2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Sizinde hicbir sorun yok sanirim tedavi flan gördunuz mu
eşiminde benim de sorun yok canım rahim filmi de çekindim temiz çıktı kilom var işte son 2-3 ayda daha da aldım bu ay 3. kez klomen kullanıyorum işte siz neler yaptınız var mı tedavi

yarın doktora yeniden gideceğim arkadaşlar

yumurtaların için ne dedi canım ?
istediğim kadar büyümemiş dedi canım yarın yine gel dedi bir gün daha geçsin dedi önceki yumurta takiplerimde de ikinci kez gittiğim olmuştu hayırlısı bakalım yarına ne diyecek

istediğim kadar büyümemiş dedi canım yarın yine gel dedi bir gün daha geçsin dedi önceki yumurta takiplerimde de ikinci kez gittiğim olmuştu hayırlısı bakalım yarına ne diyecek
hayırlısıyla inşallah yarın güzel haberler alıcaksın eminim canım. sonrasında çatlatma iğnesi mi yapılacak? rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..

hayırlısıyla inşallah yarın güzel haberler alıcaksın eminim canım. sonrasında çatlatma iğnesi mi yapılacak? rabbim emeklerini boşa çıkarmasın..
evet canım öncekilerde de ikinciye gitmiştim büyümüştü yumurtalarım hayırlısı bakalım ne oladak

eşiminde benim de sorun yok canım rahim filmi de çekindim temiz çıktı kilom var işte son 2-3 ayda daha da aldım bu ay 3. kez klomen kullanıyorum işte siz neler yaptınız var mı tedavi
Anladmm verirsin ya insALLAH sahlk olsun hem ALLAH istesin hic bsey engel olmaz bizde ilk defa 2 ay once gttik baktirdik esimde bende hic bisorun yok ama benim bitmek tukenmeyen iltihap ve enfeksiyonum var gecen ay bana adetin 3.gunu gel dedi dr. Hapla tedavi edicem eger hamile kalmazsan rahim filmi isticem dedi ama gidemedim şırnaktayz suan gidip gelme sorunumuz var o yuzden gidenedim kaldı

ay canım benim inş peş peşe sevinenlerden oluruz

InsALLAH canm taine az kaldı olmadi batida bi dr.a beklicem temmuza kadar :)
hayırlısı olsun canım inş şuan ezan okunuyor ALLAH tüm arkadaşlarıma isteyenlere de için de bizlere de hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasip etsin peş peşe kimseyi yarıncıtmasın bugün çok hassasım yarın doktora yeniden gideceğim ama şimdi diyorum hep kilolarımın da etkisi var diye kendime kızıyorum

ben de bu ay 3. kez klomen ya birkaç ay sonra devlette aşılama düşüneceğim ama belli de olmaz pat diye de hamile kalabiliriz

A

Aminn kizma yaa hem ne kadar fazla varki varsada giderr hic kizma kndine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…