O abladan telefon numarası almıştım da cesaret edip eşime diyemedim gidelim diye ebedi de arayamadım hiç,istersen özelden yazayım ablamtam adresi neymiş ki ebenin canım böyle bir ebeler var da biz bulamıyoruz bu ay umudum azaldı ya 13-9 mm yumurtalarım üzüldüm braz
yaz canım da hastanede mi çalışıyormuş yoksa evde falan mı?O abladan telefon numarası almıştım da cesaret edip eşime diyemedim gidelim diye ebedi de arayamadım hiç,istersen özelden yazayım ablam
canımm bende deneyeyim diyorum eczaneden mi aldın yakıyı ? Bide ne zaman yapıştırılıp çıkarılıyor ?yakı konusu var canım sitede hamile kalan olmuş ben bir kez denemiştim ama olmadı ama yapmak da lazım aslında
Bilemedimkii bende öyle internette gezinirken gördüm yakı kullanann. Ama o ebe konusunu duydum.Sivas'ta bir ebe varmış. Karından kontrol edip yakı yapıştırıyormuş. Bir abla yazmıştı bana da. O gitmiş, gittiği ay hamile kalmış. Ama maalesef düşükle sonuçlanmış. Bir daha gitmiş ama gittiği ay hamile kalamamış sanırım.
Hafi hayırlısı kuzum. Rabbim bebişini hemencik nasip eder inşallahh.. klomen mi kullancaksın?Yarin tedaviye basliyorum kizlarr :))) allahin izniyle dualarinizda bana da yer verin rabbim emekleri bisa cikrmasin..
Yok canm tup bebekHafi hayırlısı kuzum. Rabbim bebişini hemencik nasip eder inşallahh.. klomen mi kullancaksın?
Ayyy inşallah zamanı gelince pozitif pozitif çıkar sonuçların da seviniriz burda hepbirlike canım benim..Yok canm tup bebek
İnsallah canim.. Bence imkan varsa hirsla istememek lazim. olmuyosa olmuyor olmadigini kabil ettim ben artik tedaviye basladim.. Kafam artik daha rahat. İnsallah rabbim hepimize nasip ederrAyyy inşallah zamanı gelince pozitif pozitif çıkar sonuçların da seviniriz burda hepbirlike canım benim..
Amin inşallah canımm. Zaten kim ne zaman kafasını dağıtmış rahat bırakmışsa o zaman hamile kalıyor. Ahh işte o boşverme işini bi becerebilsek. Nasip kısmet rabbimin taktiri..İnsallah canim.. Bence imkan varsa hirsla istememek lazim. olmuyosa olmuyor olmadigini kabil ettim ben artik tedaviye basladim.. Kafam artik daha rahat. İnsallah rabbim hepimize nasip ederr
ay kesinlikle tek gitmem zaten canım :) korkarım ne de olsa bilmediğimiz bir şehir ay artık olmuor dersek evtik sen ben toplanalım gidelimcanımm bende deneyeyim diyorum eczaneden mi aldın yakıyı ? Bide ne zaman yapıştırılıp çıkarılıyor ?
Bilemedimkii bende öyle internette gezinirken gördüm yakı kullanann. Ama o ebe konusunu duydum.aaynaa kuzumm bizde mi gitsek beraber şu sivasa
Cevabını okurken sonuna gelmeden bende aynı şeyi düşündüm. İçi rahat etmez insanın heralde. Zaten ne varsa şu kendimizi bi rahat bırakmamakta var o yüzden bebişler nazlanıyo gelmekteay kesinlikle tek gitmem zaten canım :) korkarım ne de olsa bilmediğimiz bir şehir ay artık olmuor dersek evtik sen ben toplanalım gidelim
yakıyı eczaneden aldım canım üzerinde kaplan resmi olandan al o daha iyi ve daha çok yakıyor tam yapışıyor adetim bitince hemen taktım ilişkiye girdim sonra 3 gün çıkarmadım sonra çıkardım yıkanırkende çıkarmamak lazımmış çıkarmamıştım ama insanın içi rahat olmuyor işte kuzum
aynen kızlar bir bakıyormuşuz diğer ay karınlarda bebişlerimiz
hemen özel uçağımı çağırıyorum
ay canım olur tabii hemen mayamideki villama gidelim
çok üzüldüm canım Rabbim sabır versin ama inş en kısa zamanda hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur sen de bizler de seviniriz üzme kendini diyeceğim ama işte ne desem az .. ama inş daha böyle bir ley yaşamazsın sorun mu vardo da kaybettin bebeğini canımBende kasim ayinda anne olacaktim ama 8 haftalikken kaybettim bebegimi.Hersey Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?