Ay iş yerinde acele acele cevap yazarsam boyle olur okumadan yazmışım onuda yanlış yazmısım sat 19 ekimdicanım hamişsin sen :) artık hamiş olmayanların sorarız batlarını canım senin belirtilerin nasıldı anlatır mısın?
Ben de bakıyrum gögüs ucuma ama şuan için bir şey yok sadece hassas gögüs uçlarım 3 aralık gibi mi acaba benim de gögüs uçlarım kahverengi olur mu bakalım hayırlısıAy iş yerinde acele acele cevap yazarsam boyle olur okumadan yazmışım onuda yanlış yazmısım sat 19 ekimdicanım en belırgın belırtı bel kasık agrısıydı yumurtlamadan itibaren agrı basladı ztn benim. Onun dısında son gunlere kadar bı belırtım olmadı.hatta burda bir sürü belirti okudum bnde yok dıye hamıle degilim dedm kndi kndime.ama herkeste farklıymıs. Bat 19 kasımdı ıkı gun kala goguslerdeki kahverengı halkanın genısledıgını gordum ozmn suphelendim cnku bnım adetımde boyle belırtıler olmaz.guatr rahatsızlgım ıcın doktora gittim kan aldılar raslantı sonucu ogrendim gebeliğimi
normal mi yani canm senin bebişte gzükmedmi ?Canım bnmde sat 19 ekimdi hemen hemen aynıyızdır 5.haftanın içindeyim banada carsamba gel dedi 6.haftanın başı olacak ozmn normal bence zaten beta hcg lerde düşükken gorunmuyor kese.
He bu imzandaki totem sanırım :) hayırlısıyla bıyle kalır ınsallah.dediğim gibi herkeste değişiyor mesela bende goguslerde hıc buyüme olmadı yada hassasıyet son ıki gunde renk degısımı degılde yayılma oldu dediğim gbi.10 gun gectı adetımı hala baska belirti yok bulantımda yok cok sukurBen de bakıyrum gögüs ucuma ama şuan için bir şey yok sadece hassas gögüs uçlarım 3 aralık gibi mi acaba benim de gögüs uçlarım kahverengi olur mu bakalım hayırlısı
Normal canım tabı 6. Haftada gorunuyor kese bide betalarınla alakalı daha degerlerın kucukse gec dollenmedir. 1500-2000 leree gelmeli kandakı beta degerin.normal mi yani canm senin bebişte gzükmedmi ?
ben o kan değerlerini bilmiyorum ki nasıl ogrenicem doktor mu solüyoNormal canım tabı 6. Haftada gorunuyor kese bide betalarınla alakalı daha degerlerın kucukse gec dollenmedir. 1500-2000 leree gelmeli kandakı beta degerin.
canım totem işine inanmıyorum pek de uğur getirsin belki de darısı bulaşır diye heveslendim de yaptım dua edersen sevinirim gülümHe bu imzandaki totem sanırım :) hayırlısıyla bıyle kalır ınsallah.dediğim gibi herkeste değişiyor mesela bende goguslerde hıc buyüme olmadı yada hassasıyet son ıki gunde renk degısımı degılde yayılma oldu dediğim gbi.10 gun gectı adetımı hala baska belirti yok bulantımda yok cok sukurbide bu hafta keseyi gorsem Allahım izniyle...
canım totem işine inanmıyorum pek de uğur getirsin belki de darısı bulaşır diye heveslendim de yaptım dua edersen sevinirim gülüm
Kan verdinmi hiç canım gebeliği beta hormonuna gore belirliyorlar. Ikı gunde ıkı kata yakın artıyor değer.benim gecen carsamba 390di insallah artmistir da bu carsamba gorurum onu ultrasonda.eger bilmiyorsan saglik ocaginda bile kan testi yaptirabilirsin.degere gore karindan veya vajinal ultrasndan gorunur kesecigin..ben o kan değerlerini bilmiyorum ki nasıl ogrenicem doktor mu solüyo
bikere verdim kan testi ondada gebelik cktı canm ama değeri buna söylemedi doktor ilk bebeğim hc bsey bilmiyorum ya herzmn kan mı vermek grekyo bide bnm kesen bugün gözüktü bebek gzükmedi o yüzden korktumKan verdinmi hiç canım gebeliği beta hormonuna gore belirliyorlar. Ikı gunde ıkı kata yakın artıyor değer.benim gecen carsamba 390di insallah artmistir da bu carsamba gorurum onu ultrasonda.eger bilmiyorsan saglik ocaginda bile kan testi yaptirabilirsin.degere gore karindan veya vajinal ultrasndan gorunur kesecigin..
Benimde ilk gebeligim hoc bilgim yok ama okudugum kadariyla iste :) once kese gozukuyor zaten bebek icn daha sonraya gun veriyor daha kucucuk annesi buyudukce gorucez :) herkes surekli kan vermiyor bnm bildigim bnmki istedi diye verdinm 3-4 kere yarin vericem yine carsambada doktora gidicembikere verdim kan testi ondada gebelik cktı canm ama değeri buna söylemedi doktor ilk bebeğim hc bsey bilmiyorum ya herzmn kan mı vermek grekyo bide bnm kesen bugün gözüktü bebek gzükmedi o yüzden korktum
Canim seni hatirladim adet tarihlerimiz ayniydi daha dur şimdi cikmaz ki testte :) dua edelim de aralik ilk haftasi kirmizilar gelmeden bitsin sonra tahlil yapariz. Insallah vardır bebeklerimis insallaaahhhh amin amin amin..bende 1-2 aralık gibi test yapacağım bugün yaptım ama çıkmadı bir şey en son 3 kasımda adet olmuştum saha erken heralde yaumutla hamilelik takvimi yaptım ama bebeğimin benimle olduğuna inanıyorum 2.5 senelik bekleyiş gelecek mi bebeğim hayırlarla sağlıcakla inşallah
anladım cnm grunmeynce içime bi korku dstü inş grürüm rabbm sağlıkla kucagmza almayı nasıp etsin hepimze inşallahBenimde ilk gebeligim hoc bilgim yok ama okudugum kadariyla iste :) once kese gozukuyor zaten bebek icn daha sonraya gun veriyor daha kucucuk annesi buyudukce gorucez :) herkes surekli kan vermiyor bnm bildigim bnmki istedi diye verdinm 3-4 kere yarin vericem yine carsambada doktora gidicem
inşalah hayırlı haber alirsn canımmKızlar Günaydın
Ben bugün sabah kan verdim 2 saat sonra sonucu çıkacak bakalım hayırlısı. dün gece inanılmaz bi mide bulantım oldu bi ekşime hayırlısı olsun herşeyin.
inşalah hayırlı haber alirsn canımm
bnmde srunum o işte bi gorebilsem rahatlıycm bnde korku sarmasın ewladn ne zararı olacak ki inş kavusrz onlara aminİnşallah canım hayırlısı 2.bu benim kafam çok karışık istiyodum ama iş ciddiye bindikçe korku sardı açıkcası. Sende hamilesin sanırım rabbim hayırlısıyla önce bebeğini kesende görmeyi sonra kucağına almayı nasip etsin.
bnmde srunum o işte bi gorebilsem rahatlıycm bnde korku sarmasın ewladn ne zararı olacak ki inş kavusrz onlara amin
15 gün sonra gel dedi ama ben dayanamıyorum bi kaç güne gdicem başka doktora bi doktorda kalmamak lazımmHayırlısı olsun canım benim bi kardeş istiyoduk zaten ama birden bi korku oldu işte ama o güzel duyguyu hissettikçe geçecektir eminim. Sende merak etme bebişin küçük olduğu için görünmüyodur ne zaman gideceksin tekrar kontrole
15 gün sonra gel dedi ama ben dayanamıyorum bi kaç güne gdicem başka doktora bi doktorda kalmamak lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?