inşallah canım benım allahım ne kadar guzel hayaller bunlar ınsallah olurelbette öyle canım inş hayırlı sağlıklı bir de erkek evladın olur iki evladın da tadı başkadır benim henüz hiç bebeğimiz yok istiyoruz bakalım hayırlı sağlıklı olsun da ben de ilk önce erkek evladım olsun istiyorum hem kardeşlerine abilik yapar diyorum bakalım nasip gülüm
listemize gel istersen ilk sayfada son haliinşallah canım benım allahım ne kadar guzel hayaller bunlar ınsallah olur
listenizie nasıl geleceğimlistemize gel istersen ilk sayfada son hali
bebek istiyorsun ya canım ben seni bebek istediğin için ismini ekleyeceğim listeye ilk sayfada son hali var istersen yazarım ismni burada da bat gününü belirtmek istersen yazarsın sohbetlerimize katılırsı n hamiş olduğunda da hemen isminin yanınalistenizie nasıl geleceğim
Berf0o0o canım bat ne zaman
tamam canım ağrın sızın yok değil mi ameliyattan dolayıCanım yanlış değilsem 7 temmuzda regl oldum bir daha ki ay 7-8 olmam lazim
İyiyim çok şükür sende iyisindir inşallahCANIM BEBEĞİNİN CİNSİYETİ NE NASILSIN SEN DE GÖZÜKMÜYORSUN ÇOKTANDIR BURALARDA
oğlanları çitledin desene canım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT OLMASINI NASİP EDER İNŞ KOLAY HAYIRLI SAĞLIKLI BİR DOĞUM OLUR SENİN VE TÜM İSTEYENLERE DE İNŞ AMİN...İyiyim çok şükür sende iyisindir inşallahbebeğim erkek 2. Oğlum geliyor kismetse
Sağol canım Allah razı olsun kız çok isterdim ama Rabbim erkek nasip etti bunada şükür sağlıkla gelsinde gerisi önemli değiloğlanları çitledin desene canım ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN İNŞ ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT OLMASINI NASİP EDER İNŞ KOLAY HAYIRLI SAĞLIKLI BİR DOĞUM OLUR SENİN VE TÜM İSTEYENLERE DE İNŞ AMİN...
BİZLERE DE DUA ET CANIM
ÇOK SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN CANIM OLSUN ERKEKLER ÇİTLENMİŞ EN SON BİR TANE DAHA NASİP OLURSA O DA KIZ OLURSA OO NE NAZLI OLUR AMA İKİ ABİSİ OLUR :dSağol canım Allah razı olsun kız çok isterdim ama Rabbim erkek nasip etti bunada şükür sağlıkla gelsinde gerisi önemli değilDualarimda siniz Rabbim sana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah AMİN
3. Dusunurmuyum bilmiyorumÇOK SAĞOLASIN ALLAH RAZI OLSUN CANIM OLSUN ERKEKLER ÇİTLENMİŞ EN SON BİR TANE DAHA NASİP OLURSA O DA KIZ OLURSA OO NE NAZLI OLUR AMA İKİ ABİSİ OLUR :d
belli olmaz canım nasip3. Dusunurmuyum bilmiyorumhem bide kız olursa abilerden kafayı yer herhalde büyük oğlum çok kıskanç ve inat Herşeyin hayırlısı Rabbim önce sizlere nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?