- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
Amin canim insallah gelmiştir zamani. Her nasip zamanina esir.. Ikinci bebegim dusmeseydi 15 gün once doğmuş olacakti.. Ayni donemde hamile kalan arkadaslarim bir bir doğum yapti bu günlerde... Sabır deyip yutkunup susuyorum :) insallah bizim de olacakÇok teşekkürler canım içim rahatladı bende rahim filmi çektirmekten vazgeçtim bir kac ay deneyip olmaazsa o zaman cektireceğim .inşallah gerek kalmazbu arada tahlillerinin ve rahim durumunun temiz cıkmsına çokk sevindim :) ınşallah bu ay olur hepimizin
Ayy kuzum seni o kadar iyi anliyorum ki.benden bir iki ay once hamile kalanlar dogum yapmak uzereler allah onlarin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ve bizlere de insallahAmin canim insallah gelmiştir zamani. Her nasip zamanina esir.. Ikinci bebegim dusmeseydi 15 gün once doğmuş olacakti.. Ayni donemde hamile kalan arkadaslarim bir bir doğum yapti bu günlerde... Sabır deyip yutkunup susuyorum :) insallah bizim de olacak
Amin canim insallahAyy kuzum seni o kadar iyi anliyorum ki.benden bir iki ay once hamile kalanlar dogum yapmak uzereler allah onlarin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin. Ve bizlere de insallah
Valla bizde 1. Çocuktan sonra 2. Yi bi türlü beceremiyoruz kaç sene oldu hala gelen giden yok cok sukur diyorum yinede bi kızım var iyi ki doktorada gittik ikimizde de sorun yokmuş denemeye devam dedi bakalim hayirlisi :)
Canim simdi var desem yalan olur yok desem yalan olur psikolojikte olabilir benim gecikmeyen adetim sitres yüzünden 10 gün gecikmeye başlamıştı korkmuştum neyseki biraz rahatladım 3 aydir gününde oluyor takinti yapma icini rahatlamak icin yinede bi kan testi yaptırArkadaşlar merhaba benim adetlerim cok düzensiz yumurtlama günümden bir gün önce ilişkim ilişkinin üzerinden tam 6 gün sonra tam rahim boşluğuna rahmimin ortasına cok derin bir iğne batması hissi yaşadım bundan bir günn sonrada adet oldum adetim ilk 3gün yoğun geldimsonfa damla damla 5 gün sürdü fakat adet öncesi şişen acıyan göğüslerim hala düzelmedim hala deli gibi acıyor dokununca ayrıca yumrtlamadann sonra çıkan ateşimin normalde adet olunca düşmesi lazımmış ateşim de hala düşmedi hala yüksek ara ara kasıklarıma batmalar oluyor 3gün önce idrar testi yaptım negatif sizce bu durumda hamile olma ihtimalim var mı?
Ben cok istiyorum ama bir buçuk iki yıldır hamile kalamıyorum bıktım tek çizgi görmekten yine hamile değişimdir ben Emin'im de ne bileyim herşeyi hamileliğe yormaya başladım bir umut test yapmaya da korkuyorum yine tek çizgi görünüm diyeCanim simdi var desem yalan olur yok desem yalan olur psikolojikte olabilir benim gecikmeyen adetim sitres yüzünden 10 gün gecikmeye başlamıştı korkmuştum neyseki biraz rahatladım 3 aydir gününde oluyor takinti yapma icini rahatlamak icin yinede bi kan testi yaptır
Hamile olma ihtimalim cok düşük dimi
Sağol canım benim ya inşallah ama ben 2-3 ayda bir kez adet gören bir insanım korkuyorum cok takıntı yaptım ama dediğin gibi umudumuzu kesmememiz Laz'ım Aşlahım bir benim değil hepinizin dualarını kabul etsin inşallah bu yıl hepimiz anne olalım hayırlarlaBence hemen pes etme cnm bak bende 2 yıldır evliyim olmadı nasip kısmet iste..Allah ol deyince oluOr..bende umudunu hiçbir zaman yitirme olur inşallah hepimiz bu yıl hamiss kalırız ben inanıyorum sende inan bu ay olmasa diyeer ay ..
Benim bu anlattığım durumuma göre hamile olma ihtimalim Yok ama dimi sence ? Ya ben istemeden vücudumu cok dinlemeye başladım herseye acaba hamilelik belirtisi mi diyorum adet gördüm hala hamile olabilirmiyim diye düşünüyorum iyice kafayı yedimBence hemen pes etme cnm bak bende 2 yıldır evliyim olmadı nasip kısmet iste..Allah ol deyince oluOr..bende umudunu hiçbir zaman yitirme olur inşallah hepimiz bu yıl hamiss kalırız ben inanıyorum sende inan bu ay olmasa diyeer ay ..
Bak senin olmus bir kere çocuğun Emin'im yine olacaktır merak etme zamanı değil demekki Allah benden isteyin vereyim demiş Eminim ki minik kızının duaları geri çevrilmicek ona bir kardeş gelcek Allah'ın izniyleİhtimal hic yok diyemem annem doguma kadar kanama geçirmişti hamile olduğunu öğrenmişti göğüs ağrısı yüzünden gitti doktora adet oluyordu ama doktor hamilesin dedi anmeme sok olmuştuk simdi 13 yaşında kiz kardeism supriz yumurta diyoruz :) insallah hepimiz bir an önce mutlu haberleri aliriz kizim cok istiyor kardeşinin olmasını onun baskısı da olunca insan çaresizliğe düşüyor herkeisn kardesi var benim niye yok diuor 7 yasinda daha derdini de anlatsan anlamaz çocuk dua edelim kızlar birbirimize ben hic pes etmiyorum inaniyorum zamani gelince olacak insallah
Oyle de canim sukur var bitane evlendim 3 ay icinde 6 haftalik haimlieydim çocuk olsunmu olmasinmi diye gel git yaşarken hamile kaldim dogal yolla hemen oldu kizim 4 yaşındaydı ikinciyi istiyorum deidgimde ama olmadi hala kizim 1 yasinda korunmayi birakmistim akışına birakmistim ne olsun dedim ne olmasin ddm saldim olursa olur ddm kiz kucuk oldugu icin korunmadigim halde niye olmuyor diye hic takılmadim taaaki 2. Ciyi isteyene kadarBak senin olmus bir kere çocuğun Emin'im yine olacaktır merak etme zamanı değil demekki Allah benden isteyin vereyim demiş Eminim ki minik kızının duaları geri çevrilmicek ona bir kardeş gelcek Allah'ın izniyle
Sağol canım benim ya inşallah ama ben 2-3 ayda bir kez adet gören bir insanım korkuyorum cok takıntı yaptım ama dediğin gibi umudumuzu kesmememiz Laz'ım Aşlahım bir benim değil hepinizin dualarını kabul etsin inşallah bu yıl hepimiz anne olalım hayırlarla
Benim bu anlattığım durumuma göre hamile olma ihtimalim Yok ama dimi sence ? Ya ben istemeden vücudumu cok dinlemeye başladım herseye acaba hamilelik belirtisi mi diyorum adet gördüm hala hamile olabilirmiyim diye düşünüyorum iyice kafayı yedim
ALLAH RAZI OLSUN CANIM lina kadın doğuma gideceğim yenimahalledeHayırlı olsun şimdiden canımm inşaallah olumlu sonuc alırız.. nereye gideceksin
inşaAllah senin için en hayırlı yer olur canımm Allah emeklerımızı boşa çıkarmasın..ALLAH RAZI OLSUN CANIM lina kadın doğuma gideceğim yenimahallede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?