maşallaaaahbenden kaçmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
maşallaaaahtüm liste hamile olur hayırlısıyla bu ayda
Seni cok iyi anliyorum canm en son benden iki yil sonra evlenen arkadasiminda hamile haberini aldim .. Coguyla gorusmekbile istemiyom artik inanki. Allah hayirlisini versin. Cok umit bagladim asilamaya olmazsa cok yikilcam galibaTabiki haklisin cnm...ama tam da bugun iliski olmasi gereken gun...moralim yerle bir eve geldim aglamak istiyorum esim kiziyo...zaten orda da konuyu uzattikca uzatti yok isim ne dusundunuz yok şu ne yok bu ne...hic mi anlamaz bi insan.ya bu kıskanmak degil baska bisey lokmalar bogazmda takildi kaldi...berbat bir aksam..
ALLAH HEPİMİZE GÜZEL HABERLER VERMEYİ NASİP ETSİN CANIM...İNŞ AMİNmerhaba kizlar rahim flimi cektirdim cok şükür temiz cikti önümüzdeki ay doktor asilama yapalim dedi asilama yapan arkadaslar nasil oluyo zormu korktum biraz esimde cok istekli degil spermiyografisinin sınırda oldugunu soyledi doktor asilamayi uygun gördü esimde kendine yediremiyo kac aydir tedavi goruyorum hep bende yogunlastik konduramadi kendine hem maddi hem manevi cok yorulduk rabbim herkesin yardimcisi olsun
Asilama basit bir tedavi canm oncelikle hic korkma benm 4. Gunum bugun asilama yapildi.. Adetin ikimci gunu baslaniyor tedaviye 10 gun igne kullaniyosun cok dusuk doz veriyorlar iki gun bir kontrole gidiyosun. Sonra catlatma ignesi 36 saat sonra asilam :)merhaba kizlar rahim flimi cektirdim cok şükür temiz cikti önümüzdeki ay doktor asilama yapalim dedi asilama yapan arkadaslar nasil oluyo zormu korktum biraz esimde cok istekli degil spermiyografisinin sınırda oldugunu soyledi doktor asilamayi uygun gördü esimde kendine yediremiyo kac aydir tedavi goruyorum hep bende yogunlastik konduramadi kendine hem maddi hem manevi cok yorulduk rabbim herkesin yardimcisi olsun
Bozma moralini canim hayirlisi insallahkızlar demin test yaptım negatif sonuç
öyle canım hayırlısı şimdi adet olmayı beklemek offf off zamanında olsa da beklemesek ne varBozma moralini canim hayirlisi insallah
Olcak diye düsun icini ferah tut bence olcak oyle hissediyorum :) nasil bekliycez bakalm bu ay bn de acik olan taraftan yumurtladm umitliyim biraz insallah olur...Seni cok iyi anliyorum canm en son benden iki yil sonra evlenen arkadasiminda hamile haberini aldim .. Coguyla gorusmekbile istemiyom artik inanki. Allah hayirlisini versin. Cok umit bagladim asilamaya olmazsa cok yikilcam galiba
Çıkmadık candan ümit kesilmez abla...bekleyelim...kızlar demin test yaptım negatif sonuç
bilmiyorum canım kan testi de yaptırsam mıÇıkmadık candan ümit kesilmez abla...bekleyelim...
Yaa gercekktenn mii canmm oyle mii hissediyonn benimde icimden oyle geciyor yaa ne yaln soyliyim sanki olcak gibi allahim insallah nasip etsin hepimizee bu duyguyuuOlcak diye düsun icini ferah tut bence olcak oyle hissediyorum :) nasil bekliycez bakalm bu ay bn de acik olan taraftan yumurtladm umitliyim biraz insallah olur...
Bence yaptır abla icin rahat eder acaba mı demezsin...bilmiyorum canım kan testi de yaptırsam mı
Kesinlikle oyle hissediyorum insallah da dogru çıkarrrYaa gercekktenn mii canmm oyle mii hissediyonn benimde icimden oyle geciyor yaa ne yaln soyliyim sanki olcak gibi allahim insallah nasip etsin hepimizee bu duyguyuu
öyle haklısın canımBence yaptır abla icin rahat eder acaba mı demezsin...
Ayy canmm nasil icimi actinn anlatamam allah razi olsun :)Kesinlikle oyle hissediyorum insallah da dogru çıkarrr
Başın sağolsun canım Rabbim inş içindeki acıyı hafifletir en yakın zamanda yeniden hayırlısıyla hamile kalır hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inş..39 haftalık bebeğim kalp atışları durduğu için ölü doğum oldu.doktor en az 6 ay korun dedi. Okadar beklemek istemiyorum. Sizce riskli mi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?