Kıyamam sana bende adet olursam kesin çok ağlarım eminim yani..tşkler cnm dinlicen bende meryem suresiniben de bu ay sonunda doktora gideceğim bakalım ne olacak bu ay bir hafta erken adet oldum çok ağladım hıçkıra hıçkıra
dinle canım çok arkadaşım dinledi ve inşallah hamile olduğunda mümkün mertebe kuran dinle bebeğin için elini karnına götürüp bildiğin duaları hep oku nasipse ben de bir hatim sözüm var hamile olduğumda bir teyzem var o dedi bana da annemin arkadaşı bebeğin akıllı olur alim olur hayırlı evlat olur inşallah hayırlarla dedi inşallah hayırlı sağlıklı salih ve saliha evlatlarımız olur cümlemizin inşallah amin..Kıyamam sana bende adet olursam kesin çok ağlarım eminim yani..tşkler cnm dinlicen bende meryem suresini
aslan perçemi hayıt otu falan iç canım o düzene sokuyor benim 3 aydır düzene girdi ben de kaynanayla uğraşıyorumElhamdülillah iyiyim ramazan ayı oruç tutmamıştım hamileydim diye şimdi onun borcunu tutuyorum. İnşallah adetim düzene girmiştir bakalım.
Sen nasılsın canim ?
ben kulanıyorum canım inofolıc kullanıyorumFolik asit kullanan varmi??
aslan perçemi hayıt otu falan iç canım o düzene sokuyor benim 3 aydır düzene girdi ben de kaynanayla uğraşıyorumdoktora gitmeyin diyor para gidecek diye kendi evine doğal gaz ister benim doktora gitmemi istemez
moralsiz olma canım bol bol dua et canım Meryem suresini bol bol oku ve dinleAmaaan. Bizde de tüp bebek yapin yapin diye kafamın etini yiyen cinsten var. Biz herseyi bıraktım bugünden itibaren. Ağustos gibi 3. tüp bebek tedavisi düşünüyoruz
4aydır proxeed nohut kuru keçiboynuzu özü ama bir gram ilerleme yok..
ben kulanıyorum canım inofolıc kullanıyorum
nasip edecek Rabbim vakti geldiğinde canım bi ilişkiylede nasip eder sorma benim eşimde gece çalışıyor sabah geliyor bu hafta hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canımhayırlısıyla inşallah canım benim bakalım belki bu ay seviniriz bilemedim benim yanımda kaynanam var şimdi eşimle o işi nasıl yapacağız kadın yıkanmamı takip eder gibi
bende solgar folidoce şimdide eczaneciFolik asit kullanan varmi??
benim de 2 ay olduV
bende 1 aydır kullaniyorum
ay canım inşallah seviniriz diyorum ne diyim 26sında randevumuz var bakalım ne olacaknasip edecek Rabbim vakti geldiğinde canım bi ilişkiylede nasip eder sorma benim eşimde gece çalışıyor sabah geliyor bu hafta hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım
hayırlısı olsun canım bende 2 aydır haftasonuna geliyor diye randevu almamıyordm doktor en son klomen vereyim yumurta takibi yapalım dedi bakalım bu ayda nasip olmazsa 24üne ayın bende randevu aldım klomen isticem belki vesilemiz olur.ay canım inşallah seviniriz diyorum ne diyim 26sında randevumuz var bakalım ne olacak
hayırlısı olsun inşallah gelmez kırmızılar be ilacı kullanıyorsunuzBende çok heycanliym kizlar fazla umutlanmakta istemiyorum sonrası çok üzülürüm diye bugün ilaç biteli 2 gün oldu bklm yarın gelcekmi off
Bana duphaston verdii..hayırlısı olsun inşallah gelmez kırmızılar be ilacı kullanıyorsunuz
Bencede umutlanma canim beklentin olduğu için ilaca rağmen de gelmez psikolojik olarak ama insallah öyle değildir hamilesindir bende merak ettim pazartesi olsun diye bekliyorum benim adetime 2 gun kaldi simdiden ağrıları başladı cumartesiye hazırlık yapyor vücut şimdiden hemen dedim kesin olacam tamam hic bekleme sancısı da 3 gun once kendini belli edince emin oldum keisn adet olacam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?