2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

merhabalar

Ben de bebıs ıstıyorum. SUbatta 4 yasında olacak olan bır oglusum var , kardes istiyoruz inşallah. 1 ocak son adetim ilk defa bu ay başladık düşünmeye. Umarım bebişimiz gelir:))
Benim ki 4 yaşındaydı ikinciyi istiyorum deidgimde şu anda 7 yasinda kizim hala gelen giden yok hakkimizda hayırlısı olsun insallah Allah kimsenin kucagini bos birakmasin insallah cok beklemezsin hemen gelir bebişin insalah canim cok zor beklemek

Canim durumlar nasil sende :) iyimisin
Kuzum iyim ağrılarım yok geçti allah sükür..Sadece halsizm..Yani duygusal baya..Hiç bişey yapalım yok..Ama hamilelik belirtileride yok yani ağrım fln yok..Adet belirtileride yok suan..İlaç biteli 3 gün oldu henüz bişey yok..kafama takmam aya calisyrm..oyaliyim kendimi biseylerle..sen naptin napiysn

Ben de iyiyim şükür bi beklentim yok bu ay pek takmadım insallah guzel haberleri veririsin bize en kisa zamanda senin gzuel haberini bekliyorum şu aralar :)

İnşallah cnm yaa inşallah sende olur :)
Önümüzde ki aya insallah bu ay pek bisey oldu denmez aksilikler oldu babam vefat etti trye gittik apar topar cenazesi icin ani oldu 10 gün kaldik soguklarda cenaze yurt dışından çıkması uzun sürdü memlekete 14 günde gelebildi diyebilirim otopsi filan uzadi buranin yil basi da eklenince savcılık işi yavas yaptı 2 hafta olacak geri dönüş yapalı o işi görecek halim falan olmadığı icin ne yalan diyim sadece yurmutlama günüm bir gun geçtiğinde oldu ama bi kere sadece ondan da pek umutlanmiyorum yine de Allah bilir Allah babami aldi insallah torun verir anneme bi dolu acisini unutur diyorum hep daha cok istiyorum artik

Ayyy kuzum allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. .Çok üzüldüm..
İnşallah verir allahım sizede bir yavrucak..

Başın sağolsun canım, Rabbim mekanını cennet eylesin... Kalanlara da sabırlar versin.

İnşallah Rabbim sana en hayırlı kısa zamanda bebek müjdesi versin:)

hayırlarla inşallah canım benim

merhabalar

Ben de bebıs ıstıyorum. SUbatta 4 yasında olacak olan bır oglusum var , kardes istiyoruz inşallah. 1 ocak son adetim ilk defa bu ay başladık düşünmeye. Umarım bebişimiz gelir:))
hoşgeldin aramıza canım listeye ismini eklememi ister misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…