2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

@moonlight2135 canım seni listeye ekledim konuyu takibe alırsın buradan devam ediyoruz listeye geçen seneki konumdu bu sene 2017 diye değiştirip devam ediyoruz hepimiz hayırlarla seviniriz inşallah amin

slm kizlar bende sizler gibiyim Allah yardimcimiz olsun.
aaynaa, tesadufen okudum seni yazini 110 besmele serifi yazip gogsumde tasiyorum INSALLAH vesile olursun guzel haber alirim canim.

slm kizlar bende sizler gibiyim Allah yardimcimiz olsun.
aaynaa, tesadufen okudum seni yazini 110 besmele serifi yazip gogsumde tasiyorum INSALLAH vesile olursun guzel haber alirim canim.
merhaba canım...
sen ne kadar zamandır istiyorsun bebek canım benim de 2.5 sene oldu yarın kan vereceğim bakalım sağlık ocağında salı gününe çıkar bu ay olmazsa da birkaç aya sevineceğimi düşünüyorum 110 besmeleyi taşıdığına sevindim inşallah vesile olur gülüm hayırlarla listeye nikini yazayım mı uğur getirir hem de sohbetlerimizi de bırakmazsn..
hamile olursan da buraları unutma yeni listemizde 6 hamilemiz var :::::)

2017 ANNELERİ (İNŞALLAH)

1.@aaynaa 4 aralık
2.@Kereminannesi22
3.@darkgirl1906
4.@hiranur3419
5.@Zuhalim23
6.@hsevda
7.@Mrvmdpl
8.@cilekli_sut
9.@elfomr3
10.@nisandeniz
11.@Anti Depresan
12.@arkadasimes
13.@TatliSumaklar
14.@ALYALAL
15.@hayatimin_rengi
16.@umudumvarbenim33
17.@slnchn
18.@dabidap26 28 kasım
19.@lulicik 4 aralık
20.@rdlpstck 1 aralık
21.@eslemvera
22.@maviturna
23.@caDIbetul
24.@Zilan92 24 aralık
25.@tulinkrc 9 aralık
26.@Tutu7188
27.@ZehreNur
28.@Ters Lale
29.@nerdeyim
30.@fly0513
31.@EFEMMMMM86
32.@ekimkahvesen
33.@hiranur3419 23 aralık
34.@gelecekelbetgelecek
35.@replarse
36.@35_oz
37.@zeynoo esmerim

38.@moonlight2135
39.@

listemizin son haliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

canım inşallah gelmez kırmızılar hayırlı haberler yazarsın yarın buraya
Hepimiz için bereketli olsun listemiz inşallah takipdeyim listenin bayadır bat söylememiştim stres yapmayım unutayım diye ama unutmak ne mümkün geldi bu ay kırmızılar yeni bat 27 aralık bu yılın son batı Rabbim hayırlı haberler almamızı nasip etsin inşallah.

ohhh Massallah Sunhanallah 6 hamile.niki
ekle canim umarim ugur getirir.
INSALLAH sali gunu guzel haberler alirsin.
Ben 11 yillik evliyim hic korunmadik olmadi. Ayy yok hamile kalsam birakmam inan.ahh ogunleri gormek nasip olur hepimize INSALLAH

benim en son tarihim.15 kasim sali gunuydu.

ohhh Massallah Sunhanallah 6 hamile.niki
ekle canim umarim ugur getirir.
INSALLAH sali gunu guzel haberler alirsin.
Ben 11 yillik evliyim hic korunmadik olmadi. Ayy yok hamile kalsam birakmam inan.ahh ogunleri gormek nasip olur hepimize INSALLAH
moralini hiç bozma ALLAH OL der hayırlısıyla inşallah en yakın zamanda 110 besmeleyi takan çok arkadaş var hamile kalan ben 1 sene önce nette öğrenmiştim ama yapmak nasip olmamıştı ben de bu ay takmaya başladım..

yeni listede 7 hamilemiz var 2017 için 2016 listemizde de 46 hamilemiz oldu bu sene :) maşşallah bir ikiz kız sahibi oldu kremalicorek değil mi canım o da çok dua eder sağolsun

bilmiyorum cnım dün akşam hatta sabah namazını kıldık abdestli yattım çocuğumu doğurmuşum emdiriyorum bir süt geliyor gögsümden ibrahim gel bakalım buraya diye bağırıyordum çıcuğuma

bilmiyorum cnım dün akşam hatta sabah namazını kıldık abdestli yattım çocuğumu doğurmuşum emdiriyorum bir süt geliyor gögsümden ibrahim gel bakalım buraya diye bağırıyordum çıcuğuma
hayır olsun hayırlara vesile olsun inşallah canım Allahın izniyle kucağına alcağın günde yakındır inşallah malum olmuştur rüyana

@kemanist canım seni ekledim listeye ....
bu benim 2016 konumdu buradan devam edeyim dedim 2017 yaptım konu başlığını şimdi yeni listemizde 7 hamişimiz var :)

Coklu alinti yapmak istedim olmadi.
Rabbim herkese Saglikli Hayirli Anali Babali Boool Rizikli Evlatlar nasip etsin.

aaynaa ruyan hayirli olsun.gercek hayattada hayal ettigin guzel seylride yasatsin.

Topikdeki diger arkadaslarada en guzel duygularimi gonderiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…