2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Üzülüyorum artık ya sabredemiyorum kızlar çok mutsuzum. Heryerde hamile görünce üzülüyorum elimde değil
aynen canım..biizimki kıskançlıktan çok imrenmek..herkesin bu kadar kolay olurken bizim neden olmuyor acaba diye üzülüyoruz işte ister istemez..eşiminde kafasının etini yedim..sürekli beni teselli etmeye çalışmaktan o da yoruldu..Allahım inşallah daha fazla bekletmez..

Bence de kesin cektir canım bak bnm tıkalı cikti teki açıldı teki açılmadı en azından sebebi biliyorum artık...
evet canım ben de öyle düşünüyorum..bir sıkıntımız varsa da bilelim en azından ona göre çözümüne bakarız..bende geçen ay kist çıktı..soğan kürü yapmıştım doktor muhtemelen ondan dolayı oluşmuş dedi bu ay geçmemişse koruncam ve hsg çekecek..inşallah açılan tüpünden yakın zamanda gebelik olur..tek tüple gebe kalan bir sürü kişi var çünkü..bu ay ümitli ol bence..inşaallh hepimizin yüzü yakın zamanda güler..

2kişiden hamile haberi geldi hemde beklemeyen insanlar yani olmayınca olmuyor imkansızlaşıyor resmen. Ya senelerce bekleyen insanlara sabırlarından dolayı imreniyorum. Allahım aratmasın tez vakitte versin hepimize. Kıskanmak değil elbet sadece neden benim olmuyor diye üzülüyorum elimde değiiilll. Ah bu da sınavımız oldu. En korktuğum şeydi

canım ben acele edip sabırsız davrandıkça her ay önüme bişey çıktı..geçen ay tsh..bu ay kist..artuk biraz daha rahat olmaya karar verdimm..evet bu bizim sınavımız galiba..sonu güzel olur inşallah..hiç tedaviye başldın mı sen canım?

İltihap tedavisine başladık hormon testi yapıldı sonucu gösteremedim nasıl bilmiyorum umarım şu İltihabı kuruturuz. Heray hüsran yoruyor

İltihap tedavisine başladık hormon testi yapıldı sonucu gösteremedim nasıl bilmiyorum umarım şu İltihabı kuruturuz. Heray hüsran yoruyor
bende de idrar yollrı enfeksiyonu oluyor sürekli..senin iltihap rahimde mi..ben hormon testlerinden anlıyorum biraz yaz istersen canım bildiğim kadarıyla yorum yapayım..

Kızlar ya 3 gun gecti bnm adet gelmedi test yaptm bisi de çıkmadı anlamadm ya normalde hep duzenlidir sizce ne zamana kadar bekliyim sökturucu fln mı lazım

canım bence en az bir hafta bekle geç döllenme ihtimaline karşı..
Dogru söyluyosun canım umutlanmak da istemiyorum ama dedigin dogru...bu kez de bi dahaki ay iyice ileri gidicek..bakalım kısmet. Hic stres de yapmadım anlamadm niye ama aksi gibi ne adet belirtim var ne hamilelik vücudumda hic birsey hissetmiyorum

Kızlar ya 3 gun gecti bnm adet gelmedi test yaptm bisi de çıkmadı anlamadm ya normalde hep duzenlidir sizce ne zamana kadar bekliyim sökturucu fln mı lazım
Canim sen hsg yi bu ay cektirmemis mydin? Bende hsg cektirdigimde 5 gun gecikmistim oyle bir etkisi olabiliyor yani

Bana oyle olmustu canm iki kere cektirdim hsg ikisindede gecikmistim ama seninki insallah bebistendirr :))
Yok canım degil bence yine... tüp bebek arastrmalarına basladım onumuzdeki kışa dogru olmazsa oyle deneyeyim diyorum neticede dunyanın sonu degil ve illa bunun icin bikac sene beklemenin gerekli oldugunu sanmıyorum sonucta bebeklerimize kavusana kadar hayatımızin merkezinde bu olucak..baska amaç vs olmadan geçen yıllar cok kötu bi tablo..hatta bi merkezle konustum yasımdan dolayı ve yumurta rezervlerim iyiyse ki bunu muayeneden sonra soyler basarili olma şansım yuzde yetmişmiş..tamam en iyisi herseyin dogalı ama napalım belki bizim de kaderimiz bu yönde...

Aynen canm smaa katiliyorum.. Bence bir yil olmadiysa birseyler yapmak lazim zaman geciyor yasimizda ilerliyor. Tup bebek de ihtimaller biraz daha yuksek oluyor evet ama nasip kismet iste olmayinca oylede olmuyor boylede.. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah insan bazen gercekten caresiz oluyor. Ne yaparsan yap elinden birsey gelmiyot caresizlik cok kotu birsey heleki cevrendeki insanlarn dusuncesizlikleri bazi insanlarin yuzune haykirasim geliyor

Aynen oyle canım dogru söylüyosun mesela bir arkadasım ki bu çok eskiden tanıdıgım cocugunu gozumun icine sokuyor ne zmn görsem deli gibi seviyor cocugu. Ben de salak gibi anlatmıstm olmuyo diye. Sonra farkli olaylar gelisti ben de esim istemiyo yalanı uydurdum niye diyo bu seferde..ben de yasimiz daha erken gezip tozalım diyo dedim..yalana bak cocuk varken de geziliyo gayet de senin kocanın farklı planları var diyo bu seferde...daha neler neler..insanlar cok ilginc. Bunu diyen insanın hayattaki tek basarısı o masum cocuk. Mezun olur olmaz evlenip cocuk yaptı esiyle bir kez dahi tatile gitmedi kayınvalidesi ile surekli problemleri var.. Daha bu cocugu bir yasini doldurmadı ikinci planlarından bahsediyor enteresan sekilde. En ufak bir problemimi anlatsam esinden ayrıl bnce diyor. Bazı insanlar o kadar fitne fesat ki sizin mutsuzlugunuzla besleniyorlar.halbuki benim bir gun cocugum olsa evli olup da cocugu olmayan (olmadigini bildigim veya bilmedigim) kimsenin yaninda oyle uzun uzun cocugumu sevip opmem. Sanki benim degil mi o yokken de gayet öpup koklarım..bazen bir cocugun annesine seslenmesinden dusunup de diyorum kendi kendime ben hic o anne diye seslenen cocuk sesini duyamayacak mıyım...Allah buyuktur ne yapalım bizim de sınavımiz bu ama buyuk oldugu kadar da adaletlidir o insanlar bize boyle davranırken bu devran boyle gitmez bizim de yuzumuzu güldurur diye dusunuyorum...yine de anlayamıyorum bu kadar okudum işim var hala okuyorum ama bunu anlayacak kapasiteye ulasamadım henuz insanlar nicin boylesine hassas bi konuda bu kadar düşuncesiz ve art niyetliler... insallah bi gun biz de onlar gibi olmayız..

İnsallah canm seni coookk iyi anliyorum. Benim cevremdeki insanlarda ayni sekilde ben iki yildr cocuk istiyorum bu surecte ameliyat oldum vs cok zor degil tahmin etmek durumumu. Anlayissiz insan cok malesef..

Kızlar ne var ne yok herkes uzak kalmış. Benim yine kasık ağrım şimdiden başladı bıktım artık iltihap yine sanırım buayda olmayacak anlaşıldı. Geçen iltihaplı birinin beşinciye hamile kaldığını duydum akrabamdan ve çocuklarıda sağlıklıymış yani ben şok. Hani iltihap düşüğe ve bebekte hastalığa sebep oluyordu? bu millet şanslı ya ooff offf

Canm bendede iltihap var bide kistler var tüp bebek yaptrdm normalde 5 dkka süren transfer işlemi benm yarm saat sürdü kanama oluyo rahim agznda enfeskyondan dedi doktr bayilcaktm acıdan duramadm tansynm düştü ağladım ve ben ağlarken bile doktra bebegmn tutnmasna engel olmaz demi diye doktra soruydom nyse şimdi test günümü bekliyorum inşallah bebeklerm hersye rağmen tutunmslardr .

Heray bıktım ilaç kullanmaktan canım ya. Senin tüpler yapışmışmı? Inşallah tutunur bebeğin. Bende umut etmiyorum hiç hamileyim diyemiycem gibi geliyor. Napayım olmazsada eşimden ayrılırım hakkım yok onu evlatsız bırakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…