nerelerdesiniz kimseden pek ses çıkmıyor canım nasılsınMerhaba cani. Burdayim
bilmiyordum canım çok üzüldüm :Canım iyi olmaya çalışıyorum hamile kaldım ve yine kaybettim bebeğimi yeni ytoparladim kendimi sen nasilsin
canım ya bak ben de yaptırdım annem yaptırdı daha doğrusu memlekette başka ilçede bir hoca tanıdığın yanına gitmiş günüm geçip duruyor ama olmuyor ya özellikle de sebepsiz düşük yapanlar için yazıyorlar kaynana falan annene falan bir sor canım bir araştır yoksa inan sana şifa olacaktır burada bir komşum var o da aynı sebepsiz düşük yapıyormuş sonra subyan hamaylısı yapılınca bebeği kalmış şimdi 2 kızı var...Sebebi bulunamıyor önlem amaçlı iğne yapıyordum aspirin kullaniyordum işten ayrıldım strese girmeyim diye olmadı hoca tanıdığımız yok canım duydum dediğini ama
etimesgut hastanesine gidiyorum canım 3. kez klomen kullanıyorum perşembe yumurta takibi yapılacak artık olmadı rahim filmini atatürk eğitim araştırmada yaptırmıştım ya aşılama düşünsem mi diyorum ama hep maddi nedenlerden erteliyorum canım kesinlikle sor bak gör o zaman inş yine hamiş olursun da evladını hayırlı sağlıcakla kucağına alırsın kuzum bence sebepsiz bu nedenle düşüp durunca benim aklıma başka şey gelmiyor...Allah razı. Olsun canım bir sorayim bakalım anneme belki vardır tanıdığı inş senin için hayırlısı ne ise o olur hangi hastaneye gidiyorsunuz canım tedaviye başladı mı
Canim genetik testi yaptirmismydin ?Canım Allah gönlünde olanı hayirlisi nasip etsin inş doğal yollageli bebisin rüyalarım karışık değil şükür stres olmamaya çalışıyorum
Maltepede canm 3900 ilaclar haricHangi semtte canım ne kadar bir ücret dediler tüp bebeğe
kesinlikle stres olmamak lazım ya bakalım ben de bu ay klomen şifa olur inş diyorum bakalım ne olacakCanım Allah gönlünde olanı hayirlisi nasip etsin inş doğal yollageli bebisin rüyalarım karışık değil şükür stres olmamaya çalışıyorum
Evet her test yapıldı birşey çıkmadı canimCanim genetik testi yaptirmismydin ?
dua ediyorum hepimiz için inş verir sağlıkla evlatlarımızıkesinlikle stres olmamak lazım ya bakalım ben de bu ay klomen şifa olur inş diyorum bakalım ne olacak
amin canım inş hayırlarla bu mubarek zamanlarda inşdua ediyorum hepimiz için inş verir sağlıkla evlatlarımızı
Amin canimamin canım inş hayırlarla bu mubarek zamanlarda inş
amin canım hayırlarla inş perşembe gününü de bekliyorum bakalım ne diyecek doktorAmin canim
cümlemiz inş canım bayramda az kaldı ah ramazan ayında inş dualarla şükürlerle geçer canım benimGüzel haberlerle donersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?