
11.smay===========>
12.miray30========>
13.mavimli========>
14.kremalicorek
15.hijabiqueen======>
16.1234emremelek
17.avucdolusudua====>
18.yagmur559======>
19.umut-90 =========>
20.askininaskisi======>
21.echomare=========>
22.sema-aaa========>
23.YASMINAAA=====>
24.Mezura=========>
25.sinsirella========>
26.zeynep lia=======>
27.emelocco=========>
28.nlgn2616
29.hayatimin_rengi =====>20 mart
30.Ters Lale ==========>16 şubat
31.Bet_can ===========>
32.ruziyye ===========>
33.elay1993 ===========>
34.YAGMURTOPRAKK
35.sempatico1 =========>
36.sevdaerdgn=========>
37.XXYYXXYY ========>
38.esessevo
39.duyguyusuf ========>
40.hiranur3419 =======> 27 mart
41.su perim

42.lale_cik ===========>
43.yusuf un annesi
44.pink_love_lady ======>2 nisan
45.nurcan4419 =========>
46.Bonbon1601
47.Bhydmlr
48.ardey ==============>
49.sedefbxl
50.Nisa terzIsci =========>
51.Ahestecik ===========>
52.melekbaby ===========>1 nisan
53.ecrinny ========>
54.nurumesra======>
55.gemstones=======>
56.berivanberivan16
57.Vildan_kalp_ibrahim
58.poncikkkk
59.Kitapkurdu1903
60.profesor
61.showerbaby
62.ahucansu28
63.veraerva
64.ebrulic_9
65.Mrlmerin
66.jtaime020626
67.cceren1991=====>20 mart
68.tkglcn ========>10 nisan
69.evTik======>30 mart
70.p0ly__=====>23 mart

71.

aha bir hamiş daha buldum @ardey canım hayırlı olsun nasıl oldu kür falan mı yaptın bize neden haber etmiyorsun :)
hamiş kalan buralara bakmıyor hiç hehehehe

71 kişilik listemizde 17 hamişimiz var hadi maşallah bakalım

Tabiki haklisin cnm...ama tam da bugun iliski olmasi gereken gun...moralim yerle bir eve geldim aglamak istiyorum esim kiziyo...zaten orda da konuyu uzattikca uzatti yok isim ne dusundunuz yok şu ne yok bu ne...hic mi anlamaz bi insan.ya bu kıskanmak degil baska bisey lokmalar bogazmda takildi kaldi...berbat bir aksam..

ana ... neden berbat olacakmış sen güzel düşüneceksin bu akşam sakince ilişki olmalı böyle moral bozukluğuyla evladın sana gelmez annem çok huysuz ben gelmiyorum diye naz eder canım benim
moral ve umut çok önemli şöyle elini yüzünü bir yıka bir çay demle aklından çıkar ALLAH herkese hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin yanında inş tez zamanda hayırlarla bize de de canım bak gör o zaman ALLAH (c.c) çifter çifter veriyor ...
yarın gece moralimi topladım eşimle güzel zaman geçirdik inş bebişimiz olur diye yazmazsan bak sana ne kadar kızacağım aaaaaaaaa hepiniz benden önce hamiş kalırsanız da şaşmam ha
tabii hepiniz bu ay kalın da diğer ay ben kalayım o zaman çok uzamasın benim kalmam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…