- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
çoktandır ortada yoktun canım hadi bakalım inş güzel haberler duyarızBnm de yasağım 1 nisandan sonra bitiyor sonra bende bebise başlıcam inşallah hemencecik sağlıkla gelir tabiki sizede inşallah Rabbim en yakın zamanda nasıl eder
canım bence sen moralini buna bozma zaten biri açılmış tek tüple hamile kalan çok kişi var ille dış gebelik olacak diye bir şey yok ki o zaman iki tüpü açık olanların birçoğu yine dış gebeliği yaşıyor onların hiç dış gebelik yaşamaması lazım o zaman ama oluyor ...Kızlar bnm rahim filminde tupler tikali cikmisti doktor birini acmis digerini acamadm demisti..bi tanidigimin hastanede uzun sure calisan kardesi dedi ki boyle hamile kalirsa dış gebelik olur doktor niye acmak icin bi operasyon yapmamis....izmit medicalparktaki en iyi denilen doktora gttim sizce napiyim artk bu bolgede degsrtircegim daha iyi dedigm bi doktor yok..sizce napiyim doktorum uc ay bekle dedi olmazsa gel onun dedigini mi yapiyim yoksa simdi arayip sorsammi sacma olur mu offff bi akıl verin nolur moralim yine yerlerdee
Canim ben sana o gun demistim ya acilabiliyor ameliyatla dye.. Ama bana sorcak olursan tek tupun aciksa bi uc ay bekle bu uc ay icinde olmazsa eger yeni bir doktora git ama normal kadin dogumcuya gtme tup bebek yapan biryere git. Onlar daha tecrubeli oluyorlar bu tip konulardaKızlar bnm rahim filminde tupler tikali cikmisti doktor birini acmis digerini acamadm demisti..bi tanidigimin hastanede uzun sure calisan kardesi dedi ki boyle hamile kalirsa dış gebelik olur doktor niye acmak icin bi operasyon yapmamis....izmit medicalparktaki en iyi denilen doktora gttim sizce napiyim artk bu bolgede degsrtircegim daha iyi dedigm bi doktor yok..sizce napiyim doktorum uc ay bekle dedi olmazsa gel onun dedigini mi yapiyim yoksa simdi arayip sorsammi sacma olur mu offff bi akıl verin nolur moralim yine yerlerdee
hülya kaç gün kaldı sonuca gün sayıyor musunCanim ben sana o gun demistim ya acilabiliyor ameliyatla dye.. Ama bana sorcak olursan tek tupun aciksa bi uc ay bekle bu uc ay icinde olmazsa eger yeni bir doktora git ama normal kadin dogumcuya gtme tup bebek yapan biryere git. Onlar daha tecrubeli oluyorlar bu tip konularda
Evet abla haklisin....şu an yasadgim olaya bak...allahim ya sen buyuksun nolur yardim et....esimin bi arkadasi aramis birlikte yemek yiyelim dsarda gelin diye eşi yok baska sehirde...basladik yemegi yemeye veeeeeee size bi haber vercem dedi...eşi hamileymis bu yemek bana zehir...aglamamak icin kndimi zor tutuyorummm....canım bence sen moralini buna bozma zaten biri açılmış tek tüple hamile kalan çok kişi var ille dış gebelik olacak diye bir şey yok ki o zaman iki tüpü açık olanların birçoğu yine dış gebeliği yaşıyor onların hiç dış gebelik yaşamaması lazım o zaman ama oluyor ...
önemli olan hayırlısıyla zamanı gelmiş olması ALLAH NASİP ETSİN YETER Kİ HAYIRLARLA AMİN İNŞ...
sen doktoruna mesela sorarsın diğeri de rahim filmi çekilirken açılma imkanı var mıydı diye o sana açıklama yapar sen neden moralini bozuyorsun ki bir 3 ay bekle canım belki de hamiş olacaksın hiç kafanı takmaya değmediğini anlayacaksın çok şükür bir tüpün açılmış canım açılmayan da çok arkadaşlar oluyor ve tek çözüm tüp bebek kalıyor....
benim bildiğim mesela bir arkadaşım vardı rahim filmi çekinmişti ikisi de açıktı mesela sonra düşük yaşadı sonra da aradan 2 sene geçmişti rahim filmi çekineli yeniden çekindi bir baktı ki tüpünün biri kapanmış o düşük nedeniyle demek ki açıldı demiş birinde yine de az da olsa bir kalıntı var gibi demiş ama sonra hamiş kaldı :) sevindirdi ALLAH ...
moralini bozmaya çalışıyorsun ama hamiş kaldığında ben senin kafanın etini yiyeceğim amabak bak ne oldu diyeeeeeeeeeeeee
kuzucuğum benim neden ağlayacaksın aaaa sen de hayırlısıyla ALLAH'IN izniyle canım hamile olduğunu eşine dostuna bizlere ailene bildireceksin önce eşine tabii umutlu ol ben de bunu yaşayacağım de yoksa abla olarak kızacağım sana aaaaaaaaaaaa..E
Evet abla haklisin....şu an yasadgim olaya bak...allahim ya sen buyuksun nolur yardim et....esimin bi arkadasi aramis birlikte yemek yiyelim dsarda gelin diye eşi yok baska sehirde...basladik yemegi yemeye veeeeeee size bi haber vercem dedi...eşi hamileymis bu yemek bana zehir...aglamamak icin kndimi zor tutuyorummm....
Seni cok iyi anliyorum canim yasadigin herseyin kat kat fazlasini hissettim ben cevremdekilere.. Ama nolursa olsun sukretmek lazim bak cok daha kotu durumda olanlar var ben iki yildr cocuk istiyorum ve bu surecte cok kotu seyler yasadim myom ameliyati oldum senn gibi tuplerm tikaliydi sonra myom ameliyati esnasinda tuplerimde acildi sonra bir daha hsg cektirdim acik cikti.. yani bu 2 yil boyunca hep beklemek zorunda kaldim 6 aydr da olmaynca beklemk istemedim tedavye basladik. simdi ben soyle dusunuyom canm tip artik cok ilerledi herkes dogal yolla hamile kalcak diye birsey yok belki nasibimiz tedaviyle yani bunu bilemeyiz. Ne durumda olan insanlar var yumurtalari bitmis durumda olan genceck insanlar ben tedavye giderken o kadar cok gordumki inan. Cok sukur dyorum oyle bir durumum yok. sende bu taraftan bakmaya calisE
Evet abla haklisin....şu an yasadgim olaya bak...allahim ya sen buyuksun nolur yardim et....esimin bi arkadasi aramis birlikte yemek yiyelim dsarda gelin diye eşi yok baska sehirde...basladik yemegi yemeye veeeeeee size bi haber vercem dedi...eşi hamileymis bu yemek bana zehir...aglamamak icin kndimi zor tutuyorummm....
Daha cok var canm haftaya persembe test gunu :)hülya kaç gün kaldı sonuca gün sayıyor musun
hadi bakalım hayırlısı canımDaha cok var canm haftaya persembe test gunu :)
Tabiki haklisin cnm...ama tam da bugun iliski olmasi gereken gun...moralim yerle bir eve geldim aglamak istiyorum esim kiziyo...zaten orda da konuyu uzattikca uzatti yok isim ne dusundunuz yok şu ne yok bu ne...hic mi anlamaz bi insan.ya bu kıskanmak degil baska bisey lokmalar bogazmda takildi kaldi...berbat bir aksam..Seni cok iyi anliyorum canim yasadigin herseyin kat kat fazlasini hissettim ben cevremdekilere.. Ama nolursa olsun sukretmek lazim bak cok daha kotu durumda olanlar var ben iki yildr cocuk istiyorum ve bu surecte cok kotu seyler yasadim myom ameliyati oldum senn gibi tuplerm tikaliydi sonra myom ameliyati esnasinda tuplerimde acildi sonra bir daha hsg cektirdim acik cikti.. yani bu 2 yil boyunca hep beklemek zorunda kaldim 6 aydr da olmaynca beklemk istemedim tedavye basladik. simdi ben soyle dusunuyom canm tip artik cok ilerledi herkes dogal yolla hamile kalcak diye birsey yok belki nasibimiz tedaviyle yani bunu bilemeyiz. Ne durumda olan insanlar var yumurtalari bitmis durumda olan genceck insanlar ben tedavye giderken o kadar cok gordumki inan. Cok sukur dyorum oyle bir durumum yok. sende bu taraftan bakmaya calis
ana ... neden berbat olacakmış sen güzel düşüneceksin bu akşam sakince ilişki olmalı böyle moral bozukluğuyla evladın sana gelmez annem çok huysuz ben gelmiyorum diye naz eder canım benimTabiki haklisin cnm...ama tam da bugun iliski olmasi gereken gun...moralim yerle bir eve geldim aglamak istiyorum esim kiziyo...zaten orda da konuyu uzattikca uzatti yok isim ne dusundunuz yok şu ne yok bu ne...hic mi anlamaz bi insan.ya bu kıskanmak degil baska bisey lokmalar bogazmda takildi kaldi...berbat bir aksam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?