Evet canim bu cok önemli bende kızıma tatilde hamile kalmıştım trye gittim geldim olmustu :) ama gecen sene de gittim bisey olmadı bu sene belki olur hayırlısı bakalım 2 haftalığına geliyoruz ailecek kayananmlar gorumcemler kaynim damat baya kalabalik geliyoruz :)gezmeye mi geliyorsun canım Türkiye ye..
kafanı dağıt tatil sonrasında hamile kalan çok arkadaş oldu
kusura bakma canim bat ne oluyor bazi kelimeleri anlamiyorim türkçe
sizin için de iyi olur canım dua ettiğimiz çoğu arkadaşımız hamiş kaldı darısı bizlere yumurtlama zamanında falan buraya yaz da dua edeyim sana canmEvet canim bu cok önemli bende kızıma tatilde hamile kalmıştım trye gittim geldim olmustu :) ama gecen sene de gittim bisey olmadı bu sene belki olur hayırlısı bakalım 2 haftalığına geliyoruz ailecek kayananmlar gorumcemler kaynim damat baya kalabalik geliyoruz :)
adet zamanın canımkusura bakma canim bat ne oluyor bazi kelimeleri anlamiyorim türkçe
diğer aya da o zaman 28 ağustos da olacaksın demiTakvimde bu günü gösteriyordu 28 inci gün tam gününde oldum yani bugün
Yok yine bu aya denk geliyordiğer aya da o zaman 28 ağustos da olacaksın demi
hadi hayırlısı gülümYok yine bu aya denk geliyor
Amin canim beklemekten başka care yok :) sen yurmtlama tarihini nasil belirliyorsunhadi hayırlısı gülüm
akıntım olduğunda anlıyorum gülüm yoksa tam da belirleyemiyorum akıntıdan anlıyorumAdetin başladığı tar
Amin canim beklemekten başka care yok :) sen yurmtlama tarihini nasil belirliyorsun
ben de gelişi güzel yapıyorum canım bir de akıntım oluyor ondan anlıyorumBende bi takvim var orasi gösteriyor normalde ben yumurtladigimi hissediyordum agri giriyordu tam tarihinde artik girmiyor bende gelişi guzel tarihe gore yapıyorum
Akıntıyı hic anlamıyorum ben bi kere ovu testi yaptım agrim oldu o gun hemen yaptım kop koyu cikti sonraki ay bidaha yaptım adetime kadar yaptım çıkmadı valla bende anlamıyorum :)ben de gelişi güzel yapıyorum canım bir de akıntım oluyor ondan anlıyorum
ben de ovulasyondan anlamıyorum yapasım da yok ::::::Akıntıyı hic anlamıyorum ben bi kere ovu testi yaptım agrim oldu o gun hemen yaptım kop koyu cikti sonraki ay bidaha yaptım adetime kadar yaptım çıkmadı valla bende anlamıyorum :)
Amin cnm bende biraz kendme geleyim bitkisel kürler uygulayim diyorum sen ne onerirsinCanım benim hayirlisi neyse o olsun nisan ayında oldum
Bide maydanoz süt buharni yapicam sen yapmismydn cnmCanım benim hayirlisi neyse o olsun nisan ayında oldum
Bide maydanoz süt buharni yapicam sen yapmismydn cnm
Ben hic birini denememistim cnm denemekten zarar gelmez herlde :) 6 yil olmuş ama gencsin dhaVallah hepsini denedim ben de tirt :)) 6. Yılına girdim bacım. Ama incirin gücüne inanıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?