onu neden yapacak canım özele mi gidiyorsun sen canım benim hiç bir bilgim yok ama bilgisi olanlar yazacaktır o kamera gidi şey kalacak mı bir müddet rahimdekicanlar merhaba.. bugun adetmn 3 gnu doktora gttım muayene ıcın 2. asılamayı ıstıyorumm. dktor klomen vermedı ve adet bıtımıne ofıs yaptrmamı soyledı bılgısı olan varmı rahım ıcıne kamerayla bakılıyomus sanırım.. smdıde onn stresı basladı.. acı verrmı acaba uzun surermı yaptran varmı..???
onu neden yapacak canım özele mi gidiyorsun sen canım benim hiç bir bilgim yok ama bilgisi olanlar yazacaktır o kamera gidi şey kalacak mı bir müddet rahimdeki
bence korkma canım ben rahim filmi çektirdim çoğu rahim filminden sonra hamiş oldu ama bana henüz nasip olmadı inş hayırlısıyla bundan sonra tanı tam konur ve hamilelik sürecin de hayırlısıyla en kısa zamanda olur inş aminyok cnm rahım fılmı gıbı bseyıs smdı baktımda netten... rahmde myım polıp yapsıklık vs gbı bsey varmı yokmu tanı ıcın bakılıyormus.. rahmden ıcerı sıvı verılıp kmerayla bakılıyyomus.. ama yaptıran bırınden detaylı duymam lazım korkmaya basladım yıne
bence korkma canım ben rahim filmi çektirdim çoğu rahim filminden sonra hamiş oldu ama bana henüz nasip olmadı inş hayırlısıyla bundan sonra tanı tam konur ve hamilelik sürecin de hayırlısıyla en kısa zamanda olur inş amin
ismim şehbal benim 11 yaşında bir kızım var...ben bebek için değilde..atanmam için dua istiyorum ...tubatesbih D Debusi damla_22 damlaaaaaaaaaaaaa Bihter34 bu arkadaşlarım da var benim anne olmak isteyen bu arkadaşlarıma da dua edersen sevinirim listeyi zaten belirttim canım nicklerini isimlerini söylersen ne güzel olur vallaha aslında hepimiz birbirimize dua edelim ben de Kuran okudukça sana dua ederim inş sağolasın şimdiden ALLAH RAZI OLSUN
ay canım benim kusura bakma ya seni de kattım ne bileyim yazıştığım 10 arkadaşımın 8 i bebek istiyor seni de ekleyiverdimismim şehbal benim 11 yaşında bir kızım var...ben bebek için değilde..atanmam için dua istiyorum ...tüm bebek isteyen dua kardeşlerim tez zamanda hamile kalır inşallah...
Bu defa insallah hayirlisiyla gonlunun muradi olur. Belirti bendede olmadi hic takilma 7. Haftadan sonra kusmalar basladi.yani ilk sadece regl olcak gibiydi ne gogus sisligi bas donmesi falan hiicc bisey olmadihayırlısı canım benim ya ama hamile arkadaşlar hep bir belirtisi olmuş çoğunun ben hiçbir şey hissetmiyorum
yarına gebelik testlerim gelirse yapacağım test bakalım heyecanlanamıyorum daBu defa insallah hayirlisiyla gonlunun muradi olur. Belirti bendede olmadi hic takilma 7. Haftadan sonra kusmalar basladi.yani ilk sadece regl olcak gibiydi ne gogus sisligi bas donmesi falan hiicc bisey olmadi
3 sene canım amin cümlemizi korusun Rabbim.hayırlısı olsun canım kaç sene orada görev yapacaksınız ALLAH cümlemizi korusun sizleri de canım
banada dua edermisin canım :)ay canım benim kusura bakma ya seni de kattım ne bileyim yazıştığım 10 arkadaşımın 8 i bebek istiyor seni de ekleyiverdimsna da atama için dua ederiz inş cümlemiz de malum benim diper sıkıntım atanamamak da
ederim canım @end14 arkadaşımız da hamile de o hepimize dua edecek ben de ediyorum hep zaten gülümbanada dua edermisin canım :)
amin canım kabul etsin Rabbim dualarımızı ismen ülkü diye edermisnYazın yazın güzelce bir dua edeyim su hamiş halimle. Hem bana hem size rahmet indirsin rabbim inşallah..
sagol canım dualarımdasınız hepiniz. bugün doktora gittim özele ilk defa detaylı alttan kameraLI ultrasyonla yumurtalıklarıma rahmime baktı enfeksiyon varmı diye örnek de aldı doktor. şükür canım sıkıntı yokmuş yumurtalıklarımda :) bi engel yok sizden yana gebelik için aşılama yaptırın isterseniz dedi 2 sene olmuşsa bekleyeli, dediederim canım @end14 arkadaşımız da hamile de o hepimize dua edecek ben de ediyorum hep zaten gülüm
hadi canım çok sevindim senin adına bana da rahim filminden sonra demştiler aşılama yaptır diye eylüle kadar bekleyeceğim ondan sonra kışa doğru biz de aşılama düşünüyoryzsagol canım dualarımdasınız hepiniz. bugün doktora gittim özele ilk defa detaylı alttan kameraLI ultrasyonla yumurtalıklarıma rahmime baktı enfeksiyon varmı diye örnek de aldı doktor. şükür canım sıkıntı yokmuş yumurtalıklarımda :) bi engel yok sizden yana gebelik için aşılama yaptırın isterseniz dedi 2 sene olmuşsa bekleyeli, dedi
tüp bebek yaptırmayın sakın dedi. içim biraz daha rahatladı kızlar.
Neden tüp bebek yaptırmayın sakın dediki?sagol canım dualarımdasınız hepiniz. bugün doktora gittim özele ilk defa detaylı alttan kameraLI ultrasyonla yumurtalıklarıma rahmime baktı enfeksiyon varmı diye örnek de aldı doktor. şükür canım sıkıntı yokmuş yumurtalıklarımda :) bi engel yok sizden yana gebelik için aşılama yaptırın isterseniz dedi 2 sene olmuşsa bekleyeli, dedi
tüp bebek yaptırmayın sakın dedi. içim biraz daha rahatladı kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?