ay ben de aşılama düşünür oldum ama işin maddi durumu beni biraz beklemeye alıyor bir de eşteet n alınan sperm o gün sana enjekte ediliyor mu ay bilmiyorum canım ya bu ay ben de umutluyum yumurtalarımda büyümede sorun yok ama ALLAH OL DEMEDEN OLMUYOR NE YAZIK Kİ..Aynacım nasılsın masallah topiğinde cok hamiş varmış inşallah sende yakında guzel haberi verirsin.
Ben bu ay asılama için dra gitmiştim.esimden benden yeni testler istedikleri için hazirana kaldı.bu ay inş gerek kalmadan doğal olur bunun için şartları zorladım ovulasyon testleri ve preseed jel aldım
Tabi aşılama gununde beraber gidiliyor sperm yıkandıktan sonra hemen enjekte ediliyor.ben üni hastanesinde yaptırcm maliyeti daha az denemekten zarar gelmez illa özelde yaptırmak gerekmiyor bence.tüp bebek degil sonucta asılama doğal yöntem sayılıyoray ben de aşılama düşünür oldum ama işin maddi durumu beni biraz beklemeye alıyor bir de eşteet n alınan sperm o gün sana enjekte ediliyor mu ay bilmiyorum canım ya bu ay ben de umutluyum yumurtalarımda büyümede sorun yok ama ALLAH OL DEMEDEN OLMUYOR NE YAZIK Kİ..
hayırlısı bakalım..
evet listemde hamişler çoğaldı onlar bildirmiyor ben tek tek bakıyorum onlara profillerine :)
ben de rahim filmini eğitim araştırma ünv hastanesinde çekinmiştim aşılama konusunda da tam karar verirsem eğitim araştımada yaptırırımT
Tabi aşılama gununde beraber gidiliyor sperm yıkandıktan sonra hemen enjekte ediliyor.ben üni hastanesinde yaptırcm maliyeti daha az denemekten zarar gelmez illa özelde yaptırmak gerekmiyor bence.tüp bebek degil sonucta asılama doğal yöntem sayılıyor
devlete mi gidiyorsun canım sen?Bugun doktora gttim adetimle beraber tedaviye basliyoruz tup bebek icin hakkimda hayirlisi insallah kizlar dua edin bana
Insallahh bildiririm tabii bildirmez olur muyum burda birseyleri paylastik bunca zaman sevincimi paylasmak isterim tabikife:)) ozele gidiyorum canm ama diger merkezlere gore biraz daha uygun bir yer baskente gidiyorum. Yinede maddi olarak kulfet ilk seferde olmazsa ikinciyi nasil yaptirirm bilmiyorumherkes .çok sessiz hulya bak hamiş olunca hemen ablana bildir bildirmesen de ben bulurum zaten
Hangi semtte canım ne kadar bir ücret dediler tüp bebeğeInsallahh bildiririm tabii bildirmez olur muyum burda birseyleri paylastik bunca zaman sevincimi paylasmak isterim tabikife:)) ozele gidiyorum canm ama diger merkezlere gore biraz daha uygun bir yer baskente gidiyorum. Yinede maddi olarak kulfet ilk seferde olmazsa ikinciyi nasil yaptirirm bilmiyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?