2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Ben tedaviyi bıraktım cnm en azından kışa kadar ve direk tüp düşünüyorum bülent tıraş da . Sen nabiosun cnm neler yaşadın ?
Hayırlısı olsun cnm kafanı dinlersin sonra en iyi yerde yaptırrsin. Ben tüp bebek yaptrdim enfeksiyon varmış bide işlem sırasında bayıldım enfeksiyon kaptim üstüne bi hafta hastanede yattım ağrılarım çoğaldı hergün hastanelerdeydim sonra ameliyat oldum 25 gün önce doktr doğal yollarla olmasını beklicez dedi daha adet olmadım bekliyorm cnm

Herkese merhaba. Benki sol yumurtaligim cikolata kisti dolu olmasina ragmen hamile kaldim ve aylarca iltihapla ugrastim.Allah ol dedi oldu bunun baska aciklamasi yok. Hic saglik sorunu olmayanlarin sadece zamanini beklemesi gerekiyor zorlu bir yol Rabbim kimseyi evlatla sinamasin.biz Allahimizdan arkamizdan dua edecek evlatlar istiyoruz elbet bizi karsiliksiz birakmaz. Rabbim herkese,banada anneligi tattirsin saglikla insallah.

ALLAH RAZI OLSUN CANIM..
hayırlısıyla hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlardan nasip etsin mevlam evladını hayırlarla sağlıklı kolay bir doğumun olur kucağına sağlıcakla alırsın ondan sonra da ALLAH analı babalı büyütsün demektir duamız senin için de tüm hamile arkadaşlarımız ve tüm isteyenlere ve bana da hayırlarla inş amin

Hiç bişey hissetmeyen de çok var cnm hakkında hayırlısı olsn hbr ver mutlaka dualrm seninle
ay canım benim inşaallah hepimiz seviniriz benim 2 seneyi geçti ya artık ne bileyim oluruna bıraktığım dönemler ..
ALLAH razı olsun hepinizden de arkadaşlarımızla hep dertleştik çoğu sevindi inşaallah listemizin hepsi de hamiş olur hep beraber seviniriz keşke yakın olsak da pastalar börekler kısılar yapsak çaylar demlesek hamiş hamiş sohbetler etsek ahh ahh

Arkadaşlar bugün kan verdim çok şükür hamileyim idrar testi örneğim de koyulaşmaya başladı

Eklentiler

• P_20160725_120625.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 37
Arkadaşlar bugün kan verdim çok şükür hamileyim idrar testi örneğim de koyulaşmaya başladı
hayırlı uğurlu olsun canım benim senin adına çok sevindim zaten idrar belliydi hamile olduğun kaç gün günün geçti kan testinde kaç çıktı

daha adetime 3 gün var kan sonucum yarın çıkacak inşallah. hamile olduğumdan emin olma sebebim iki sabahtır tipik hamile kusmalarıma başladım artı idrar testinin pozitifliği. yarın kan sonucunu da hayırlısıyla alırsam güzel bir şükür namazı boynumun borcu beni hiç bekletmeyen rabbime..

kusmalar falan hemen başladı mı aa ne zamandır istiyordun bebek canım

aaynaa Allah razı olsun arkadaşım. buradaki diğer arkadaşlar namazlarımda duamdasınız. rabbim görmediğim bilmediğim sizlere ettiğim duamın karşılığını boş bırakmaz inşallah gönülden inanıyorum

kusmalar falan hemen başladı mı aa ne zamandır istiyordun bebek canım

hemen başladı ya hiç sorma. ilk bebeğimde 1.5 aylıkken başlamıştı bunda daha adet günü gelmeden başladı. bu ay korunmadığım ilk ay şıppadanak veriverdi rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı da nasip eder inşallah.

ALLAH cümlemizden razı olsun canım inşallah hepimiz sevineceğiz...
ne güzel bebeğin nisan bebeği olacak Peygamber efendiğimizin doğduğu ay ben de hep nisan bebeğim olsun çok isterim hep de nasip

bu ikinci bebeğin mi olacak canım bizlere de dua et ben de hemen hamile kalırım diyordum ama bu ay 27. ay mı 28. mi ben de bilmiyorum :)

Maşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Benim de 30.ayım bitiyor. Bize de dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…