2023 Bebeğini Umutla Bekleyenler

listemizin 56. kişisi kim olacak bakalım

Canım çok teşekkür ederim. Ben üniversite hastanesinde iki kez aşılama yaptırdım. Ücretsiz oluyor. Tüp bebek için de 2.500 verdik. Özelde çok daha pahalı oluyor. Devlete gidersen çok daha iyi olur yani

Gunaydın kızlar,

Ben de bat ı bekliyorum son bir haftam. Akıntım yumurtlama sonrası kesildi kuruyum. Kasık ağrısı batmalar yumurtlama sonrası hiç kesilmeden devam ediyor. Tam geçti diyorum hatırlatır gibi oluyor arada:) Göğüs şişkinliği falan da başladı bir iki gündür ama adetim de yaklaştığı için neden olduğunu kestirmek zor. Ben de adet geçmeden test yapmıyım diyorum. Hatta duruma göre belki biraz daha beklerim tabi dayanabilirsem
Hayırlısıyla güzel haberler alalım inşallah

hadi hayırlısıyla canım güzel haberlerini alırız inşallah amin

hanımlar batlarınızı belirtin ekleyeyim son durumlar ne hamiş haberi var mı??????????????????????????

hanımlar batlarınızı belirtin ekleyeyim son durumlar ne hamiş haberi var mı??????????????????????????

benim 3-4 gün içinde regl gelmesi lazım. şunu merak ediyorum. ovudan sonra 14 gün ya, ilk pozitif gösterdiği gün mü ? yoksa silikleşip çatlama olduktan sonra 14 gün mü ?
benim 17.gün pozitifti. bugün 31. günüm

Kızlar şimdi geldim hastaneden, doktor muayene etti bu sefer alttan 3.5 cmlik kistim varmış doktor yine kan testi istedi bir de emar istedi emar için yarına gün verdiler bakalım 3 4 güne sonuç çıkar dediler sonuçlara göre ilaç yazacaklarmis

hadi hayırlısı gülüm sen daha önce klomen hiç kullandın mı
yok kuzum kullanmadım eşimin değerleri ilk başlarda düşük şimdilerde ise ortalama değerde olduğu için tedavi vermedi dr kendim gidip hsg felan çektirdm vajinal muayeneyle bakıldı yumurtalıklarıma sıkıntı yok sende dediler.kimi dr eş kaynaklı dedi. En son gittiğim dr da sebebsiz infertilite dedi eşinde de sende de sıkıntı yok dendi.şimdi başka bi drla tanışmaya gitcem bakalım o ne diyecek.

hadi hayırlısı gülüm güzel bir tedavi uygular doktor inşallah benim de gideceğim doktor ilk bakalım siteden bir arkadaş önerdi içimde ona ısındı bakalım ne diyecek muayene de

2017 de anne olmak isteyenler nerelerdesiniz bakalım 2016-2017 seneleri içinde toplam hamiş sayımız 100 olacak mı şuan toplam 56 hamiş haberi duyurduk hep beraberce

hadi hayırlısı gülüm güzel bir tedavi uygular doktor inşallah benim de gideceğim doktor ilk bakalım siteden bir arkadaş önerdi içimde ona ısındı bakalım ne diyecek muayene de
sorma kuzum Rabbim vicdanlı drlarla denk getirsn .istanbulda pek bulamadm bakalım şırnakda iyisine denk gelirim inşallah. Ankdaydın demi canım hangi dr a gitceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…