2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kızlar Merhaba
Benide aranıza alırmısınız ? Öncelikle hamile olan arkadaşların zamanında bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim kalmak için çaba harcayan arkadaşlarımıda göbüşlerini doldurmayı nasip etsin rabbim. Bende 10 yıllık evliyim 6 yaşında 1 oğlum var rabbim bağışlasın oğlumdan önce 2 tane düşüğüm oldu rabbim o günleri kimseye yaşatmasın çok zordu. şimdi tekrar hamile olmak istiyorum ve bugün itibari ile 8 gün günüm geçti cumartesi test yaptım ama ancak ışığa baktığında diğer çizgi belli oluyo hayırlısı bekliyorum bende sizlerle birlikte bekleyebilirmiyim kabul ederseniz. ay ne çok yazdım ya

iyi ettin canım tabii yaz hoşgeldin aramıza almaz mıyım hemen ekliyorum ismini...
inşllah hayırlarla hamilesindir ne zaman kan testi yaptıracaksın

bende 1-2 aralık gibi test yapacağım bugün yaptım ama çıkmadı bir şey en son 3 kasımda adet olmuştum saha erken heralde ya umutla hamilelik takvimi yaptım ama bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum 2.5 senelik bekleyiş gelecek mi bebeğim hayırlarla sağlıcakla inşallah

iyi ettin canım tabii yaz hoşgeldin aramıza almaz mıyım hemen ekliyorum ismini...
inşllah hayırlarla hamilesindir ne zaman kan testi yaptıracaksın

teşekkür ederim canım
cumartesi yaptım testi hala kırmızıları görmedim bekliyorum çarşamba tekrar idrar testi yapıcam bakalım ne dicek. Rabbim inşallah bu ay seninde güzel haberlerini almayı nasip eder. bu arada kilo konusunu kafana takma asla bende 95 kiloyla ogluma hamile kaldım

emin ol zamanı geldiğinde gelicek ben 3 sene korundum sonra 6 ay olmadı korunmama rağmen eşimde ve bende hiçbir sorun çıkmadı ama stres çok önemli kafandan atmaya çalış benim 3 hamileliğimde öle oldu ne zaman o ay hiçbir şey düşünmedim o ay hamile kaldım. kan pıhtılaşması çıktı bende oğlumda sabah akşam iğne vurdum kendime

ben de kiloma hep suç atar oldum canım ben de 100 kiloyum bilmiyorum kasıklarımda göbek altımdaki o hafif ağrılar sanki bebeğim benimle diyor..
kan testini ne zaman yapacaksın canım kan testinden sonra hemen hamiş resmini ekleyeyim yanına

kafamdan atamıyorum canım ama bu ay hep atmaya çalıştım karı koca olurken

2.5 senedir olmuyr benim de bebeğim 3 seneyi geçti evliliğim

asla kiloyu kafana takma kendim bizzat öle kaldım ki hala kiloluyum hamileysem yine kilolu hamile kalmış olucam sen sadece bu olayı kafandan silmeye çalış biliyorum çok zor ama dene . eğer çarşamba idrarda çıkmazsa perşembe kan testi yaptırcam inşallah rabbim sana bu ay güzel haberler verir doğum gününde dualarım seninle olucak canım

batlarınızı belirtmek istiyorsanız arkadaşlar yazın

bu sene daha bereketli bir liste olacak bence ALLAH daha çok sevindirecek bizleri inşallah bol bol dualarla

kızlar bnada yardımcı olurmsnz son adet tarihin 18 ekim tahminimce beş haftalık oluyorum bgün doktora gttm kesem gründü ama bbegim grünmedi szce bu normal mi içimi bi korku sardı lütfen acil cvp verin ;(

kızlar bnada yardımcı olurmsnz son adet tarihin 18 ekim tahminimce beş haftalık oluyorum bgün doktora gttm kesem gründü ama bbegim grünmedi szce bu normal mi içimi bi korku sardı lütfen acil cvp verin ;(
benim bilgimce normal canım bir hafta sonra falan 6. haftayı tamamladıktan sonra daha rahat görülebilir ALLAH'IN izniyle daha erken

Canım bnmde sat 19 ekimdi hemen hemen aynıyızdır 5.haftanın içindeyim banada carsamba gel dedi 6.haftanın başı olacak ozmn normal bence zaten beta hcg lerde düşükken gorunmuyor kese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…