2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

maşallaaaah tüm liste hamile olur hayırlısıyla bu ayda
inş hayırlarla canım söylemeyelin ensesindeyim didik didik ettim listeyi buldum
3 tane hamiş bakalım biraz daha didiklersem bir tane daha çıkar heralde hehehehehehe

Seni cok iyi anliyorum canm en son benden iki yil sonra evlenen arkadasiminda hamile haberini aldim .. Coguyla gorusmekbile istemiyom artik inanki. Allah hayirlisini versin. Cok umit bagladim asilamaya olmazsa cok yikilcam galiba

merhaba kizlar rahim flimi cektirdim cok şükür temiz cikti önümüzdeki ay doktor asilama yapalim dedi asilama yapan arkadaslar nasil oluyo zormu korktum biraz esimde cok istekli degil spermiyografisinin sınırda oldugunu soyledi doktor asilamayi uygun gördü esimde kendine yediremiyo kac aydir tedavi goruyorum hep bende yogunlastik konduramadi kendine hem maddi hem manevi cok yorulduk rabbim herkesin yardimcisi olsun

ALLAH HEPİMİZE GÜZEL HABERLER VERMEYİ NASİP ETSİN CANIM...İNŞ AMİN

Asilama basit bir tedavi canm oncelikle hic korkma benm 4. Gunum bugun asilama yapildi.. Adetin ikimci gunu baslaniyor tedaviye 10 gun igne kullaniyosun cok dusuk doz veriyorlar iki gun bir kontrole gidiyosun. Sonra catlatma ignesi 36 saat sonra asilam :)

kızlar demin test yaptım negatif sonuç

Seni cok iyi anliyorum canm en son benden iki yil sonra evlenen arkadasiminda hamile haberini aldim .. Coguyla gorusmekbile istemiyom artik inanki. Allah hayirlisini versin. Cok umit bagladim asilamaya olmazsa cok yikilcam galiba
Olcak diye düsun icini ferah tut bence olcak oyle hissediyorum :) nasil bekliycez bakalm bu ay bn de acik olan taraftan yumurtladm umitliyim biraz insallah olur...

Olcak diye düsun icini ferah tut bence olcak oyle hissediyorum :) nasil bekliycez bakalm bu ay bn de acik olan taraftan yumurtladm umitliyim biraz insallah olur...
Yaa gercekktenn mii canmm oyle mii hissediyonn benimde icimden oyle geciyor yaa ne yaln soyliyim sanki olcak gibi allahim insallah nasip etsin hepimizee bu duyguyuu

39 haftalık bebeğim kalp atışları durduğu için ölü doğum oldu.doktor en az 6 ay korun dedi. Okadar beklemek istemiyorum. Sizce riskli mi olur

39 haftalık bebeğim kalp atışları durduğu için ölü doğum oldu.doktor en az 6 ay korun dedi. Okadar beklemek istemiyorum. Sizce riskli mi olur
Başın sağolsun canım Rabbim inş içindeki acıyı hafifletir en yakın zamanda yeniden hayırlısıyla hamile kalır hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inş..
ilk bebeğinmiydi canım bence bedenini biraz dinlendir derim sonuçta manen de yıpranmışsındır...Rabbim sana şefaatçi olan inş evlat nasip etmiş canım cennette bir meleğin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…