ay canım benimki de 14 mayıs 12 mayısta da eşimim doğum günü aa hamiş olursam ne güzel doğum günü hediyesi olur ya ay seviniriz inş hepimizde gülüm ablam dua edelim birbirimize kendimize de YA ŞAFİ çekelim benceaaynaa ablam benimki de 17 Mayıs 21 Mayıs'ta da sevgili olmaya başlamıştık sürpriz yapmak kısmet olur mu bilmiyorum nasipte varsa inşallah
Kaliteli kaliteli bissuru yumurtaların olsun insaaaaallaaaah
oy amin canım benim perşembe doktor ne dyecek bakalımaaynaa ablam benimki de 17 Mayıs 21 Mayıs'ta da sevgili olmaya başlamıştık sürpriz yapmak kısmet olur mu bilmiyorum nasipte varsa inşallah
Kaliteli kaliteli bissuru yumurtaların olsun insaaaaallaaaah
Doğum gününü geç kutlayın ablam, misafiriniz inşallah yola çıkmaya hazırlanmıştır eli kulağında seni bekliyorduray canım benimki de 14 mayıs 12 mayısta da eşimim doğum günü aa hamiş olursam ne güzel doğum günü hediyesi olur ya ay seviniriz inş hepimizde gülüm ablam dua edelim birbirimize kendimize de YA ŞAFİ çekelim bence
BU AY OLMAZSA DİĞER AY BEN DE SOĞAN KÜRÜ YAPACAĞIMDoğum gününü geç kutlayın ablam, misafiriniz inşallah yola çıkmaya hazırlanmıştır eli kulağında seni bekliyordur
Çekelim çekelim ☺) soğan Kürü ile keçiboynuzu kurunu deneyelim dedik bu arada soğan Kürü zayıflatan adeti düzene sokan iltihabı söken bir şeymiş
Merhaba denemedinmi hiç daha soğan kurunuBU AY OLMAZSA DİĞER AY BEN DE SOĞAN KÜRÜ YAPACAĞIM
bir kez içmiştim ama bir hafta düzenli değil ama içini temizliyor gerçekten de ama yapacağım iltihabım olduğunu da düşünüyorumMerhaba denemedinmi hiç daha soğan kurunu
Evet intihabi sokuyor benim idrar enfeksiyonum vardı 2 ay çektim ama soğan suyunu duydum yaptım düzenli 15 gün sabah akşam ve aç karnına hem 4 ay çocuk istedik olmadı hem soğan suyunu kullanıca enfeksiyon kalmadı hemde o ay hamile oldugumu ogrendimbir kez içmiştim ama bir hafta düzenli değil ama içini temizliyor gerçekten de ama yapacağım iltihabım olduğunu da düşünüyorum
gerçekten mi :) biz de düzenli yapalım o zamaan hayırlısı 4. ay sonunda mı hamile kaldın canım bizim 2 senedir olmuyorEvet intihabi sokuyor benim idrar enfeksiyonum vardı 2 ay çektim ama soğan suyunu duydum yaptım düzenli 15 gün sabah akşam ve aç karnına hem 4 ay çocuk istedik olmadı hem soğan suyunu kullanıca enfeksiyon kalmadı hemde o ay hamile oldugumu ogrendim
Yök bir buçuk sene oldu evleneli 1 sene düşünmedik 4 ayda düşündük olmadı 5 ay oldu ama idrar enfeksiyonum çöktü kan felan geliyodu idrar imden ama geçen doktor idrar testi istedi hiç bişey kalmamış inanamadım bende nasıl olur diye 7 haftalık tim idrar testi isteyincegerçekten mi :) biz de düzenli yapalım o zamaan hayırlısı 4. ay sonunda mı hamile kaldın canım bizim 2 senedir olmuyor
ay darısı inş bizlere de gülüm dua etYök bir buçuk sene oldu evleneli 1 sene düşünmedik 4 ayda düşündük olmadı 5 ay oldu ama idrar enfeksiyonum çöktü kan felan geliyodu idrar imden ama geçen doktor idrar testi istedi hiç bişey kalmamış inanamadım bende nasıl olur diye 7 haftalık tim idrar testi isteyince
İnşallah canım eder merak etmeay darısı inş bizlere de gülüm dua et
Maşallah Allah sağlıkla hayırla huzurla hamilelik döneminin sonunda kucağına alıp bir ömür mutlu yaşayın inşallahYök bir buçuk sene oldu evleneli 1 sene düşünmedik 4 ayda düşündük olmadı 5 ay oldu ama idrar enfeksiyonum çöktü kan felan geliyodu idrar imden ama geçen doktor idrar testi istedi hiç bişey kalmamış inanamadım bende nasıl olur diye 7 haftalık tim idrar testi isteyince
İnşallah canım Sağol olmayanlara nasip etsin Allahım insallahMaşallah Allah sağlıkla hayırla huzurla hamilelik döneminin sonunda kucağına alıp bir ömür mutlu yaşayın inşallah
ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin canımİnşallah canım eder merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?