Beni de ekler misinaralık ayına umutlarla inşallah canım bu sene inşallah ALLAH nasip eder hayırlarla inşallah amin sabretmemiz bitmiştir inşallah amin
Mrb araştırma taptınız mı hiç.ben de almayı düşünüyorum.eşimin değerleri çok iç açıcı değil oyüzden.Amin inşallah canım bu ay ek olarak preseed jel kullanicam bakalım olmazsa aşılama olcak artık
Canım ben hastalandım bu ayda@Zuhalim23 sessizsin listeyi buraya aldım diper arkadaşlar da sessiz
Aynen öle canım benim değişmiş vallahi. Bu arada o odalar ne kadar güzel içim gitti vallaha...olur mu öyle şey canım? günden güne her şey farklılaşıyor
Hoşgeldin canım. rabbim tez zamanda kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin inşallahBeni de ekler misin
hayırlısı olsun tatlım sıkma canını memleketinde kafa dağıtmaya çalış birazCanım ben hastalandım bu aydamemlekete geldim briaz ara verdim canım ne yapalım Rabbim ne derse o olur
hoşgeldin aramıza canım benimBeni de ekler misin
kafanı rahatlaman iyi olacak bunu kendim için de istiyorum aslındaCanım ben hastalandım bu aydamemlekete geldim briaz ara verdim canım ne yapalım Rabbim ne derse o olur
hayırlarla inşallah aminKIZLARRRRR GÜNAYDINNNNNNN
Rabbim her yeni günde yeni umutlar yeni hamiş haberleri almaya nasip etsin bize. AMİN
uğur getirsin müjdeler ard arda artsın diye çağırdım canım seni tamam ekliyorumaaynaa benide eklermisin yüreğimi ferahlattın belki burasıda uğur getirir :)
hoşgeldin canım aramıza inşallah en kısa zamanda hayırlızamanda hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatların olur seninle birlikte cümlemize inşallah aminburası banada uğurlu gelsin kızlar,uzun süredir bebeğimin olmasını çok istiyorum,burada Hamileyimmm diye sizlerle paylaşmayı Allahım bana nasip etsin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?