ben de aynı bugün 2 de doktorda olacağım :)bugün dok gitcem bakalim yumurtlama varmi..
ALlahim insallah vardir. insallah daha fazla beklemem
sizler de insallah güzel Allahim daha fazla bekletmez
hayırlısı canım inş hepimiz de seviniriz hayırlarlahadi hakkimizda hayirlisi canim.
igneyi duymamistim. insallah ikimizede gerek kalmaz canim.
canab´i hak ugrastirmaz, isimizi kolaylastirir.
hadi bakalım Allah işinizi rast getirsinn inşallahben de aynı bugün 2 de doktorda olacağım :)
bakalım ne kadar yumurta var büyümüş mü?
çatlatma iğnesi verecek mi
2 senedirMerhabalar kızlarr.. BİZde 7 aydır istiyoruz bebişimizi ama o henüz gelmek istemiyor sanırım nazlı birazcıksizler ne zamandır bekliyosunuz minnoşları sorununuz nedir ??
sağol kuzucuğumhadi bakalım Allah işinizi rast getirsinn inşallah
istersen listemize ekleyeyim seni de belki uğur getirir hamişlerimiz çoğaldıMerhabalar kızlarr.. BİZde 7 aydır istiyoruz bebişimizi ama o henüz gelmek istemiyor sanırım nazlı birazcıksizler ne zamandır bekliyosunuz minnoşları sorununuz nedir ??
Olur kuzum çok sevinirimistersen listemize ekleyeyim seni de belki uğur getirir hamişlerimiz çoğaldı
ben de aynı2014 bekledim 2015 bekledim hayrlısı bu senede bekliyrum ALLAHdan umut kesilmez herseyin hayrlsı :/ :)
listeye ekleyeyim istersen canım uğur getirir inş2014 bekledim 2015 bekledim hayrlısı bu senede bekliyrum ALLAHdan umut kesilmez herseyin hayrlsı :/ :)
listeye ekleyeyim istersen canım uğur getirir inş
sen ne kadar zamandır evlisin canımOlurr tabii insALLAH :)
2.5 sene oldu canmsen ne kadar zamandır evlisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?