- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
ben daha adet olmadım ama kasıklarımda ağrı var bakalım ne olacak
Ben yeniyim neye ekleniosn cnm neyle ilgiliaaynaa canım benide eklermisin belki uğur getirir bat 19ağustos :)
Bende cok istiyorum ve yeni uyeyim rica etsem benide eklermisnz batim 26 temmuzBebek istiyoruz canım beklenen adet tarihimizi listeye ekleyip beraber beklemek için
seni de ekleyeyim canım listemize listemizin güncel hali ilk sayfadaBanada belki ugur getirir bu site daha dun. Uye oldum ve batima bi yarin kaldi belirtim yok umidimde yok ama bakalim bekliyorum heycanla
Tskseni de ekleyeyim canım listemize listemizin güncel hali ilk sayfada
ekledim canım ilk sayfada ismini görebilirsin hamiş olduğunuzda yazın ama aaa peşinizden koşturmayın beni :) tek tek profillerinize bakar bulurum ama bakalım bu ay hamiş haberleri bekliyorum
:)tmm cnm saol benim bi yarin kaldi zatenekledim canım ilk sayfada ismini görebilirsin hamiş olduğunuzda yazın ama aaa peşinizden koşturmayın beni :) tek tek profillerinize bakar bulurum ama bakalım bu ay hamiş haberleri bekliyorum
ne kadardır evlisin canım ne zamandır bebek istiyorsun ben de dün adet olmam lazımdı olmadım henüz:)tmm cnm saol benim bi yarin kaldi zaten
Insallah olmazsn cnm hamilesindir bende 1 yillik evliyim bir dusuk kurtaj oldm birde kimyasal gebelik oldu 4 ay once sen test yapmadinmi gunun gectiyse ben genelde sabah oluyorum saatini sasmaz benim adetlerim olmasm hemen yaparim ama bu ay hic test almadim gecen ay cok umitlendim belirtilerim vardi baya ama hastalandim bu ay fazla beklentim yok bakalim bekliomne kadardır evlisin canım ne zamandır bebek istiyorsun ben de dün adet olmam lazımdı olmadım henüz
Ayy unuturmuyum buara cenaze falan tatsizdim.mide bulantimda olunca keyifler kacti. Ikili tarama testinde cinsiyet gorunmedi.artik bir ay sonra nasipse.sen nasilsin arkadasimpinkneoneffect unuttun bizi cinsiyeti ne bebişinin canım
benim son 6 aydır adet düzensizliği oluyor onun için umutlanamıyorum pazartesine test yaparım heralde adet olmazsamInsallah olmazsn cnm hamilesindir bende 1 yillik evliyim bir dusuk kurtaj oldm birde kimyasal gebelik oldu 4 ay once sen test yapmadinmi gunun gectiyse ben genelde sabah oluyorum saatini sasmaz benim adetlerim olmasm hemen yaparim ama bu ay hic test almadim gecen ay cok umitlendim belirtilerim vardi baya ama hastalandim bu ay fazla beklentim yok bakalim bekliom
ben de iyiyim canım ne olsun günüm geçti ama umut edemiyorumAyy unuturmuyum buara cenaze falan tatsizdim.mide bulantimda olunca keyifler kacti. Ikili tarama testinde cinsiyet gorunmedi.artik bir ay sonra nasipse.sen nasilsin arkadasim
Insallah olmazsn cnm iyi haberlerini aliriz istersen bi doktora git duzensizse yumurtlama tarihlerinde farklidirbenim son 6 aydır adet düzensizliği oluyor onun için umutlanamıyorum pazartesine test yaparım heralde adet olmazsam
doktora çok gittim canım kilo aldım ondan olabilir dedi en son doktor bir müddet oluruna bıraktım eylülde aşılama düşünür oldum artık 2 seneyi geçti benim bebek istemem hiç hamile kalmadımInsallah olmazsn cnm iyi haberlerini aliriz istersen bi doktora git duzensizse yumurtlama tarihlerinde farklidir
Insallah kalirsin cnm stres yapmadoktora çok gittim canım kilo aldım ondan olabilir dedi en son doktor bir müddet oluruna bıraktım eylülde aşılama düşünür oldum artık 2 seneyi geçti benim bebek istemem hiç hamile kalmadım
hayırlısı canım eskisi kadar takmıyorumInsallah kalirsin cnm stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?