tabii de canım benim her zaman sor buradayızEkle canım tabi .. ilk gebeliğim ve ccook heyecanlıyım :) bazen bı sorun oldugunda sorabılecek kımse olmuyor sizede danışırım..
iyi ettin canım tabii yaz hoşgeldin aramıza almaz mıyım hemen ekliyorum ismini...Kızlar Merhaba
Benide aranıza alırmısınız ? Öncelikle hamile olan arkadaşların zamanında bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin rabbim kalmak için çaba harcayan arkadaşlarımıda göbüşlerini doldurmayı nasip etsin rabbim. Bende 10 yıllık evliyim 6 yaşında 1 oğlum var rabbim bağışlasın oğlumdan önce 2 tane düşüğüm oldu rabbim o günleri kimseye yaşatmasın çok zordu. şimdi tekrar hamile olmak istiyorum ve bugün itibari ile 8 gün günüm geçti cumartesi test yaptım ama ancak ışığa baktığında diğer çizgi belli oluyo hayırlısı bekliyorum bende sizlerle birlikte bekleyebilirmiyim kabul ederseniz. ay ne çok yazdım ya
iyi ettin canım tabii yaz hoşgeldin aramıza almaz mıyım hemen ekliyorum ismini...
inşllah hayırlarla hamilesindir ne zaman kan testi yaptıracaksın
bende 1-2 aralık gibi test yapacağım bugün yaptım ama çıkmadı bir şey en son 3 kasımda adet olmuştum saha erken heralde yaumutla hamilelik takvimi yaptım ama bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum 2.5 senelik bekleyiş gelecek mi bebeğim hayırlarla sağlıcakla inşallah
ben de kiloma hep suç atar oldum canım ben de 100 kiloyumteşekkür ederim canım
cumartesi yaptım testi hala kırmızıları görmedim bekliyorum çarşamba tekrar idrar testi yapıcam bakalım ne dicek. Rabbim inşallah bu ay seninde güzel haberlerini almayı nasip eder. bu arada kilo konusunu kafana takma asla bende 95 kiloyla ogluma hamile kaldım
kafamdan atamıyorum canım ama bu ay hep atmaya çalıştım karı koca olurkenemin ol zamanı geldiğinde gelicek ben 3 sene korundum sonra 6 ay olmadı korunmama rağmen eşimde ve bende hiçbir sorun çıkmadı ama stres çok önemli kafandan atmaya çalış benim 3 hamileliğimde öle oldu ne zaman o ay hiçbir şey düşünmedim o ay hamile kaldım. kan pıhtılaşması çıktı bende oğlumda sabah akşam iğne vurdum kendime
ben de kiloma hep suç atar oldum canım ben de 100 kiloyumbilmiyorum kasıklarımda göbek altımdaki o hafif ağrılar sanki bebeğim benimle diyor..
kan testini ne zaman yapacaksın canım kan testinden sonra hemen hamiş resmini ekleyeyim yanına
amin canım hayırlarla inşallah ekleyeyim mi listeye seni deSağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah :))aaynaa
BAT 19 EKİMbatlarınızı belirtmek istiyorsanız arkadaşlar yazın
canım hamişsin sen :) artık hamiş olmayanların sorarız batlarını canım senin belirtilerin nasıldı anlatır mısın?BAT 19 EKİM
benim bilgimce normal canım bir hafta sonra falan 6. haftayı tamamladıktan sonra daha rahat görülebilir ALLAH'IN izniyle daha erkenkızlar bnada yardımcı olurmsnz son adet tarihin 18 ekim tahminimce beş haftalık oluyorum bgün doktora gttm kesem gründü ama bbegim grünmedi szce bu normal mi içimi bi korku sardı lütfen acil cvp verin ;(
Canım bnmde sat 19 ekimdi hemen hemen aynıyızdır 5.haftanın içindeyim banada carsamba gel dedi 6.haftanın başı olacak ozmn normal bence zaten beta hcg lerde düşükken gorunmuyor kese.kızlar bnada yardımcı olurmsnz son adet tarihin 18 ekim tahminimce beş haftalık oluyorum bgün doktora gttm kesem gründü ama bbegim grünmedi szce bu normal mi içimi bi korku sardı lütfen acil cvp verin ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?