2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

ay canım benim hayırlı uğurlu olsun ya çok sevindim bizlere de dua et lütfen

bende de kasık ağrısı çok oldu canım gece sanki kasığımın ağrısı bacağıma vuruyor sanki orası kalp gibi atıyor gögüs uclarım çok hassas en son 3 kasımda adet oldum bakalım ben de pazartesine direk kan testi yaptırayım diyorum gebelik testi yapmaktan 2.5 yıldır yoruldum kantestinden de gerçi de bakalım

hayırlsıyla güzel haberler alırsın inşallah canım kasık ağrısı oluyo evet göğüslerde acaip hassasiyet ağrı sertlik oldu bendede yazmayı unutmuşum onu dokununca bile ağrıyordu

2017 anne adayları ve anneleri burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

demin gebelik testi yaptım ama her zamanki gibi bir şey çıkmadı ağlasam da fayda yok boşa içiyorum heralde bu folik asitleri falan

zamanı gelmiş demek ki canım sen ne kadardır bekliyordun bebeğine kavuşmaya
canim benim evlilikte besinci yilimiza girdik ve evlendigimden bu yana hic korunmadim ben nasip bu zamanaymis

canim benim evlilikte besinci yilimiza girdik ve evlendigimden bu yana hic korunmadim ben nasip bu zamanaymis
senin adına çok sevindim canım benim ALLAH hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlar nasipetsin inşallah amin biz 7-8 ay korunmuştuk şimdi çok pişman oluyorum ama kiminin korunsa da hemen oluyor bilemedim ne diyeceğimi kendime de sabretmeyi diliyorum az daha zaman var ya da çok bilemedim

canim olacagi varsa oluyor nasip bu isler kendini hic suclu hissetme . insallah sanada nasip olur en kisa zamanda

ay nasıl sabredeceğim off off :)

Yine duramadın testi yaptın dimi canım yakın olsam sana etrafından kaldırırdım o testlerin hepsini sakın ağlamak yok tabiki rabbim doğru ve hayırlı zamanda seninde bebişini vercek kucağına ne olur bana kızma çünkü bende çok kızardım böle yorum yapanlara ama inan senin yaşadıklarını birebir yaşadım lütfen kafana takma lütfen çünkü stres çok önemli gerçekten kuzum

daha yapmayacağım canım pazartesine kadar adet olmazsam kan tahlili yaptıracağım gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…