Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ameliyat olacakmış bebeği kesinmiş zamanını sordum bakalım ne zaman acaba bilmiyorumArkadaşın ikiz bebeklerinin durumu nasıl oldu, haber var mı?
Hayırlı haberler gelsin İnşaAllah. Rabb'im mis kokulu yavruyu annesine bağışlasın. Sağlıkla annesinin kucağına, yuvasına kavuştursun İnşaAllah. Amin.canım ameliyat olacakmış bebeği kesinmiş zamanını sordum bakalım ne zaman acaba bilmiyorum
amin canım hayırlarla inş güzel haberler alırız bebeği sağlığına kavuşurHayırlı haberler gelsin İnşaAllah. Rabb'im mis kokulu yavruyu annesine bağışlasın. Sağlıkla annesinin kucağına, yuvasına kavuştursun İnşaAllah. Amin.
amin inşallah öyle olurhadi yahayırlısı olsun canım benim yeni ay yeni umut
olur olur sıkmayalım canımızıamin inşallah öyle olur![]()
bilmiyorum canım o hap ne içinKızlar dün ve bugun adet olmam lazimdi dün bi damla geldi sadece primolut -N 5 mg kullanıyorum hapin etkisinden gelmiyor olabilir mi kanamam vardı kanamami kesmisti
Selam canım nasılsınyeni hamişlerimiz var mı yok mu bilmiyorum herkes çok sessiz
ederim canım haber verdiğin iyi oldu hayırlarla RABBİMİZ sevindirsin seni canım senin yanında isteyen herkesi de beni de inş aminSelam canım nasılsın
Be tüp bebek tedavisine basladım dua edersen sevinirim
Rabbim hepimizin kucagını doldursun
Ben telefonuma takvim indirdim oradan bakıyorum canımAranızda ovulasyon testi kullanarak var mı arkadaşlar bi kaç topikte gördüm ovulasyon testi ile hamile kalan baya arkadaşımız olmuş
O takvimin ise yaradığına inancım kalmadı artıkBen telefonuma takvim indirdim oradan bakıyorum canım