2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

amin ayna,sende pozitif sonuç alırsın inşallah,ben 10 yıldır istiyorum,dondurulmuş tedavime başladım, bu yıl hepimiz bebeklerimize hamile kalırız,
hayırlısıyla inşallah canım sen de bayağı olmuş sabredeli..

burası banada uğurlu gelsin kızlar,uzun süredir bebeğimin olmasını çok istiyorum,burada Hamileyimmm diye sizlerle paylaşmayı Allahım bana nasip etsin,
canım hoşgeldin aramıza inşallah yeni yıl hepimize uğur getirir rabbimin izniyle kucağımıza alırız bebişlerimizi

Kızlar ya ben bu işten hiçbişey anlamadım kan testi yaptırdım sonuç negatif ama inanılmaz mide bulantım var benim ve hala adet olmadım hiç böle olmazdı kötü bişey varsa diye korkmaya başladım yemnle

kızlar çok mutluyum iki gün önce bebeğimi gorememştim bugün gttm ve bu sefer gösterdi kndmi içim nasıl rahatladı allah bütün isteyen herkze ysatsın inş bu duyguyu aratmasın yarabbim

kızlar çok mutluyum iki gün önce bebeğimi gorememştim bugün gttm ve bu sefer gösterdi kndmi içim nasıl rahatladı allah bütün isteyen herkze ysatsın inş bu duyguyu aratmasın yarabbim
senin adına çok sevindim canım şuan kaç haftalıksın

bence bekleyeyim diyorum pazartesini beklerim
Bencede bekle daha iyi olur canım benim
Ay hadi gözün aydın olsun kuzum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin hepimizin başına

Bencede bekle daha iyi olur canım benim

Ay hadi gözün aydın olsun kuzum rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip etsin inşallah darısı isteyen herkesin hepimizin başına
ay nasıl sabredeceğim off off :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…