henüz yok sanırım hamiş haberleri alıp sevinemedikSelam kızlar nasılsınııızz ?
Bir süredir yoktum. Varmı yeni hamişlerimiz ?
tamam canım yeni batı ekledim@aayna canım geldi kırmızılar
Bat 23 ocak 2017
hoşgeldin canım aramıza listemize ekleyeyim mi seni deSlm hanimlar..kismetse bende 2.bebegi dusunuyorum korunmayi biraktik..insallah hepimiz hamile kaliriz.
merhaba canımMrb herkese
ekledim canım seni de listeyeBeni de ekler misiniz bat tarihim 5 ocak
ekledim canımmerhabalar ben de varım :)hepimize hayırlı olur inşaallah. beni de listeye ekler misiniz :)
hoşgeldin canım ekleyeyim mi seni listeyeValla bizde 1. Çocuktan sonra 2. Yi bi türlü beceremiyoruz kaç sene oldu hala gelen giden yok cok sukur diyorum yinede bi kızım var iyi ki doktorada gittik ikimizde de sorun yokmuş denemeye devam dedi bakalim hayirlisi :)
ekledim canım listeye seni de hoşgeldin aramızda
rica ederim gülümTşkler cnm
Eklersen sevinirim canm ama regl oldum bi daha ki aya bat 7 subatekledim canım seni de listeye
Cnm sen çok stress yapmissin kendine..inan stress de yapiyor..Biraz rahatlamaya calis..ben böyle bişey yaşamadım bilemiyorum..Tekrar git bakalm dokorun nedicek..Arkadaşlar cok canım sıkılıyor adet oldum bittim gala yumurtlamadan sonra çıkan ateşim düşmedi bir de göğüs acım ağrım geçmedi normalde adet bitince geçerdi hatta olunca hemen geçerdi adet oldum bitti üzerinden 3 gün geçti hala geçmedi cok acıyor test yapıyorum negatif göğüslerin böyle olmasının ve ateşin düşmemesinin sebebi prolaktin hormonu yüksekliği olabilir valla cok artık sinirlerim bozuldu benim bıktım şimdi bu çıktı bir de nasıl düşer bu hormon doktora gidip durmaktanda bıktım basına gelen var mı böyle birley
Ya ben artık doktora falan gitmekten cidden bıktım zaten küçük bir yerdeyim bazı doktorada artık güven olmuyor sizde biliyorsunuz bazı doktorlar doğru düzgün dinlemiyorlar bile insanı yani resmen oyuncak oldum en son bir hafta önce adetimin 3. Günü gittim hormon tahlilim yapıldı ama prolaktin hormonuma baktırmamış sonuclarda o hormon yok ya bir de stres yapmasam dediğiniz gibi hersey daha olumlu olabilir de ben stresimi yönetmeyi beceremiyorum artık bu konuyu cok taktım düşünmemek için elimden geleni yapıyorum ama düşünmeden bir dakikam geçmiyorCnm sen çok stress yapmissin kendine..inan stress de yapiyor..Biraz rahatlamaya calis..ben böyle bişey yaşamadım bilemiyorum..Tekrar git bakalm dokorun nedicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?