2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

persembe 13. Gun canm normalde 14 de yap denildi ama
13 u aksam yaptircam eger pozitifse ertesi gun doktora gtmem lazim ben de pihtilasma varya igne kullaniyom o gun ignem bitmis oluyo yeniden ilac alcam ona gore

persembe 13. Gun canm normalde 14 de yap denildi ama
13 u aksam yaptircam eger pozitifse ertesi gun doktora gtmem lazim ben de pihtilasma varya igne kullaniyom o gun ignem bitmis oluyo yeniden ilac alcam ona gore
Anladım canım evet ihmal etme o zaman...insallah pozitif sonuc alırsın...

mrb arkadaşlar. ben bu ay klomen kullandım ,hayatımda ilk defa yumurtam kendiliğinden çatladı, pcoluyum .benim gibi olup hamile kalan var mı?

kızlar hamile değilim kan testi yaptırdım bugün acilde hep grcikiyor adetlerim ama hamilelik yok

kızlar hamile değilim kan testi yaptırdım bugün acilde hep grcikiyor adetlerim ama hamilelik yok
Canim bisey dicem yanlis anlama ama bu tarz adet gecikmelwri pko olabiliyormus.. Sen pazartesi gidecegim diyordum doktora eger gidersen bu skntilarini da soyle mutlaka.. Uzulme sakin hayirlisii insallah bizlerinde bebisi olacak insallah

Canim bisey dicem yanlis anlama ama bu tarz adet gecikmelwri pko olabiliyormus.. Sen pazartesi gidecegim diyordum doktora eger gidersen bu skntilarini da soyle mutlaka.. Uzulme sakin hayirlisii insallah bizlerinde bebisi olacak insallah
pko ne oluyor canım kist mi?
bende önceden yoktu canım hiç bir düzensizlik son zamanlarda olmaya başladı doktordan rahdevu alacağım bakalım durumu da söylerim artık

pko ne oluyor canım kist mi?
bende önceden yoktu canım hiç bir düzensizlik son zamanlarda olmaya başladı doktordan rahdevu alacağım bakalım durumu da söylerim artık
Yumurtlayamama problemi canim yumurtlamadigin icin adetin duzensizlesiyor... Git mutlaka canim adet duzensizlihi onemli olabilir yani. Amann soyle sorunsuz hamile kalanlara bir hayranim isyan da etmek istemiyom ama bazen cok umutsuz oluyorum.. Dusuncesiz insanlarada gicik oluyorum..( bu aksam pek bi negatifim aglayasim var

ben akşam ağladım biraz hastanede yaklaşık 2 saat bekledim doktora yalvar yakar nezleyim dedim hap da içemiyorum şüpheliyim deidm neyse baktı bir kalpkrizi vakası geldi üzüldüm babam geldi aklıma onu da öyle acile götürmüştük sonra da dedim ki ALLAH'IM böyle gelmiştik babamı kaybetmiştim ama şu sahneyi yine izliyorum başkalarının canı yanıyor ama inş bu sefer evet hamilesinizi duyarım da sen de bana bir can nasip edersin uçarak çıkarım belki dedim ama hamile değilsiniz dedi doktor...
sonra da aman kızım ne şaşırıyorsun olmadığın belli olsaydın test de çıkardı zaten dedim şimdi tabii ALLAH OL DEMEZSE OLMAZ isyan da kesinlikle haşa ama 2 sene olacak artık oluruna bırakıyorum desem de üzülüyorum çok bilemedim kilolarımdan dolayımı demeye başladım ben de bakalım ne zaman yazarız hamileyiz diye ama hayırlısı diyorum olmayınca olmuyor

Allah rahmet eylesin tüm olmuslerimize inşallah. Hamilelerden birini tutup sorasim geliyor, nasıl yaptınız bir formülü filan mı var diye. Kaynanam en son çocuğunda 3 ay gecikmiş hastanelere gitmiş hamile değilsin demişler. Kaynanam da korkmuş 28yasinda adetten mi kesildim diye. Ebeye gitmiş adet sokturucu iğne yapmış. Ağrı kesicileri haplar almış. İğneden sonra yine adet gelmeyince gitmisler ki 2bucuk aylık hamilesin demişler. Allah'ın işine bak. Maşallah hiçbir sakatlık hastalık sorunu olmadan doğmuş. İnşallah Rabbim büyüklüğünü gösterecek. Herkes için, o haberi önce kocana ailene sonra da buraya yazacaksın abla. aaynaa

Moral bozma abla vardır bir hikmeti...sen yine de hastaneye iyi bir doktora git derim ben bir kez daha oldu diye hatırlıyorum senin bu sekilde...ama kısmet napalım millet bebeklerini gözumuzun içine soksun napalım bu da bizim sınavımız demekki üstune üstlük bugun sınava girdim kotu gecti hayatimda hersey ters gidiyo gibi. Sınav stresiyle heralde adet agrısi gbi bi agrı girdi insallah erken olmam en azindan bu stresli halimizle periyodumuz bozulmasin..doktoru ihmal etme sakın abla nolur

Üzülme canım.ben inanıyorum ki hepimizin bebişleri en güzel en hayırlı zamanda gelecek inşallah.duamızı elden bırakmayalım.
Beklemek oylesine zor ki.yasayan bilir sadece.Yüce rabbim ne buyuruyor. Şüphesiz ki Allah sabredenlerle beraberdir.
Hem bu dunyada hem ote dunyada sabrımız mükafatlandırılacak inşaallah.
Cenneti kazanmak kolay değil cehennem lüzumsuz değil.

annem rahatsızlandı kız lar apar topar bu gece memlekete gidiyorum polisle ambulansla kapısı açıldı sobası yanmadığından çok kötü üşütmüş
zaten çok kilolu olduğu için de ambulansla da gitmemiş de inat etmiş öldü sandım bugün
dualarınızı eksik etmeyin

Çok büyük gecmiş olsun Allah acil şifalar versin.

Allah sifa versin canim cok gecmiss olsunn

Çok geçmis olsun abla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…