amin hayırlarla inşallah canım benimHayırlı cumalar canım. Rabbim dualarımızı kabul etsin enkısa sürede kucaklarımızı doldurmayı nasip etsin
kırmızılar gelmedi canım pazartesi kan tahlili yaptıracağım 3 gün önce test yaptım ama çıkmadı kan tahlilinde varsa yoksa tam çıkar ortaya dedimaaynaa canim nasilsin var mi bi gelisme test falan yaptin mi :) insallah gelmez kirmizilar ben de beklemedeyim
ay hayırlarla inşallah canım içimdeki ses acaba doğru mu söylüyor yalan mıBen de gecen ay 28. Günümde adet oldum bu ay benim de 30. Günüm hala olmadim. Ama stres yapmiyorum pek bi belirtim de yok. İnsallah vardir bebişlerimiz
Biraz sabir birkac gun sonra her sey netlesecek :) insallah hayırlısı ile vardır ama yoksa da üzülmek yok calismalara devam :)ay hayırlarla inşallah canım içimdeki ses acaba doğru mu söylüyor yalan mı
öyle canım benim her şeyin hayırlısı olmazsa da zamanaı gelmeyecek diyoruz yeni aya yeni umutlarla:)Biraz sabir birkac gun sonra her sey netlesecek :) insallah hayırlısı ile vardır ama yoksa da üzülmek yok calismalara devam :)
Aynen oyle canım aslinda benim bu ay pek bi umudum yok ama galiba yumurtlama olmadan bi calismamiz denk gelmiş:) sabah kalktigimda kasiklarima kramp girdi takvimden baktim yumurtlama günümmus. Bir ihtimal ondan bekliyorum.öyle canım benim her şeyin hayırlısı olmazsa da zamanaı gelmeyecek diyoruz yeni aya yeni umutlarla:)
ben de kasık ağrım göbeğim altındaki kramplar bilemedim bakacağız belli olacak hayırlısıAynen oyle canım aslinda benim bu ay pek bi umudum yok ama galiba yumurtlama olmadan bi calismamiz denk gelmiş:) sabah kalktigimda kasiklarima kramp girdi takvimden baktim yumurtlama günümmus. Bir ihtimal ondan bekliyorum.
Canım ben bir kaç gündür takip edemiyorum da adet oldun mu sen?sen bursada mı oturuyorsun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?