ay ALLAH RAZI OLSUN CANIM...Ahh canım ne sıkı tilar yaşadım bugüne kadar. İkinci dikisim açıldı bi bebeğinin suyu az . ben size hep duaciyim sizde bize edin teyzoslar
ben de canım eylüle kadar oluruna bırakacağım eylüle kadar olmazsa aşılamaya ikna ettim eşimi sorun olmasa da nasip olmadı beklemedeyim canım eskisi kadar takmamaya düşünmemeye çalışıyrum ama içten içe hep aklımda kpss sınavım kötü geçti yeniden ders çalışmaya başlayacağımişte sen de durumunu bildir haberdar et canım inş evlatların hayırlı sağlıklı saliha evlatlardan olur inş aminİkisi de kız canım. İnşallah yarın kontrolum var Rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin. Sen ne durumdasin neler yapiosun
CANIM BEBEĞİNİN CİNSİYETİ NE NASILSIN SEN DE GÖZÜKMÜYORSUN ÇOKTANDIR BURALARDAİyi geceler hanımlar
CANIM CİNSİYETİ BELLİ Mİbende iki yildir bekliyorum.. bi düsük yaptim 5 ay önce simdi bekliyoz bakalim. yeni yilda doktora gitcem artik. bakalim ne dicek.
canım seninkinin cinsiyeti belli mi artık hamişlerimiz cinsiyetlerini öğrenmeye başlamıştırGünaydın kızlar canım 4 aydır istiyorum bakalım ama hiç doktora gitmedim korkuyorum sanki bişey çıkacak diye
@emelocco canım senin doğuma da az kalmış bizlere de dua ettt...canım ben evleneli 3 ay olucak daha erken ama olmayınca insan endişeleniyor ister istemez . doktora gitmedik ama düşünüyoruz zaman ve yaş geçmeden
Ranbim en kisa zamanda bebis haberini almayida nasip etsin insallah.o adet gecikir bi gun allahin izniyle ve hamile olursun
Meraba canm allah nasip ederse hamilegim insallah.. Allah tamamina erdirsin insallah olmayan herkesede b duyguyu nasip etsinaha 36. hamişimiz de çıktı ortaya sayfalara bakarken gördüm
İnşallah cnm listedeki herkes hamile kalır bu senetamam canım benim bakalım bu ay kaç arkadaş hamiş haberi verecek bize listemizi 100 kişi yapmak hedefim
Günaydın canım evet kısmetse oluşum olacakcanım seninkinin cinsiyeti belli mi artık hamişlerimiz cinsiyetlerini öğrenmeye başlamıştır
ALLAH hayırlı uğurlu etsin canım hayırlarla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah amin bizlere de dua et canım cinsiyetini de yaz herkese tek tek msj atacağım artıkMeraba canm allah nasip ederse hamilegim insallah.. Allah tamamina erdirsin insallah olmayan herkesede b duyguyu nasip etsin
ay canım benim hep beraber sevinelim canım inan burada arkadaşlarım sevinince sıra zaten bizlere de gelecek diye düşünüyorum hayırlarla inş aminİnşallah cnm listedeki herkes hamile kalır bu senebelki ilk önce sen guzel haber verirsn
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN cümlenizin evlatlarını inş hayırlı sağlıklı kolay doğumlar inş canım benim buralarda gözükmüyorsunuz unuttunuz mu bizi aaa :) canım sıkılıyor benimGunsydun
Günaydın canım evet kısmetse oluşum olacak
tabii eklerim canım aramıza hoşgeldin inş hayırlarla 2. aşılaman tutar bizleri de haberdar edersinbenıde eklermısınız lısteye 3 yıllık ewlıyım bı asılamam ttmadı adetıme 2 gun var adet olrsam 2. asılama ıcı muayeneye gtcem. rabbmkıs zamnda saglkla nasıp eder ınsallah tum bekleyenlere
tabii eklerim canım aramıza hoşgeldin inş hayırlarla 2. aşılaman tutar bizleri de haberdar edersin[/QU
ederm tabı canm ınsaallah gerk kalmaz ama adet olrsam gtcem mecbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?