2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Normalde kac cm olmasi gerekiyor canim peki? Insallah hayirlisii ya bir mucize olsun hepimiz icin. Bizim de 19 mayista evlilik yildonumumuz o aralar transferim olacak insqllah guzel bi hediyenolur bizede :)

Dusunmemek imkansiz evet.. bugun 3. Gunum ignede 10 12 gun sonra fln hersey yolunda giderse iki tane bebis koycaklqr gobusume cok heyecanlaniyorum sabirsizlaniyorum
Ayy hadi hayırlısı. Canım süreci anlatabilir misinnası ilerlicek tedavi? Bide sorununuz neydi tedaviye karar verildi? Ya çok heycanlısınızdır şimdi eşinle

Normalde kac cm olmasi gerekiyor canim peki? Insallah hayirlisii ya bir mucize olsun hepimiz icin. Bizim de 19 mayista evlilik yildonumumuz o aralar transferim olacak insqllah guzel bi hediyenolur bizede :)
canım en kötü 16 mm olması gerekiyor..
benim önceki kullanmamda 21 mm oluşmuştu ya ne güzel o zaman olmamıştı ama bakalım olmazsa yine kullanacağım belki bayramdan sonra aşılama düşünebilirim eşim pek oralı olmuyor ama ikna edeceğim onu..
inş kuzum benim size en büyük hediye bebeğin olur sonra bize de dua edersin bu ay ben hamiş olsam eşime doğum günü hediyesi diyecektim ama bakalım ne olacak ALLAH BİLİR

Ayy hadi hayırlısı. Canım süreci anlatabilir misinnası ilerlicek tedavi? Bide sorununuz neydi tedaviye karar verildi? Ya çok heycanlısınızdır şimdi eşinle
Evet cok heyecanliyiz canm.. Esimin sperminde biraz hareket azlihi var cok onemli degil ama allah nasip etmedi yaklasik bir yildir. Oncesinde benim ameliyatim fln oldugu icin beklemek istemedik artik cunku ameliyatimda yumurtaligimin birinin yuzde yetmisini kaybettim. Simdi basladik bakalim ya nasip. Adetin Ikinci gun ilaclara basladik. Tabi herkeste farkli oluyor bu surec 10 gun fln kullanicam sonta yumurtalarm toplancak insallah dollenme olursada sonra transfer :))

Neden buyumuyomus peki canm bisey demedi mi ilacin doZunu fln artirsa olmuyo myduoyle

Ayyy maşşallahhh canım benim. Buradan bebişlerinin haberini verirsin bizlere inşallahh..

Neden buyumuyomus peki canm bisey demedi mi ilacin doZunu fln artirsa olmuyo myduoyle
belki kilo aldım ya canım ondn da olabilir bazen büyümediği olabilirmiş bakalım hayırlısı bekleyeceğiz neler olacak

Umudumu yitirdim ya üzgunde değilim artık kabulleniyo insan.tedavi olmaya maddi durum el vermiyor yani tup bebek gibi.bakalım sancım olmasın günlük hayatını etkilemesin diye kontrol altında olucam.onun disinda da Rabbim kimseyi evlatsiz bırakmasın. Eşim çok hevesli ben ona üzülüyorum onuda alistiriyorum olmama fikrine.adamda bıktı heray yok iltihap yok agri pisman olcak beni aldigina

Canım devletin karşılama şartlarını bi araştır istersen o zaman cok cüzi bir rakam tutuyor....

Abla bal tarçın corekotu denesene cok etkisi oluyor yumurta buyuklugunde

kizlar bende klomen kullandim biliyorsunuz.
doktor üc gün calismaca dedi. bugün ücüncü gün olcak.
kasiklarim iliski esnasinda cok sancio. normalmi???
bide gün icindede patlicak gibi sislik gibi afedersiniz gazli olursunuz karniniz agrir gibi olur ya o his kasiklarimda var.
normalmi??

Merhaba kizlar asilama yaptirdim bugun 9. Gun 1 haftadir iyiydim ama strese girmeye basladim bu sayfa ilk acildigi gunden beri umutla her ay bekleyenlerdenim asilama benim icin cok uzakti hayal bile etmiyordum ama bu surecide yasamak varmis kaderde umarim tup bebege gerek kalmaz asilama sureci geciren arkadaslar varmi acaba

Ayyy maşşallahhh canım benim. Buradan bebişlerinin haberini verirsin bizlere inşallahh..
canim hayirli olsun ben asilama yaptirdim bir defa malesef negatif oldu sonuc simdi tup bebek tedavisi goruyorum

hadi hayırlısı inşaallah canım benim..
ben de aşılamayı düşünür oldum ama eşim biraz daha zamanı var diyip duruyor ama zaman bizim için bizim aleyhimize işliyor dedim ben memlekete gideceğim ama bayrama nasipse ondan sonra da soracaklar eee atanma işi nasıl oldu ee bebek ne oldu falan filan

Ben uzun zamandir girmedigim icin beni karistirdin heralde canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…