Bende hala adet olmadım bende güzel haberler bekliyorum bu gece biraz uyuyabilirsem ooo dinlenirim diyorum
Bunu doktora sor bence canım en dogrusunu onlar bilirKizlar bisi sormak istiyorum kolonoskopi cekilcem bebek varsa dahacok yeni zarar verirmi
Aksam yaptircam canim.. Dun aksam idrar testi yaptim negatif cok erken gerci daha adet tarihim bile gelmedi ama bir umut dedim yaptim simdi butun umutlarim coktu olmadi diye dusunuyom kendimi alistirdim bu fikre
İdrar testinde cıkması icin cok erken canım..Aksam yaptircam canim.. Dun aksam idrar testi yaptim negatif cok erken gerci daha adet tarihim bile gelmedi ama bir umut dedim yaptim simdi butun umutlarim coktu olmadi diye dusunuyom kendimi alistirdim bu fikre
Haklisin canim da iste cok stresliyim ya ne zormus bu surecİdrar testinde cıkması icin cok erken canım..
Bıraktığın gibiyiz canııımmmm sen nasılsın ne durumdasın? Uzun zaman oldu görüşmeyeliİyi akşamlar güzel yürekli kızlar bayadır topiğe girmiyodum nasılsınız görüşmeyeli hamile olan var mı aranızda
Ben 65 kiloyum canım boy 170 gorunurde bariz bi kilo fazlası yok yani ama doktorum gecen ay birazcık zayıflasan iyi olur dedi ben de bana bile diyosa bi hikmeti vardr dedim o zmn 68dim 3 kilo verdim simdi de dikkat ediyorum senin de fazlan varsa kilo vermen iyi olabilir benceKilo fazlaniz vatmi kilo fazlasi olqnlarda gebelik zor oluyormus tabi vucut vucudu tutmaz 100kilo ilede gebe kalan var da siz ne durumdasiniz ben kendikimi ona bagliyorum artik yani iki aydır olmuyor
Hadi yaaaSonucum negatif kizlar(
Bende diyetisyene basliyorum:)Ben 65 kiloyum canım boy 170 gorunurde bariz bi kilo fazlası yok yani ama doktorum gecen ay birazcık zayıflasan iyi olur dedi ben de bana bile diyosa bi hikmeti vardr dedim o zmn 68dim 3 kilo verdim simdi de dikkat ediyorum senin de fazlan varsa kilo vermen iyi olabilir bence
Öyle olumsuz dusunme canım bende annemi pazartesi günü hastaneye yaptiracagim çok yorgunum kızlarBen kan testi yaptırdım negatif ..anladım olmycak artık yoruldum daaaynaa abla bi zahmet benim tarihi kaldırsana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?