Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MasaAllah sübhanAllah Allahım nasip et amın amın
maşallah canım listemize ekleyeyim mi seni de ilk sayfada güncel hali 39 hamişimiz varMasaAllah sübhanAllah Allahım nasip et amın amın
canım hamilelik belirtilerinden bu dediğin hamile olabilirsin sadece bir gün mü geçti günün eğer daha gelmezse kırmızılar haftasonu test yapHerkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi acaba hamilelik belirtisi mi ?????
Evet canim bende oyle dusunuyorum haftasonuna kdr beklerim insallah. Bugun 1 gun gecmis olacak canimcanım hamilelik belirtilerinden bu dediğin hamile olabilirsin sadece bir gün mü geçti günün eğer daha gelmezse kırmızılar haftasonu test yap
hayırlarla canım ALLAH sevindirsin seni güzel haberler alırsın inş bizleri de haberdar etEvet canim bende oyle dusunuyorum haftasonuna kdr beklerim insallah. Bugun 1 gun gecmis olacak canim
Insallah bir gun bende hamileyim haberini veririm :) cok sagol canım Allah razi olsunhayırlarla canım ALLAH sevindirsin seni güzel haberler alırsın inş bizleri de haberdar et
Ben zaten varım canım ayy kusura bakma ya nıckımı degıstırdm söylemeyı unuttm love5 tı degıstırdımmaşallah canım listemize ekleyeyim mi seni de ilk sayfada güncel hali 39 hamişimiz var
hadi ya ay ben nickini görmediğimden dedim gülüm dur hemen nikini değiştireyim dediğin iyi olduBen zaten varım canım ayy kusura bakma ya nıckımı degıstırdm söylemeyı unuttm love5 tı degıstırdım![]()
hayırlısıyla hepimiz seviniriz inş canım aminInsallah bir gun bende hamileyim haberini veririm :) cok sagol canım Allah razi olsun
yok canım önemli deil ben diyorum ya listede yok gibi duruyor ama dedim kendi kendime iyi ettin bende öğrenmiş oldum canımaaynaa kusura bakma belirtmeyi unuttm birkac yerdede eski nickim duruyor oralarada yaziyim
Kan testi yaptırdım 1.2 negatif çıktı malesefValla bazen bende de beyaz çizgi çıkıyo ama maalesef pozitif değil onlar ama inşallah umduğun gbi olur Cnm olmazsa yarın birdaha test yap yada kan testi en garantisi
hadi yaKan testi yaptırdım 1.2 negatif çıktı malesef
Hayırlısı olsun Cnm inşallah birdahaki aya pozitifi görürsünKan testi yaptırdım 1.2 negatif çıktı malesef
aleyküm selam canım seni de listemize ekleyelim ilk sayfada istersen bak 39 hamişimiz var 2 si dğum yaptıselamun aleykum kızlar rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versın hepimize bugün cuma dualaşalım inşallah kul olarak çok aciziz rabbim dilerse ol der ve oluverir rabbim gönlünüze göre versin bana da dua edin