2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Âmin.zor ama nasip böleymiş. Veren de Allah alanda. Ilk yedi haftalık düştü. Bu ikinci denememizde doğuma iki gün kala kalbi durdu. Ömrü yokmuş. O artık yok. Ve ben deli gibi en yakın zamanda anne olmak istiyorum Allah'ın izniyle

canım ALLAH'IN izniyle olur inş bol bol dua edip biraz bedenen de ruhen de dinlenmeye bak bir müddet sonra inş güzel haberlerini alırız senin de ben arkadaşlarıma dua ederken inş senin için de ederim çok zor bir durumdur kesinlikle ama ALAN ALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE HAYIRLARLA VERİR İNŞ amin...
dualar biraz sakinleştirecektir seni canım

Dualarınızda beni de unutmayın.rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

bugün kan verdim kızlar yarın belli olacak

hadi bakalım ne çıkacak
Hayırlısı ne ise o çıksın...bugun en son 40 yasinda hamile bi kadin vardi gttgmiz yerde..bi tane de bnden kucuk biri o da hamile...bu ara ne çok hamile var etrafmda off ki ne offf...kıskanmak degil de durduk yere insanın aklina getiriyolar ya o kotu

bugün sağlık ocağına gidince ilk defa ebeyle konuştum beyin çok önemli sen ne kadar çok istedikçe beyin döllenme diye emir veriyor ne zaman isteme azalınca o zaman kolayca oluyor yani oluruna bırakmak çok önemli geçende bir kadın gelmiş tüplerini bağlatan kadın 5 yıl sonra tüplerini bağlattığı halde yeniden hamile kalmış yani bol bol dua et dedi haklısınız dedim ALLAH'IN HAZİNESİ SONSUN bize vermekle eksikmez istemek önemli dedi ebe biz sabırla bekleyelim kuzum moral bozmak yok

Doğrudur canım o zaman ben istemiyorum artk diyim de tersi olsun :)))

6 hafta 4 günlük gebeyim kasıklarmda inanılmaz sancım var sizce normalmi ilk gebeliğim endişeleniyorum

6 hafta 4 günlük gebeyim kasıklarmda inanılmaz sancım var sizce normalmi ilk gebeliğim endişeleniyorum
hayırlı olsun canım kasıklarda sancı oluyor sanırım ben hiç gebe kalamadığım için bir şey diyemiyorum inş hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan olur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…