- 31 Ocak 2015
- 2.423
- 1.981
- 333
Geçen ay alicaktim eşim yok dedi sonra bidaha ki ay söz dedi akşam gelsin siparis edicem hemen ovulasyon testi ile birlikteben de düşünüyorum o jeli ya
ovulasyonla takip edip hamile kalan çok sanırımGeçen ay alicaktim eşim yok dedi sonra bidaha ki ay söz dedi akşam gelsin siparis edicem hemen ovulasyon testi ile birlikte
Almicaktim onu ama burdan bir arkadas ovulasyon ile bu jeli birlikte kullanıp kalmış öyle dene her ihtimale karsi dedi o yüzde alicamovulasyonla takip edip hamile kalan çok sanırım
hadi yaneyse umutsuzluk yok gülüm yeni aya umutlarla devam edeceğiz sevineceğiz bizler inşallah hayırlarla amin
zayıflamak lazım gerçekten de canımaynen öle tatlım hayırlısı olsun artık ben bugünden itibaren zayıflamaya karar verdim inşallah zayıflayıp öle hamiş kalmak istiyorum ama sizi bırakmıcam asla mutlu haberlerinizi almak istiyorum
aynen canım benim belki hamile kalmada çok etkisi yok ama zayıf hamiş kalmak bizim avantajımızazayıflamak lazım gerçekten de canım
kesinlikle daha rahat bir hamilelik olacak o zamanaynen canım benim belki hamile kalmada çok etkisi yok ama zayıf hamiş kalmak bizim avantajımıza
Ay anam bu ovulasyon testi ve ınofolıc asit nedir ki valla ben bunları unutmuşum ya hepbu ay ben ınofolıc asite başladım onunla da hamile kalan çok
ınofolıc canım folik asit gülüm...Ay anam bu ovulasyon testi ve ınofolıc asit nedir ki valla ben bunları unutmuşum ya hep
Valla baktım internetten kuzum ya valla cahal hissettim kendimi şimdi yeminlenınofolıc canım folik asit gülüm...
ovulasyon da yumurtlama zamanını hesaplamaya
olur mu öyle şey canım? günden güne her şey farklılaşıyorValla baktım internetten kuzum ya valla cahal hissettim kendimi şimdi yeminlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?