- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Hayrli olsn Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua edermisin adım Büşra :)hemen başladı ya hiç sorma. ilk bebeğimde 1.5 aylıkken başlamıştı bunda daha adet günü gelmeden başladı. bu ay korunmadığım ilk ay şıppadanak veriverdi rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı da nasip eder inşallah.
hadi hayırlısıyla inşaallah canım senden sonra devamı gelir 37 tane de hamişimiz var :)Evet canım 3 yaşında bir kızım var. Baya kalabalikmisiz ya maşallah. Hadi bakalım inşallah ayağımı sürümüsümdür..
olur vallaha aslındaBana isim listesi yapın ciddi diyorum genel olmasın tek tek geceyim isminizi duamda
38.@darkgirl1906Nick listesi olur derseniz o da olur
Yazın yazın güzelce bir dua edeyim su hamiş halimle. Hem bana hem size rahmet indirsin rabbim inşallah..
Yazın yazın güzelce bir dua edeyim su hamiş halimle. Hem bana hem size rahmet indirsin rabbim inşallah..
evet ismini yaz canım end arkadaşımız hamiş yeni tek tek dua edeceğim dedi ben de seni de yazdımBenmi adımı yazayım canimaaynaa
Allah razı olsun cnm cok sagoltubatesbih D Debusi damla_22 damlaaaaaaaaaaaaa Bihter34 bu arkadaşlarım da var benim anne olmak isteyen bu arkadaşlarıma da dua edersen sevinirim listeyi zaten belirttim canım nicklerini isimlerini söylersen ne güzel olur vallaha aslında hepimiz birbirimize dua edelim ben de Kuran okudukça sana dua ederim inş sağolasın şimdiden ALLAH RAZI OLSUN
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN CANIM BENİM NASILSIN?Allah razı olsun cnm cok sagol
Saol canim Allah razı olsun ismim cıgdem :)evet ismini yaz canım end arkadaşımız hamiş yeni tek tek dua edeceğim dedi ben de seni de yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?