2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

Kizlar bu ay klomen kullandim dün gittim 18 mm ve 17 mm iko tane yumurtam oluşmuş bugun catlatma ignesi vuruldum 36 saat sonra yumurtalaru catlatacak ve aynı saatlerde eşimle birlikte olacagiz insallah tutar dua edin bana. Doktorla anlastik tutmazsa onumizdeki ay asilama var. Hem maddi hem manevi zor süreçler insallah gerek kalmaz dua edin bana..

canımm dualarımdasın ,inşallah allahım sana ve isteyen herkese hayırlısıyla evlat versin.hep diyorum ikiz olacak :) inşallah bir an once olurda sonraki sürece gerek kalmaz.

canımm dualarımdasın ,inşallah allahım sana ve isteyen herkese hayırlısıyla evlat versin.hep diyorum ikiz olacak :) inşallah bir an once olurda sonraki sürece gerek kalmaz.
Ayyyu canim benim yaaa agzin bal yesin senin e mi :) igneyi doktorsan bir gün sonra vuruldum zaten 20 ml mi geçmiştir yumurtalar )) bakalim dün vuruldum bu akşam hazirliklar baslasinnnnnn insallah onumuzdeki ayin ilk gunlerinde belli olur. Insallah asilamaya gerek kalmaz eşim gerek kalmazsa aşılama parasiyla bana hamilelik hediyesi alacakmis ay insallah görürüm o gunleri :)))))

oo süperr eşini takdir ettim ne güzel düşünmüş . hadi bakalım hazırlıklara devam yansın gecelerr

Canim senin bu kullandığın ilac ne icin ki onu anlamadim konuyu basindan takip edemediğim icin bi anlatirmisin
Şimdi cnm benim yumurtalar catlamadigi için küçük kist oluşmuş önemli değil ama..ve hamile kalmak istiyorum diye gitti doktr.oda bana duphaston verdi kist icon ama aynı zamanda hamilelik içinde yani döllenme gerceklesirse tutuyorum korkuyorum olmazsa normal adet görüyorsun. .bunla başladık işte tedaviye ..Bu ay olmassa öbür aya başka ilaç vericem herhalde klomen..Emin deglm ama..İnşallah gerek kalmaz direk hamiş kalem bu ay

Tutuyormus ve koruyormus olcakdi

hehe aynen ya napalim geceler yanmadan olmuyo bu cocuk :))) doktorun ayarladigi buyuk randevu bu akşam 11.. Tam 36 saat dolmuş olacak :)))
harikaa :) hemen kalkıp duş alma biliyosundur zaten :) hadı bu ay inşallah olcak ikimizinde benimde bı kac gun sonra yumurtlama dönemim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…