merhaba canım ben de 2015 te bekledim olmadı, 2016 nın yarıısna geldik yine olmadı...sağolasın canım ALLAH RAZI OLSUN hayırlı uğurlu olsun bu ay bereketli inş peş peşe bizler de seviniriz birkaç arkadaştan da haber bekliyorum listeden bakalım
canım 3 kez klomen kullandım olmadı benim de ben de bıraktım bir sorun yok ama ALLAH OL DEMİYOR canım benim doktorumu değiştireceğim işte şuan ev taşıdım bu ay da adet olunca gideceğim işte doktora ya da bir soğan kürü yapayım diyorummerhaba canım ben de 2015 te bekledim olmadı, 2016 nın yarıısna geldik yine olmadı...
sen herhangi bir tedavi vs görüyormuusn?
ben de bu ay hayıt tentürü kullandım,canım 3 kez klomen kullandım olmadı benim de ben de bıraktım bir sorun yok ama ALLAH OL DEMİYOR canım benim doktorumu değiştireceğim işte şuan ev taşıdım bu ay da adet olunca gideceğim işte doktora ya da bir soğan kürü yapayım diyorum
31 canım senin 2 senedir istiyoruzben de bu ay hayıt tentürü kullandım,
şimdi adet gibiyim çok garip az az geliyor,
dr a gitsemmi diye kararsızım
yaş kaç
33 canım aynı biz de kesintisiz bi yldır istiyoruz bi kürtaj oldum kalp atışı yoktu,31 canım senin 2 senedir istiyoruz
benim 2 sene oldu 2 senedir de sitede her yere yazdım :)ben 3 aydır istiyorum olmuyo siz kaç aydır bekliyomuşsunuz halbukiAllah isteyen herkese nasip etsin ya ilk geceden hamile kalanlarda şükretsin
rahim filmi çekindin mi canım ben çekindim açıktı tüplerim doktor olur sabret diyor kürtajda tüpler kapanabiliyormuş doktoruna sorsan33 canım aynı biz de kesintisiz bi yldır istiyoruz bi kürtaj oldum kalp atışı yoktu,
bi daha da gebe kalamadım
kürtajda tüpler mi kapanabiliyorrahim filmi çekindin mi canım ben çekindim açıktı tüplerim doktor olur sabret diyor kürtajda tüpler kapanabiliyormuş doktoruna sorsan
kapanabilme ihtimali varmış belki kapanmamıştır canım moralini bozma hemen..kürtajda tüpler mi kapanabiliyor((
yapma ya, buna çok moralim bozulur işte, nasıl kapanıyorki,
filmi nsaıl çekindin, uyutuldun mu
o arkadaşın ne kadar zman sonra farketti kapandığını?kapanabilme ihtimali varmış belki kapanmamıştır canım moralini bozma hemen..
ben hiç hamile kalmadım sen kalmışsın yani tüplerin açıkmış ama ihtimali olabilir özelde mi yaptırdın kürtajını
kürler falan yapalım canım bu zamana kadar ben hiç kür yapmadım ama intihabım var ..
bir arkadaşımın kürtajda kapanmıştı da ondan dedim
yok ben uyutmadan çekindim canım ünivrsite hastanesinde..o arkadaşın ne kadar zman sonra farketti kapandığını?
sen uyutularak mı çektirdin filmi?
arkadaşın ne yapıyor peki şimdi
ne kadar zaman sonra çekindi rahim filmini acaba?yok ben uyutmadan çekindim canım ünivrsite hastanesinde..
o da rahim filmi çekinince anladı sonra hamile kaldı doğurdu bile ALLAH bağışlasın darısı bize gülüm hayırlısıyla inş amin
imkanın varsa özele git canım rahim filmi için benim rahim filmimi özelde çekinemedim borçlarımızdan dolayı acılıydı ama açık olunca acı oluyormul verilen ilaç tüplerden geçtiğinden...ne kadar zaman sonra çekindi rahim filmini acaba?
ya delircek gibi oldum bi an yani kürtajdan sonra tüpler tıkanır mı ya, yarın dr a gideceğim
acı çektin mi film çekilirken
Geçti canım sorun çıkmadı onda da çok şükürsaol canım,
yarın dr arandevu aldım, bakalım ne diyecek bu defa, bi baksın yumurtalıklar ne alemde?
kür yapmaya devam edecem, hayıt a devam , çörekotu bal tarçın ada bu akşamdan itibaren başlıyourm, allah gönlümüze göre versin,
eşin kontrolden geçti mi
hayırlısı canım inş ben de en yakın zamanda gideceğim doktora doktorumu değiştireceğim zaten artık memnun değilimiyi bari, sorun çıkması da kötü insanın morali bozuluyor gerçekten, biz aslında tam olarak bi kontrolden geçtiğimizi düşünmüuorum,
bakalım yarın ki dr ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?