• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ben de bir haftadır zaten sıkıntılıyım bugün daha da bir düşünceliyim

ınsan hayatı ımthan dolu cnm ya.. bıde bı aydr falan namazlarımı kılmıyrum ondn dolaıda bunalıyorum sanırım.. bu sabah namazyla baslıcam ınsallah...

bakalım bazen bir şeye çok sevinmemeli olacağı varsa da olmuyor

ben zaten uc gun gulsem dordnu gun bozuluyo... hayatmda bıseyler fazla nrmal gıttıgı zaman bı tedrgn olurum nasılsa arkasndan bı acı sıkntı gelr dıye cok mtluluga kaplmam uzuntuye alsmak kolay olsun dıye... rabbım kaldıramayacagmz yuk yuklemesn hcbırımıze, dunya heveslerıne kaplpta allahı untmayalm ınsaallah asıl o zaman hayat dar gelıyo bıze

aaynaa aaynaa canm sogan kuru yapacaktin nasil gidiyor onunla sifa bulanlari duydum bende ihmal etme yap bence.. Bir de rejime baslicaktin o me alemde. Hamile kalmadan omce kilolari verin kizlar mumkun oldugunca. Ben killandigim ilaclarlada kilo aldim simdi belimin agrisindan oluyom hep kilodan oluyormus. Son aylarimi dusunemiyorum yani bu agriyla napcam..

aaynaa aaynaa canm sogan kuru yapacaktin nasil gidiyor onunla sifa bulanlari duydum bende ihmal etme yap bence.. Bir de rejime baslicaktin o me alemde. Hamile kalmadan omce kilolari verin kizlar mumkun oldugunca. Ben killandigim ilaclarlada kilo aldim simdi belimin agrisindan oluyom hep kilodan oluyormus. Son aylarimi dusunemiyorum yani bu agriyla napcam..
canım soğan kürünün bugün 4. günü ihmal etmiyorum gün içinde ağzıma iki tane de kuru incir atıyorum sağolsun evTik evTik yolladı bana da :KK22: o da ben de hamile olayım diye ablasına yolladı beni mahcup etti onun zorlamasıyla falan yapıyorum yoksa ben düzenli bir şey yaptığımı kolay kolay hatırlamam :=)
dün akşam da rüyamda bir doktor muymuş neymiş kadın da erkek de konuşuyorlar annemle benim hakkımda ya 3 çocuk yada üçüzleri olacak diyor öyle kalktım yememe dikkat ediyorum canım kilo çile ya insana

Kanama derken adet dışı bi kanama mı bu olsun ya üzülme Cnm sağlığın yerinde olsunda inşallah Bebek'te olucak valla bnde umutsuz vakayım bu ay heralde doğal yolla pek olmıcak bnmde Hakkı'mızda hayırlısı valla
Evet adet dışı bi kanama 20 haziranda oldum 3 gün sürdü sonra kesildi 10 gün sonra bi daha kanama geldi

Kanama derken adet dışı bi kanama mı bu olsun ya üzülme Cnm sağlığın yerinde olsunda inşallah Bebek'te olucak valla bnde umutsuz vakayım bu ay heralde doğal yolla pek olmıcak bnmde Hakkı'mızda hayırlısı valla
Aksam eşim test aldı yapmamı istedi böyle çıktı çok silik pembe şimdi de başka bi test yaptım albi gebelik testi diye odada düz beyaz gibi çizgi çıktı anlamadım sence

Eklentiler

• 20160809_221159-1.webp
    20160809_221159-1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 64
Günaydın kızlar gece eşimin isteği ile test yaptım böyle çıktı az önce bi test daha aldım al bi diye bi test onda düz beyaz çizgi çıktı kafam karıştı sizce

Eklentiler

• 20160809_221159-1.webp
    20160809_221159-1.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 50
Aksam eşim test aldı yapmamı istedi böyle çıktı çok silik pembe şimdi de başka bi test yaptım albi gebelik testi diye odada düz beyaz gibi çizgi çıktı anlamadım sence
Valla bazen bende de beyaz çizgi çıkıyo ama maalesef pozitif değil onlar ama inşallah umduğun gbi olur Cnm olmazsa yarın birdaha test yap yada kan testi en garantisi

Back
X