- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım benim ederiz ederim sıkma canını inşallah büşra kızın sağlıklı olacak diğer kızın berranın durumu nasıl canım ay güzel haberlerini en yakın zamanda bize bildirirsin inşallah aminTeyzeler, durum aynı pazartesi tekrar usg cekilcek kanama çok sıvı birikime bakicaklar oluşmuşsa ameliyat(( duaya devam edioruz
tamam canımaaynaa ttlim yeni bat 5 eylul
canım@aayna cnm bı arkadas vardı dıger opkte tup bebek ıcın ugrasıyodu hanı dua falan etmstık ne oldu durumuhaberın varmı merak ettım
canımbasbelasiyim ı soruyorsun canım yumurtası sağlam olmadığından transfer olmadı inş diğer aya artık sağlıklı bir bebek olmaz demiş doktor ondan vazgeçtiler canım
Öyle canım elimden başka birşey gelmiyor vardır bir hayrı hikmeti diyorum.toparlanmaya çalışıyorum bir ay sonra istanbul bahceci ile görüşmeye gidecegimallah hayrlısını versn cnm vardr bı hayır bndada
sıkma gülüm benim durumu bildir bana bak ha sana dua ederiz arkadaşlarla ama kendini iyi hisset ki yumurtaların tombiş olsun sağlam olsun kuzu gül güzel düşünÖyle canım elimden başka birşey gelmiyor vardır bir hayrı hikmeti diyorum.toparlanmaya çalışıyorum bir ay sonra istanbul bahceci ile görüşmeye gidecegim
tabii canım hepimiz için hayırlı zamanallah hayrlısını versn cnm vardr bı hayır bndada
Öyle canım elimden başka birşey gelmiyor vardır bir hayrı hikmeti diyorum.toparlanmaya çalışıyorum bir ay sonra istanbul bahceci ile görüşmeye gidecegim
nasılsın canımrabbımn vardr elbet bır bıldıgı bız bıleeyızbızkullar ısterız hakkmzda hayrlımı deglmı sonu nasıldr bılemeyız.o yuzden elmzden gelenı yapp takdırı allaha bırakacagız canm rabbm gönlumuze göre versn cumlemızın inşaallah... aminn
nasılsın canım
ben de bir haftadır zaten sıkıntılıyım bugün daha da bir düşünceliyimhamd olsn ıyı olmaya calısıyorm cnm bı boslktaym sankı ama tad almıyorum bıseyden
Hayırdır inşallah ne oldu kihamd olsn ıyı olmaya calısıyorm cnm bı boslktaym sankı ama tad almıyorum bıseyden
Noldu canim kötü bişey mi varben de bir haftadır zaten sıkıntılıyım bugün daha da bir düşünceliyim
çok da kötü değil canım zamanla geçerNoldu canim kötü bişey mi var
Yada alışılmış huzursuzluklarçok da kötü değil canım zamanla geçer
25 Ağustos cnm inşallah olmam yahanımlar batlarınızı bellirtebilirsiniz