Canım seninkiler ikiz miunutur muyuz kız benim aklım hep burdadualarımdasınız.
unutur muyuz kız benim aklım hep burdadualarımdasınız.
Hadi bakalım hayırlısıay sağol canım benim 4-5 gün sonra test yapacağım bakalım ne olacak
öyle canım hayırlısı 2.5 seneden sonra bebeğim benimle mi bakalımHadi bakalım hayırlısı
Evet canım çok şükür. darısı sizlerin başına inşallah.Canım seninkiler ikiz mi
İnşallaaahh.. tedaviyle mi oldu :)Evet canım çok şükür. darısı sizlerin başına inşallah.
Evet canım transfer oldu ve bir embriyo bölündü.İnşallaaahh.. tedaviyle mi oldu :)
MaşAllahh ne güzel :) ne kadar beklemiştinizEvet canım transfer oldu ve bir embriyo bölündü.
merhaba canım hoşgeldin aramıza ALLAH hayırlı sağlıklı ve salih , saliha evlatlardan nasip etsin evladını canım kucağına hayırlarla sağlıcakla al gülüm bizlere de dua et ALLAH analı babalı büyütsün sağlıcakla amin...kızlar merhaabbbbaa bende 2017 annesıyım Allahın izniylee.. Sağlıkla gelsin melekleriniz
ay ikiz mi canım oy oy ikisini de kucağına hayırlarla sağlıcakla alırsın inşallah gülüm ALLAH analı babalı hayırlarla sağlıcakla büyütün inşallah aminEvet canım transfer oldu ve bir embriyo bölündü.
Dokuz senedir evliyiz canım. Biri 25 haftalıkken diğeri 9 haftalıkken iki kaybım var. İnşallah bebişlerimi kucağıma almak nasip olur bu sefer.MaşAllahh ne güzel :) ne kadar beklemiştiniz
Amin canım sağolasın :)ay ikiz mi canım oy oy ikisini de kucağına hayırlarla sağlıcakla alırsın inşallah gülüm ALLAH analı babalı hayırlarla sağlıcakla büyütün inşallah amin
canım abdestli bir kağıda 110 besmeleyi yaz türkçe yazabilirsin önemli olan niyet sonra onu 7 kat muşambaya sar sonra yeşil ya da bir beze sar üzerinde taşı hem hamile kalmaya yarar hem de bebeklerini korur canım ben yaptım üzerimde taşıyorum bir de cevşen al tak gülümDokuz senedir evliyiz canım. Biri 25 haftalıkken diğeri 9 haftalıkken iki kaybım var. İnşallah bebişlerimi kucağıma almak nasip olur bu sefer.
Sağolasın canım, cevşeni takıyorum zaten. hayırlısıyla demek lazım.canım abdestli bir kağıda 110 besmeleyi yaz türkçe yazabilirsin önemli olan niyet sonra onu 7 kat muşambaya sar sonra yeşil ya da bir beze sar üzerinde taşı hem hamile kalmaya yarar hem de bebeklerini korur canım ben yaptım üzerimde taşıyorum bir de cevşen al tak gülüm
tabii her şeyin hayırlısı ben hayır demeden cümlelerimi yazmam hele de evlat konusunda tabii her işimizin hayırlısını nasip eder inşallah YÜCE ALLAH aminSağolasın canım, cevşeni takıyorum zaten. hayırlısıyla demek lazım.
merhaba canım hoşgeldin aramıza ALLAH hayırlı sağlıklı ve salih , saliha evlatlardan nasip etsin evladını canım kucağına hayırlarla sağlıcakla al gülüm bizlere de dua et ALLAH analı babalı büyütsün sağlıcakla amin...
listemize ekleyeyim mi seni ister misin canım sohbetlerimizden de ayrılma güzel anılarınızı da bizimle paylaşın arkadaşlar darısı bize de bulaşır hayırlarla inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?