2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ekledim canım ilk sayfada ismini görebilirsin hamiş olduğunuzda yazın ama aaa peşinizden koşturmayın beni :) tek tek profillerinize bakar bulurum ama bakalım bu ay hamiş haberleri bekliyorum
:)tmm cnm saol benim bi yarin kaldi zaten

ne kadardır evlisin canım ne zamandır bebek istiyorsun ben de dün adet olmam lazımdı olmadım henüz
Insallah olmazsn cnm hamilesindir bende 1 yillik evliyim bir dusuk kurtaj oldm birde kimyasal gebelik oldu 4 ay once sen test yapmadinmi gunun gectiyse ben genelde sabah oluyorum saatini sasmaz benim adetlerim olmasm hemen yaparim ama bu ay hic test almadim gecen ay cok umitlendim belirtilerim vardi baya ama hastalandim bu ay fazla beklentim yok bakalim bekliom

benim son 6 aydır adet düzensizliği oluyor onun için umutlanamıyorum pazartesine test yaparım heralde adet olmazsam

Insallah olmazsn cnm iyi haberlerini aliriz istersen bi doktora git duzensizse yumurtlama tarihlerinde farklidir
doktora çok gittim canım kilo aldım ondan olabilir dedi en son doktor bir müddet oluruna bıraktım eylülde aşılama düşünür oldum artık 2 seneyi geçti benim bebek istemem hiç hamile kalmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…