- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
benim daha 2 gün var cuma ya da cumartesine
benim de henüz gelen giden yok canım :)sennde az kaldı canmbugun persembe.. benm hala gelmedı ama ben dun 27. gn sanıyodum bugun 27ymıs gecen ay 31 cektı sanıyodum 24 de olmstum yanı bugun 27. gun hala gelebılr adetım yanı hayrlısı bakalm henuz adet olcakms gıbı agrm yok su anda. ama psıkolojık sanırım ıkı oldu bu gece wc kalknca ıdem hafften bulanms gıbydı pogaca yedmde yattım
benim de henüz gelen giden yok canım :)
hadi bakalım canım inşallah hamilesindirhayrlıısı canm yaa ama benmde bugune gelmezse yarın artık baya umıtlenecem uuzlmek ıstemıyorum ınsallah hamılelık yoksa adetm geckmez ve buun adet olurum
hayırdır inşbde öyle bi ruya gordumkı artık bu psıkolojıden krtlmk ıstıyorum allahım sen buyuksun
hayırdır inş
ağlama sıkma canını bakalım az daha sabret ya seviniriz ya diğer aya umut ederizsabh uyandım ve bnde öle dedım o kadr agladmkı ruyamda hayrolsun bakalım
ağlama sıkma canını bakalım az daha sabret ya seviniriz ya diğer aya umut ederiz
ne biberi kız :)aynen bakalım hayrlısı.. ben aksam bıber toplamaya gıdeyım en ıyısı 3 4 saat gecer barı :)
ne biberi kız :)
size de bir değişiklik olur iştesivri bibercanm esım bıkac bsey ektıde aksamları toplamaya gıdıyo ona yardıma gıdeım barı dıyrum agrım olmazsa tabıkı vakt gecsn dıye ama 9 gbı gelroda o zamana kadr adet olrsam sanm baslarsa duramam oralarda bde o var yanı gelememde
size de bir değişiklik olur işte
bence bu dönemlerde iş yapma beklemede kalama 5te gıdıp 9a kadr orda kalmam lazım adet olrsam sancım cok olr orda baslarsa dayanamam gerıde donemem 9a kadr o yuzden kararsz kaldım
bence bu dönemlerde iş yapma beklemede kal
neden içtinagır bsey degl yapacagmda hem belım agrıyo zaten amac ora temz hava degsklık olsun ama bakalm.. 2 3 gndr antıbıyotık ıctm bıde pısmanm smdı
neden içti
ıdrarda braz kan cıktı dktr verdı ıltıhap falanmı dıe.. gecen haftada 20lık dıs cektrdm o zamnda ıctm mecburen bu ay tttysa allahn mucızesı yanı
hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne kadar sessizsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?