- 22 Temmuz 2014
- 30.142
- 26.882
- 798
hemen ekleyeyim canım25 Ağustos cnm inşallah olmam ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemen ekleyeyim canım25 Ağustos cnm inşallah olmam ya![]()
ben de bir haftadır zaten sıkıntılıyım bugün daha da bir düşünceliyim
Hayırdır inşallah ne oldu ki![]()
bakalım bazen bir şeye çok sevinmemeli olacağı varsa da olmuyorsaysan bısuru sey cıkar cnm ınsanoglu ıste ama bızım sıkntı ıye sızlandgmz seylerınımet sayanda var ısyana gtmekte ıstemıyorm hamd olsun halımıze
bakalım bazen bir şeye çok sevinmemeli olacağı varsa da olmuyor
canım soğan kürünün bugün 4. günü ihmal etmiyorum gün içinde ağzıma iki tane de kuru incir atıyorum sağolsunaaynaa canm sogan kuru yapacaktin nasil gidiyor onunla sifa bulanlari duydum bende ihmal etme yap bence.. Bir de rejime baslicaktin o me alemde. Hamile kalmadan omce kilolari verin kizlar mumkun oldugunca. Ben killandigim ilaclarlada kilo aldim simdi belimin agrisindan oluyom hep kilodan oluyormus. Son aylarimi dusunemiyorum yani bu agriyla napcam..
başımın belası kilolarEvet kilo cidden skntii ozellikle
Hamilelik donemindee daha bir skntiymiss(
Evet adet dışı bi kanama 20 haziranda oldum 3 gün sürdü sonra kesildi 10 gün sonra bi daha kanama geldiKanama derken adet dışı bi kanama mı bu olsun ya üzülme Cnm sağlığın yerinde olsunda inşallah Bebek'te olucak valla bnde umutsuz vakayım bu ay heralde doğal yolla pek olmıcak bnmde Hakkı'mızda hayırlısı valla
arkadaşa 1 er ayetelkürsi okuyalım arkadaşlar lütfwn
Aksam eşim test aldı yapmamı istedi böyle çıktı çok silik pembe şimdi de başka bi test yaptım albi gebelik testi diye odada düz beyaz gibi çizgi çıktı anlamadım senceKanama derken adet dışı bi kanama mı bu olsun ya üzülme Cnm sağlığın yerinde olsunda inşallah Bebek'te olucak valla bnde umutsuz vakayım bu ay heralde doğal yolla pek olmıcak bnmde Hakkı'mızda hayırlısı valla
Sağlık ocaklarında yapıyorlar mi kan testiCizgi resimden pek belli olmuyor canm ama
Kan verirsen iki saate cikiyor sonuc kesin oluyor
evet canım yapıyorlar adetin kaç gün geciktiSağlık ocaklarında yapıyorlar mi kan testi
Sağlık ocaklarında yapıyorlar mi kan testi
Valla bazen bende de beyaz çizgi çıkıyo ama maalesef pozitif değil onlar ama inşallah umduğun gbi olur Cnm olmazsa yarın birdaha test yap yada kan testi en garantisiAksam eşim test aldı yapmamı istedi böyle çıktı çok silik pembe şimdi de başka bi test yaptım albi gebelik testi diye odada düz beyaz gibi çizgi çıktı anlamadım sence