2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Bende hala adet olmadım bende güzel haberler bekliyorum bu gece biraz uyuyabilirsem ooo dinlenirim diyorum

Nedense seni hamile hissediyorum ben ve geçerdi döllenme olduğu için geciktigini düşünüyorum efet ki geç döllenme öldüyse cikmayabilir sen ewde yapılan testini tekrarla canım bnce
Bende hala adet olmadım bende güzel haberler bekliyorum bu gece biraz uyuyabilirsem ooo dinlenirim diyorum

Merhaba kizllar ucuncu klomen ayim bugun ignemin ucuncu gunu kaldi 11gun olmazsa rahim filmi cekilicem diyet yapmaya karar verdim kilo verip hamile kalan cok var diyetisyene randevu aldim

Kızlar bende regl oldum buay üzülmedim çünkü çok ilaç kullandım inşallah yeni bat 26 nisan hayırlarla gelsin

İyi akşamlar güzel yürekli kızlar bayadır topiğe girmiyodum nasılsınız görüşmeyeli hamile olan var mı aranızda

H Hulya90 canım nasılsın..test yaptırdın mı bugun persembe diye soruyorum...insallah olumlu olur sonucun...
Aksam yaptircam canim.. Dun aksam idrar testi yaptim negatif cok erken gerci daha adet tarihim bile gelmedi ama bir umut dedim yaptim simdi butun umutlarim coktu olmadi diye dusunuyom kendimi alistirdim bu fikre

Aksam yaptircam canim.. Dun aksam idrar testi yaptim negatif cok erken gerci daha adet tarihim bile gelmedi ama bir umut dedim yaptim simdi butun umutlarim coktu olmadi diye dusunuyom kendimi alistirdim bu fikre
İdrar testinde cıkması icin cok erken canım..

Bende hep stres yapardim bu ay ne olduysa pek bi rahatim insanin elinde olmadan cok stres yapiyor olmazsa film cekilcem bu film cok ağrısı oluyormu

Kilo fazlaniz vatmi kilo fazlasi olqnlarda gebelik zor oluyormus tabi vucut vucudu tutmaz 100kilo ilede gebe kalan var da siz ne durumdasiniz ben kendikimi ona bagliyorum artik yani iki aydır olmuyor

Kilo fazlaniz vatmi kilo fazlasi olqnlarda gebelik zor oluyormus tabi vucut vucudu tutmaz 100kilo ilede gebe kalan var da siz ne durumdasiniz ben kendikimi ona bagliyorum artik yani iki aydır olmuyor
Ben 65 kiloyum canım boy 170 gorunurde bariz bi kilo fazlası yok yani ama doktorum gecen ay birazcık zayıflasan iyi olur dedi ben de bana bile diyosa bi hikmeti vardr dedim o zmn 68dim 3 kilo verdim simdi de dikkat ediyorum senin de fazlan varsa kilo vermen iyi olabilir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…