• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Teyzeler, durum aynı pazartesi tekrar usg cekilcek kanama çok sıvı birikime bakicaklar oluşmuşsa ameliyat :((( duaya devam edioruz

Teyzeler, durum aynı pazartesi tekrar usg cekilcek kanama çok sıvı birikime bakicaklar oluşmuşsa ameliyat :KK43:(( duaya devam edioruz
ay canım benim ederiz ederim sıkma canını inşallah büşra kızın sağlıklı olacak diğer kızın berranın durumu nasıl canım ay güzel haberlerini en yakın zamanda bize bildirirsin inşallah amin

@aayna cnm bı arkadas vardı dıger opkte tup bebek ıcın ugrasıyodu hanı dua falan etmstık ne oldu durumuhaberın varmı merak ettım

@aayna cnm bı arkadas vardı dıger opkte tup bebek ıcın ugrasıyodu hanı dua falan etmstık ne oldu durumuhaberın varmı merak ettım
canım basbelasiyim basbelasiyim ı soruyorsun canım yumurtası sağlam olmadığından transfer olmadı inş diğer aya artık sağlıklı bir bebek olmaz demiş doktor ondan vazgeçtiler canım

Öyle canım elimden başka birşey gelmiyor vardır bir hayrı hikmeti diyorum.toparlanmaya çalışıyorum bir ay sonra istanbul bahceci ile görüşmeye gidecegim
sıkma gülüm benim durumu bildir bana bak ha sana dua ederiz arkadaşlarla ama kendini iyi hisset ki yumurtaların tombiş olsun sağlam olsun kuzu gül güzel düşün

Öyle canım elimden başka birşey gelmiyor vardır bir hayrı hikmeti diyorum.toparlanmaya çalışıyorum bir ay sonra istanbul bahceci ile görüşmeye gidecegim

rabbımn vardr elbet bır bıldıgı bız bıleeyızbızkullar ısterız hakkmzda hayrlımı deglmı sonu nasıldr bılemeyız.o yuzden elmzden gelenı yapp takdırı allaha bırakacagız canm rabbm gönlumuze göre versn cumlemızın inşaallah... aminn

rabbımn vardr elbet bır bıldıgı bız bıleeyızbızkullar ısterız hakkmzda hayrlımı deglmı sonu nasıldr bılemeyız.o yuzden elmzden gelenı yapp takdırı allaha bırakacagız canm rabbm gönlumuze göre versn cumlemızın inşaallah... aminn
nasılsın canım

Back
X