2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

tam adresi neymiş ki ebenin canım böyle bir ebeler var da biz bulamıyoruz bu ay umudum azaldı ya 13-9 mm yumurtalarım üzüldüm braz
O abladan telefon numarası almıştım da cesaret edip eşime diyemedim gidelim diye ebedi de arayamadım hiç,istersen özelden yazayım ablam

O abladan telefon numarası almıştım da cesaret edip eşime diyemedim gidelim diye ebedi de arayamadım hiç,istersen özelden yazayım ablam
yaz canım da hastanede mi çalışıyormuş yoksa evde falan mı?
para falan vermiş mi?

yakı konusu var canım sitede hamile kalan olmuş ben bir kez denemiştim ama olmadı ama yapmak da lazım aslında
canımm bende deneyeyim diyorum eczaneden mi aldın yakıyı ? Bide ne zaman yapıştırılıp çıkarılıyor ?

Bilemedimkii bende öyle internette gezinirken gördüm yakı kullanann. Ama o ebe konusunu duydum. aaynaa kuzumm bizde mi gitsek beraber şu sivasa

Yarin tedaviye basliyorum kizlarr :))) allahin izniyle dualarinizda bana da yer verin rabbim emekleri bisa cikrmasin..

Ayyy inşallah zamanı gelince pozitif pozitif çıkar sonuçların da seviniriz burda hepbirlike canım benim..
İnsallah canim.. Bence imkan varsa hirsla istememek lazim. olmuyosa olmuyor olmadigini kabil ettim ben artik tedaviye basladim.. Kafam artik daha rahat. İnsallah rabbim hepimize nasip ederr

İnsallah canim.. Bence imkan varsa hirsla istememek lazim. olmuyosa olmuyor olmadigini kabil ettim ben artik tedaviye basladim.. Kafam artik daha rahat. İnsallah rabbim hepimize nasip ederr
Amin inşallah canımm. Zaten kim ne zaman kafasını dağıtmış rahat bırakmışsa o zaman hamile kalıyor. Ahh işte o boşverme işini bi becerebilsek. Nasip kısmet rabbimin taktiri..

ay kesinlikle tek gitmem zaten canım :) korkarım ne de olsa bilmediğimiz bir şehir ay artık olmuor dersek evtik sen ben toplanalım gidelim
yakıyı eczaneden aldım canım üzerinde kaplan resmi olandan al o daha iyi ve daha çok yakıyor tam yapışıyor adetim bitince hemen taktım ilişkiye girdim sonra 3 gün çıkarmadım sonra çıkardım yıkanırkende çıkarmamak lazımmış çıkarmamıştım ama insanın içi rahat olmuyor işte kuzum

Cevabını okurken sonuna gelmeden bende aynı şeyi düşündüm. İçi rahat etmez insanın heralde. Zaten ne varsa şu kendimizi bi rahat bırakmamakta var o yüzden bebişler nazlanıyo gelmekte ayyy gidelim şu ebe anneye kuzum bize de bi el atsın

Bende kasim ayinda anne olacaktim ama 8 haftalikken kaybettim bebegimi. Hersey Allahtan

Bende kasim ayinda anne olacaktim ama 8 haftalikken kaybettim bebegimi. Hersey Allahtan
çok üzüldüm canım Rabbim sabır versin ama inş en kısa zamanda hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur sen de bizler de seviniriz üzme kendini diyeceğim ama işte ne desem az .. ama inş daha böyle bir ley yaşamazsın sorun mu vardo da kaybettin bebeğini canım

*************2016 ANNE ADAYLARI*********************

1.@aaynaa=========>14 mayıs
2.@pinkneoneffect===>
3.@mavimart========>
4.@darkgirl1906=====>
5.@arkadasimes=====>
6.@Hulya90=========>
7.@Madam_coco=====>
8.@beyazmelik=======>
9.@nisamelek========>
10.@krkr===========>
11.@smay===========>
12.@miray30========>
13.@mavimli========>
14.@kremalicorek======>
15.@hijabiqueen======>
16.@1234emremelek====>
17.@avucdolusudua====>
18.@yagmur559======>
19.@umut-90 =========>
20.@askininaskisi======>
21.@echomare=========>
22.@sema-aaa========>
23.@YASMINAAA=====>
24.@Mezura=========>
25.@sinsirella========>
26.@zeynep lia=======>
27.@emelocco========>
28.@nlgn2616========>
29.@hayatimin_rengi ===>
30.@Ters Lale ========>
31.@Bet_can =========>
32.@ruziyye ==========>
33.@elay1993 =========>
34.@YAGMURTOPRAKK=>

35.@sempatico1 =======>
36.@sevdaerdgn=======>
37.@XXYYXXYY =======>
38.@esessevo==========>
39.@duyguyusuf ========>
40.@hiranur3419 =======>
41.@su perim===========>

42.@lale_cik ===========>
43.@yusuf un annesi ======>
44.@pink_love_lady ======>
45.@nurcan4419 =========>
46.@Bonbon1601=========>
47.@Bhydmlr ============>
48.@ardey ==============>
49.@sedefbxl============>
50.@Nisa terzIsci =========>
51.@Ahestecik ===========>
52.@melekbaby ===========>
53.@ecrinny =============>
54.@UMUDUMSABRIM====>
55.@gemstones===========>
56@.berivanberivan16======>
57.@Vildan_kalp_ibrahim ===>
58.@poncikkkk ===========>
59.@Kitapkurdu1903=======>
60.@profesor=============>
61.@showerbaby===========>
62.@ahucansu28 ==========>
63.@veraerva=============>
64.@ebrulic_9 ============>
65.@Mrlmerin ============>
66.@jtaime020626=========>
67.@cceren1991===========>
68.@tkglcn ==============>
69.@evTik===============>17 mayıs
70.@p0ly__==============>

71.@izzetefe ==============>
72.@masalolsunnn=========>
73.@askininaskisi=========>
74.@Derya su=============>

75.@teory================>
76.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…